FiKiFiKi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το μοντελο αυτο δεν πωλειτε μιας και εχει προβλημα το μοντελο. ο υπαλληλος μου ειπε οτι θα ενημερωση για να το βγαλουν αλο την ιστοσελιδα....και ημουν ετοιμος να παω να τον παρω μιας και καιρο ψαχνω μια καλη ευκαιρια για εναν 500αρι Δοκίμασε να βρεις κάτι αντίστοιχο στον κοτσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ο πιο φτηνος 500αρις στον κοτσοβολο ειναι ο Lacie 500GB ο οποιος ειναι στα 52€ (12€ πιο ακριβος) και απο εμφανιση ειναι χαλια για τα δικα μου γουστα και μετα παμε στον Samsung 500GB ο οποιος ειναι πολυ πιο ακριβος (61,60€) και δεν νομιζω οτι ανήκει σε κατηγορία ευκαιρίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Για τον Neil Poulton 1TB... ...o μεν (Κοστό) δεν τον στέλνει - ο δε (electro) δεν γουστάρει μετρητά. Μία μπ@λα ο καθένας λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ακουστε να παθετε πλακα. Παραγγελνω το πρωι αυτον http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10060831 τον οποιο ειχα βαλει στο ματι απο καιρο με παραλαβη απο το καταστημα. Κατα τις 12 λεω δεν παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα(στο καταστημα δεν το σηκωνουν ποτε) να δω διαθεσιμοτητα μην παω τσαμπα.Ετσι και γινεται. Μετα απο αναμονη η υπαλληλος επικοινωνει με το καταστημα και μου λεει ΔΕΝ υπαρχει διαθεσιμος.Της λεω εμενα πως μου εβγαλε διαθεσιμοτητα κτλ.Η κοπελα δεν ηξερε τι να πει. Εχει και συνεχεια. Κατα τις 3 ημουν κοντα στο καταστημα και λεω "δεν παω να κανω και λιγο χαβαλε με την αντιδραση τους? Παω στο ταμειο με την αποδειξη.Την κοιταει η υπαλληλος την ξανακοιταει κατι λεει στο τηλεφωνο μπαμ και μου τον παρουσιαζει.Τον ειχε και διπλα της παρακαλω.Καραφλιασα.Το μονο οτι η συσκευασια ηταν ανοικτη αλλα απο μεσα δεν ελειπε τιποτα. Τον πηρα και εφυγα. Τωρα εσεις τι καταλαβατε?Γιατι εγω καταλαβα οτι τον ειχε για παρτη της και μολις εμφανιστηκα ψαρωσε και τον εδωσε. Ασχετο και για οποιον ρωταει δουλευει με την 1 usb θυρα(εχει ενα ενσωματωμενο καλωδιο και ενα προσθετο) Και ο δισκος φυσαει.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα τον LACIE Neil Poulton 1TB 3.5" στα 53.50 ευρώ από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ της Ευκαρπίας. Περιέχει τον Samsung Spinpoint F2 EcoGreen, 1 TB (HD103SI). http://www.tomshardware.com/reviews/2tb-hdd-energy,2371-3.html Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τιμή. Εξίσου καλή προσφορά θεωρώ και τον 2.5"αρι Lacie των 640gb στα 69 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ξερει καποιος αν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια,για τον http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=80561 ? Πάντως στο site δεν λέει πως δεν είναι διαθέσιμο, αν το παραγγείλεις λογικά θα σου έρθει σπίτι κ η τιμή είναι πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού πήγα στο κατάστημα και μου είπαν οτι ο δίσκος δεν υπάρχει, ουτε καν το εκθεσιακό κομμάτι για το οποίο ήθελαν να μου πασαρουν το πρωί μετα από λίγη ώρα και βάζοντας λίγο τις φωνές παρουσιάστηκε το εκθεσιακό.Εξηγώντας ξανά ξανά για την συννενόηση που είχε γίνει με την υπάλληλο του εν λόγω καταστήματος δια μαγείας ο σφραγισμένος Lacie έφτασε στα χέρια μου μετά από 35 λεπτά αναμονής.Προς ενημέρωση στους υπόλοιπους μην πιστεύετε τίποτα από όσα σας πουν.Προφανώς τα "τρώνε" μεταξύ τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Moy αρεσει που υπαρχει οικονομικη κριση και κατα τα αλλα τους παρακαλαμε να αγορασουμε και να πληρωσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι οτι τους παρακαλάμε να αγοράσουμε και να πληρώσουμε αλλά η κοροϊδία και η ανοργανωσιά που τους διακρίνει...