qsis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 καλά αυτά τα seagate μπορεί να μην τα βλέπουμε συχνά αλλά ενα φίλος μου έχει το 1TB 2 χρόνια και σφιράει χωρίς να του δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, επίσης έχει και ωραία άσπρα φωτάκια που αναβοσβήνουν ελαφρός και έχει ωραία αίσθηση χώρου εγω παντως αυτον το σκληρο ψηθηκα να παρω το αντιστοιχο my book δινει μολις 2 χρονια εγγυηση και ειναι και πιο ακριβο (επιπλεον ο συγκεκριμενος sg εχει 32 mb buffer, οι wd μου φαινεται οτι εχουν λιγοτερο ) επισης προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα/κολλημα ουτε με seagate (ο 7200.11 μου ζει και βασιλευει εδω και χρονια) , αλλα ουτε και με wd (εκτος απο εναν που ειχε φαει κλωτσιδι , οποτε εγω εφταιγα) , οποτε παιρνω αυτο που φαινεται καλυτερο σαν προιον και να χαλασει μπορει να ταλαιπωρηθω μεν(και να χασω τη σαβουρα μου), αλλα για 5 χρονια θα εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι βρεξει χιονισει θα εχω 2ΤΒ αποθηκη και μεχρι τοτε θα εχει σιγουρα βγαλει τα λεφτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εγω παντως αυτον το σκληρο ψηθηκα να παρω το αντιστοιχο my book δινει μολις 2 χρονια εγγυηση και ειναι και πιο ακριβο (επιπλεον ο συγκεκριμενος sg εχει 32 mb buffer , οι wd μου φαινεται οτι εχουν λιγοτερο ) επισης προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα/κολλημα ουτε με seagate (ο 7200.11 μου ζει και βασιλευει εδω και χρονια) , αλλα ουτε και με wd (εκτος απο εναν που ειχε φαει κλωτσιδι , οποτε εγω εφταιγα) , οποτε παιρνω αυτο που φαινεται καλυτερο σαν προιον και να χαλασει μπορει να ταλαιπωρηθω μεν(και να χασω τη σαβουρα μου), αλλα για 5 χρονια θα εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι βρεξει χιονισει θα εχω 2ΤΒ αποθηκη και μεχρι τοτε θα εχει σιγουρα βγαλει τα λεφτα του νασαι σίγουρος πως θα μίνεις ευχαριστημένος, και εγώ έχω MyBook και δεν βλέπω να έχει διαφορά ο Seagate, μια χαρά πετάει, επίσης έχει και βάσει για να το βάζεις και όρθια άμα θέλεις (ακόμα ένα πλεονέκτημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
css03027 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.electroworld.gr/site/products.jsp?catid=9435 ίδιες τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Aφού electroworld και κότσος είναι το ίδιο και το αυτό. Μάλιστα τo electroworld πλέον είναι μόνο e-shop αν δεν κάνω λάθος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Aφού electroworld και κότσος είναι το ίδιο και το αυτό. Μάλιστα τo electroworld πλέον είναι μόνο e-shop αν δεν κάνω λάθος ... Ακριβώς έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έκανα παραγγελία ενα 2,5'' Lacie 500gb απο το καταστημα της Πεντέλης στις 7:25 σήμερα το πρωί...Μου ήρθε mail να παραλάβω από τΙς 8:25 σήμερα το πρωί και μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων.Παίρνω τηλ.υποψιασμένος για να δω αν το έχουν για να περάσω να το παραλάβω και εντελώς τυχαία είχαν μόνο ενα εκθεσιακό ανοιχτό...Δεν φαινόταν η παραγγελία μου καθόλου στο συστημά τους.Έδωσα τα στοιχεία της παραγγελίας και θα επικοινωνήσουν μαζί μου...Για άλλη μια φορά η ανοργανωσιά του εν λόγω καταστήματος είναι απαράδεκτη...Να σημειώσω επίσης οτι οι δίσκοι της προσφοράς είναι μόνο για παραλαβή από καταστήματα. --------------------------------------update-------------------------------------------------------------------------- Τελικά μετά από τηλέφωνο ο δίσκος υπάρχει διαθέσιμος (όχι το εκθεσιακό κομμάτι βέβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έκανα παραγγελία ενα 2,5'' Lacie 500gb απο το καταστημα της Πεντέλης στις 7:25 σήμερα το πρωί...Μου ήρθε mail να παραλάβω από τΙς 8:25 σήμερα το πρωί και μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων.Παίρνω τηλ.υποψιασμένος για να δω αν το έχουν για να περάσω να το παραλάβω και εντελώς τυχαία είχαν μόνο ενα εκθεσιακό ανοιχτό...Δεν φαινόταν η παραγγελία μου καθόλου στο συστημά τους.