earth_walker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά προσπαθώ να φτιάξω ένα site έχω κατεβάσει ένα έτοιμο flash templates το οποίο έχει 2 swf αρχεία και xml τα 2 swf ειναι 1 το main και το αλλο intro εγώ θέλω λίγο να το παραμετροποιησω δλδ να φτιάξω εν ιντρο δικό μου και να το ενσωματώσω στο site αυτό τώρα οταν ανοίγει η σελίδα καπάκι πετάγεται το ιντρο με την παρουσίαση εγω θέλω ο επισκέπτης να βλέπει πρώτα ενα flash παράθυρο και στην συνέχεια κάπου όπου θα γράφει enter να πατάει και να μπαίνει μέσα στο site πως μπορώ να το κάνω αυτό ρε παιδιά??
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 τροποποιώντας το xml έτσι ώστε να φορτώνει πρώτα την σελίδα που θες.
earth_walker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου έχω φτιάξει το ιντρο μόνο θέλω εκεί που λέει replay to intro να βάλω enter the site και αυτό μετα το πάτημα να σε βάζει στην σελίδα τι κώδικα πρέπει να βάλω ώστε να γίνει αυτό? και στην συνέχεια πως το ενσωματώνω στο site? το ιντρο είναι σε μορφή fla
kostas0928 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου έχω φτιάξει το ιντρο μόνο θέλω εκεί που λέει replay to intro να βάλω enter the site και αυτό μετα το πάτημα να σε βάζει στην σελίδα τι κώδικα πρέπει να βάλω ώστε να γίνει αυτό? και στην συνέχεια πως το ενσωματώνω στο site? το ιντρο είναι σε μορφή fla Λοιπόν... 1) Πρέπει να ανοίξεις το intro με κάποια έκδοση του flash. 2) Να βρεις το κουμπί που λέει "replay" (Λογικά είναι στο τελευταίο frame της timeline) 3) Να αλάξεις το κείμενο του κουμπιου σε "enter the site" 4) Να αλλάξεις την actionscript του κουμπιού και να γράψεις >on(release){ getURL( "main.html" , "_self" ) } όπου main.html η σελίδα που έχει το site site σου. Επειδή απ ότι καταλαβαίνω δεν ξέρεις απο flash αν θέλεις διευκρινήσεις σ'αυτά που γράφω μπορείς να μου κάνεις pm.
earth_walker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εντάξει βρήκα πως να κάνει redirect στην σελίδα μου άπλα έβαλα σε ένα action την σελίδα μου όταν τελειώνει να πηγαίνει αμέσως στην σελίδα μου το πρόβλημα μου είναι πως τώρα το ενσωματώνω στο site?ακόμα δεν το έχω ανεβάσει είναι στον δίσκο μου καμιά βοήθεια ρε παιδιά????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.