_tasos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα insomnia devs, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ψάχνω ένα script τύπου lightbox, μέσα από το οποίο θέλω να δώσω τη δυνατότητα να προβάλλω ένα photo gallery μεγέθους 100, 500, 1.000 φωτογραφιών. Λόγω του 100+ ένα κλασσικό lightbox με τοοόσα thumbs είναι απλά απαγορευτικό. Βρήκα κάποια xml galleries, όπου φτιάχνεις ένα xml αρχείο με όλα τα images και είσαι οκ. Ένα script που μου άρεσε είναι το milkbox. Βέβαια, θέλω και κάποια επιπλέον requirements, όπως: Να υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης τίτλου και html περιγραφής. Να υπάρχει η δυνατότητα autoplay. Να γίνεται navigation με τα βελάκια στο keyboard. Να υπάρχει κάπως η δυνατότητα να ενημερώνω τα photo views. Εδώ θα ήταν αρκετό να μπορώ να κάνω handle κάποιο imageLoaded() event και μετά να κάνω μία ajax κλήση για τα στατιστικά μου. Να υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνονται και τα google analytics. Κάθε φωτογραφία έχει το δικό της url και ήδη μετράμε στατιστικά, θέλω λοιπόν να συνεχίσει να φαίνεται το traffic μέσα από το script. Η όλη ιστορία με τα google analytics και τα page views που πρέπει να μετράω εγώ, με οδηγεί μάλλον σε μία λύση όπου στο lightbox θα ανοίγει κάποιο .html που θα περιέχει την εικόνα + τίτλο + περιγραφή και όχι κάποιο .jpg link για να έχω τα στατιστικά μου εύκολα. Προς αυτήν την κατεύθυνση βρήκα το lytebox. Αλλά δεν βρήκα κάτι με autoplay και να γίνεται load το gallery μέσα από κάποιο .xml αρχείο. Υπάρχει κάποιο script που να τα απαντάει όλα τα παραπάνω μαζί; Ή θα πρέπει να διαλέξω κάποιο που να μου κάνει ως ένα βαθμό και μετά ότι μπορέσω να καταφέρω με κάποιο customization;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.