Προς το περιεχόμενο

Intro σε site?

earth_walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά προσπαθώ να φτιάξω ένα site

έχω κατεβάσει ένα έτοιμο flash templates το οποίο έχει 2 swf αρχεία και xml

τα 2 swf ειναι 1 το main και το αλλο intro

εγώ θέλω λίγο να το παραμετροποιησω δλδ να φτιάξω εν ιντρο δικό μου και να το ενσωματώσω στο site αυτό

τώρα οταν ανοίγει η σελίδα καπάκι πετάγεται το ιντρο με την παρουσίαση

εγω θέλω ο επισκέπτης να βλέπει πρώτα ενα flash παράθυρο και στην συνέχεια κάπου όπου θα γράφει enter να πατάει και να μπαίνει μέσα στο site

πως μπορώ να το κάνω αυτό ρε παιδιά??B)

Δημοσ.

σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου

έχω φτιάξει το ιντρο μόνο θέλω εκεί που λέει replay to intro να βάλω enter the site και αυτό μετα το πάτημα να σε βάζει στην σελίδα

τι κώδικα πρέπει να βάλω ώστε να γίνει αυτό? και στην συνέχεια πως το ενσωματώνω στο site?

το ιντρο είναι σε μορφή fla

Δημοσ.
σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου

έχω φτιάξει το ιντρο μόνο θέλω εκεί που λέει replay to intro να βάλω enter the site και αυτό μετα το πάτημα να σε βάζει στην σελίδα

τι κώδικα πρέπει να βάλω ώστε να γίνει αυτό? και στην συνέχεια πως το ενσωματώνω στο site?

το ιντρο είναι σε μορφή fla

Λοιπόν...

1) Πρέπει να ανοίξεις το intro με κάποια έκδοση του flash.

2) Να βρεις το κουμπί που λέει "replay" (Λογικά είναι στο τελευταίο frame της timeline)

3) Να αλάξεις το κείμενο του κουμπιου σε "enter the site"

4) Να αλλάξεις την actionscript του κουμπιού και να γράψεις

>on(release){
        getURL( "main.html" , "_self" )
}

όπου main.html η σελίδα που έχει το site site σου.

Επειδή απ ότι καταλαβαίνω δεν ξέρεις απο flash αν θέλεις διευκρινήσεις σ'αυτά που γράφω μπορείς να μου κάνεις pm.

Δημοσ.

εντάξει βρήκα πως να κάνει redirect στην σελίδα μου άπλα έβαλα σε ένα action την σελίδα μου όταν τελειώνει να πηγαίνει αμέσως στην σελίδα μου

το πρόβλημα μου είναι πως τώρα το ενσωματώνω στο site?ακόμα δεν το έχω ανεβάσει είναι στον δίσκο μου

καμιά βοήθεια ρε παιδιά????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...