Έδωσα τα στοιχεία της παραγγελίας και θα επικοινωνήσουν μαζί μου...Για άλλη μια φορά η ανοργανωσιά του εν λόγω καταστήματος είναι απαράδεκτη...Να σημειώσω επίσης οτι οι δίσκοι της προσφοράς είναι μόνο για παραλαβή από καταστήματα.--------------------------------------update-------------------------------------------------------------------------- Τελικά μετά από τηλέφωνο ο δίσκος υπάρχει διαθέσιμος (όχι το εκθεσιακό κομμάτι βέβαια). AAA ωραία μου θύμισες σαν τότε με την Canon IXUS που είχα πάρει. Εμένα η παραγγελία υπήρχε αλλά δεν υπήρχε το κρατημένο κομμάτι...ευτυχώς φώναξα...το έψαξε η τύπισσα και μπροστά στα μάτια μου την άκουσα να λέει για άτομα μέσα από τα μαγαζιά τους που χρεώθηκαν 5 και 7 κομμάτια χωρίς όμως να τα αφαιρούν από το σύνολο των κομματιών. Τελικά με στείλανε σε κωτσο αλλού και αλλού που είχε μείνει κομμάτι για να το πάρω. Οι τύποι που κάναν την κομπίνα, μάλλον δουλεύουν ακόμη εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambra1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς εάν αυτός http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10029571 θέλει 2 usb για να παίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς εάν αυτός http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10029571 θέλει 2 usb για να παίξει; Εξαρτάται τη μητρική και το βατάζ που αυτή βγάζει (Volt * mAmber). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ξερει καποιος αν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια,για τον http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=80561 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς εάν αυτός http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10029571 θέλει 2 usb για να παίξει; Και εγώ αυτόν πήρα, αλλα για χρήση με το Wii... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χαμός πολλά GB σήμερα σε καλή τιμή. Κρίμα που δεν έχει πάλι όπως μήνες πριν τους 500GB 2,5" Western Digital Elements στα 40€. Μακάρι να δούμε πάλι κάτι τέτοιο με 12€ παραπάνω πέρνεις αυτόν πάλι στα 500gb http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10029571 Στα 40 και 50 ευρώ τα 12 είναι μεγάλη διαφορά όσο και να μην φαίνεται. Επίσης ήταν Western Digital Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ψαχνωντας για δισκο 2,5 επεσα σε ενα του πλαισιου που φαινετε πολυ καλη τιμη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/Maxtor-Basic-2-5-500Gb-Usb-STM905003EHD301-RK.htm ποια ειναι η γνωμη σας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έκανα χτες το βράδυ παραγγελία τον SAMSUNG Story Series 1TB USB2.0 3.5'' και σήμερα πήγα σαν κύριος κατα τη 1 να τον παραλάβω 98% σίγουρος ότι δεν θα είναι διαθέσιμος. Και όμως!!! Η κοπέλα μου είπε ότι χτες βράδυ ήρθε η παραγγελία και το πρωί που άνοιξαν τον κρατήσαν, είναι καινούργιος και σφραγισμένος. Προσοχή, στα ράφια έχουν την "κανονική" τιμή και όχι αυτήν της προσφοράς..... ---------- Προσθήκη στις 15:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ---------- ψαχνωντας για δισκο 2,5 επεσα σε ενα του πλαισιου που φαινετε πολυ καλη τιμηhttp://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/Maxtor-Basic-2-5-500Gb-Usb-STM905003EHD301-RK.htm ποια ειναι η γνωμη σας ? Αν έχεις καιρό για χάσιμο πάνε στο κατάστημα του ζωγράφου να δεις αν είναι διαθέσιμος ή ακόμα καλύτερα ρίχτους 1 τηλέφωνο για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις καιρό για χάσιμο πάνε στο κατάστημα του ζωγράφου να δεις αν είναι διαθέσιμος ή ακόμα καλύτερα ρίχτους 1 τηλέφωνο για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία. πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το μοντελο αυτο δεν πωλειτε μιας και εχει προβλημα το μοντελο. ο υπαλληλος μου ειπε οτι θα ενημερωση για να το βγαλουν αλο την ιστοσελιδα.... και ημουν ετοιμος να παω να τον παρω μιας και καιρο ψαχνω μια καλη ευκαιρια για εναν 500αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.