Καλώς ή κακώς υπάρχει το κατάστημα και αν κάτι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αστο να πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχα ντακς δεν την παλευουν , μου ζητησανε να περασω απο το καταστημα με σφραγιδα μου και την ταυτοτητα (ειχα ζητησει τιμολογιο-δανειοδοτηση) και υποψιασμενος οντας απο προηγουμενη εμπειρια με το μπ*%$#λο τους την ρωτησα αν υπαρχει διαθεσιμο. Μου λεει ωχ , δυστυχως δεν υπαρχει ! Και της λεω δλδ θα ερχομουν τσαμπα? -ΝΑΙ μου λεει.... Γαμω... οταν ειναι να πληρωθουνε μπροστα ειναι τυπικοι.... κατα τα αλλα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ακουστε να παθετε πλακα.Παραγγελνω το πρωι αυτον http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10060831 τον οποιο ειχα βαλει στο ματι απο καιρο με παραλαβη απο το καταστημα. Κατα τις 12 λεω δεν παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα(στο καταστημα δεν το σηκωνουν ποτε) να δω διαθεσιμοτητα μην παω τσαμπα.Ετσι και γινεται. Μετα απο αναμονη η υπαλληλος επικοινωνει με το καταστημα και μου λεει ΔΕΝ υπαρχει διαθεσιμος.Της λεω εμενα πως μου εβγαλε διαθεσιμοτητα κτλ.Η κοπελα δεν ηξερε τι να πει. Εχει και συνεχεια. Κατα τις 3 ημουν κοντα στο καταστημα και λεω "δεν παω να κανω και λιγο χαβαλε με την αντιδραση τους? Παω στο ταμειο με την αποδειξη.Την κοιταει η υπαλληλος την ξανακοιταει κατι λεει στο τηλεφωνο μπαμ και μου τον παρουσιαζει.Τον ειχε και διπλα της παρακαλω.Καραφλιασα.Το μονο οτι η συσκευασια ηταν ανοικτη αλλα απο μεσα δεν ελειπε τιποτα. Τον πηρα και εφυγα. Τωρα εσεις τι καταλαβατε?Γιατι εγω καταλαβα οτι τον ειχε για παρτη της και μολις εμφανιστηκα ψαρωσε και τον εδωσε. Ασχετο και για οποιον ρωταει δουλευει με την 1 usb θυρα(εχει ενα ενσωματωμενο καλωδιο και ενα προσθετο) Και ο δισκος φυσαει.) Εχω κανει αρκετες παραγγελίες από Κωτσόβολο με παραλαβή από κατάστημα. Το συστημα τους πρέπει να είναι on line. Oταν κάνεις την παραγγελία αμέσως αφαιρούνται τα τεμάχια που θέλεις. Αν είναι τελευταίο κομάτι μετά την παραγγελία αναφέρει οτι δεν εχει διαθεσιμότητα. Αν δεν πάς να κάνεις παραλαβή μέχρι το τέλος της ημέρας, οτι εχεις παραγγείλει εμφανίζεται πάλι διαθεσιμο στο internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αν διαβασεις παραπανω θα δεις οτι ενω εκανα παραγγελια κανονικα κτλ μετα απο καμια ωρα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ΔΕΝ υπηρχε κομματι ενω το σαιτ εδειχνε οτι υπηρχε.Προφανως το ειχε καβατζωσει η υπαλληλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αν διαβασεις παραπανω θα δεις οτι ενω εκανα παραγγελια κανονικα κτλ μετα απο καμια ωρα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ΔΕΝ υπηρχε κομματι ενω το σαιτ εδειχνε οτι υπηρχε.Προφανως το ειχε καβατζωσει η υπαλληλος. τους έδωσες τον αριθμό παραγγελίας ή απλά ρώτησες εάν είναι διαθέσιμος ο δίσκος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 τους έδωσες τον αριθμό παραγγελίας ή απλά ρώτησες εάν είναι διαθέσιμος ο δίσκος; Αυτη την εντυπωση ειχα και εγω απο χθες αλλα ειπα να μην σχολιασω. Μηπως δεν εδωσε αριθμο παραγγελιας και του ειπαν οτι δεν υπαρχει αφου ηταν ηδη κρατημενος απο το συστημα για τον ιδιο. Πολλοι ισως την πατησαν ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εννοειται οτι εδωσα αριθμο παραγγελιας και μαλιστα την παραγγελια τυπωμενη.Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω αγορα μεσω ιντερνετ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.