eyebill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα κ απο εμένα σε όλο το forum, εδω κ μερικες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με τους browsers...και λεω browsers γιατι εχω το ιδιο προβλημα με οποιον κ αν χρησιμοποιησω (safari,google chrome,firefox). το προβλημα ειναι το εξης: σε site οπως ebay η σε αναζητηση σε google δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες δειχνει οτι φορτωνει την σελιδα μεχρι που καποια στιγμη σταματαει(μου εμφανιζει στην αρχη πολυ λιγες φωτογραφιες) εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις σε java,firefox και τα σχετικα,εχω δει καποιες λυσεις που προτεινουν σε καποια forum αλλα τιποτα...μηπως φταει τιποτα σε ρουτερ -usrobotics 9112 απο forthnet (επισης δεν εχω firewall)... please παιδια για την οποια βοηθεια μπορειτε να μου δωσετε γιατι με εχει κουρασει πολυ αυτο το θεμα.... ευχαριστω κ παλι για οποια σας απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Από προγράμματα "βελτιστοποίησης" ιντερνέτ ποια έχεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyebill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 τι εννοεις προγραμματα βελτιστοποιησης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 90% έχεις κάποιο πρόγραμμα που κόβει εικόνες/διαφημίσεις για καλλίτερη ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyebill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εννοεις adblock η κατι τετοιο φανταζομαι...αν ναι δεν εχω τιποτα απο αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyebill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 καμμια λυση παιδια κ για μενα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ίδιο μόντεμ και αντιμετωπίζω κάποιες φορές το ίδιο πρόβλημα. Λέω κάποιες φορές γιατί δε μου συμβαίνει σε τακτική βάση, αλλά απ' ό,τι έχω παρατηρήσει αν έχω ανοιχτά torrent γενικά είναι περίεργη η συμπεριφορά του. Ή σε site όπως youtube (και άλλα που δουλεύουν με Flash). Να σημειώσω ότι αναγκάστηκα να έχω αυτό το USR9112 μιας και το linksys μου τα 'παιξε (συχνά Disconnect,αποσυγχρονισμός κτλ) αλλά δεν είχα πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.