Προς το περιεχόμενο

Amd phenom II X4 955 vs 965

anastasios5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος ο 955 ή ο 965,λογικα θα ελεγα ο 965 αλλα βλεπω εδω στο φορουμ να προτεινεται συνεχως ο 955,τι παιζει εδω?και μια αλλη ερωτηση ο 965 ειναι σε μαυρη εκδοση?

Δημοσ.

και γω τον 965 εχω ναι ειναι σε μαυρη εκδοση αλλα βλεπω να χρισημοποιουν τον 955

ας απαντησει καποιος που γνωριζει

με ενδιαφερει και μενα

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο ειναι.Τα 200mhz(η μονη τους διαφορα) δεν κανουν κατι παραπανω.Αλλωστε τα ανεβαζεις αμα θες με ενα απλο oc χωρις να πηραξεις καν την ταση.

Δημοσ.

Ποια ειναι η μεγιστη συχνοτητα που μπορουν να φτασουν αυτοι οι επεξεργαστες?μετα εσεις ποιον απο τους δυο θα αγοραζατε?και επειδη ειμαι τελειως ασχετος σε θεματα οc μπορει καποιος να με βοηθησει?υστερα γινεται οc σε επεξεργαστη λαπτοπ?και τελος υπαρχει καποια σελιδα που να εξηγει απλα πως κανουμε οc. Ευχαριστω

Δημοσ.

o λόγος είναι οτι παλιότερα η τιμή του 965 ήταν αρκετά ποιο μεγάλη και όπως είπαν πιο πρίν με μια απλή αλλαγή στο clock είχες τις ίδιες επιδόσεις με λιγότερα χρήματα. Επίσης κάτι πολύ βασικό ήταν οτι ο 965 έρχονταν με TDP 140w ενώ ο 955 με 125w.

Συνεπώς μπορούσες να έχεις ίδιες επιδόσεις με λιγότερα χρήματα και καλύτερη θερμική συμπεριφορά.

Πλεόν έχει βγεί 965 στα 125w (έχει το Μ στο τέλος του κωδικού του αντι για Ι) και η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή.

Δημοσ.
Ποια ειναι η μεγιστη συχνοτητα που μπορουν να φτασουν αυτοι οι επεξεργαστες?μετα εσεις ποιον απο τους δυο θα αγοραζατε?και επειδη ειμαι τελειως ασχετος σε θεματα οc μπορει καποιος να με βοηθησει?υστερα γινεται οc σε επεξεργαστη λαπτοπ?και τελος υπαρχει καποια σελιδα που να εξηγει απλα πως κανουμε οc. Ευχαριστω

Oι 955 / 965 C3 , (HDZ955FBGMBOX) & (HDZ965FBGMBOX), μπορούν κατα 99% να φτάσουν τα 4Ghz με λιγότερο απο 1,5v vcore. Άλλοι τα έχουν και με λιγότερο ρεύμα τα 4Ghz, όπως για παράδειγμα ο δικός μου 955 που θέλει 1,42v. Παίζει ρόλο και το κομμάτι καθ' αυτό, όμως σχεδόν όλοι οι C3 τα έχουν τα 4Ghz.

Ανάμεσα στον 955 και στον 965 ασφαλώς και συμφέρει ο πρώτος διότι είναι φθηνότερος τουλάχιστον κατά 20 ευρώ και φτάνει στα ίδια με τον 965 με μια καλή ψύκτρα.

955 λοιπόν απο μένα ανάμεσα στους δύο. :-)

Δημοσ.
Oι 955 / 965 C3 , (HDZ955FBGMBOX) & (HDZ965FBGMBOX), μπορούν κατα 99% να φτάσουν τα 4Ghz με λιγότερο απο 1,5v vcore. Άλλοι τα έχουν και με λιγότερο ρεύμα τα 4Ghz, όπως για παράδειγμα ο δικός μου 955 που θέλει 1,42v. Παίζει ρόλο και το κομμάτι καθ' αυτό, όμως σχεδόν όλοι οι C3 τα έχουν τα 4Ghz.

Ανάμεσα στον 955 και στον 965 ασφαλώς και συμφέρει ο πρώτος διότι είναι φθηνότερος τουλάχιστον κατά 20 ευρώ και φτάνει στα ίδια με τον 965 με μια καλή ψύκτρα.

955 λοιπόν απο μένα ανάμεσα στους δύο. :-)

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι εγώ έχω τον 965 και στο CPU-Z 64 μου λέει "Revision : RB-C3". Αυτό σημαίνει οτι είναι η έκδοση Black Εdition με 125 Watt TDP ;;;

Δημοσ.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι εγώ έχω τον 965 και στο CPU-Z 64 μου λέει "Revision : RB-C3". Αυτό σημαίνει οτι είναι η έκδοση Black Εdition με 125 Watt TDP ;;;

Ναι ο C3 είναι και έχει 125W TDP. O 95W ΤDP δεν κυκλοφόρησε ευρέως και φυσικά όχι στην Ελλάδα. :-)

Δημοσ.
Ναι ο C3 είναι και έχει 125W TDP. O 95W ΤDP δεν κυκλοφόρησε ευρέως και φυσικά όχι στην Ελλάδα. :-)

Ευχαριστώ...:-) Και ο Phenom II X6 1055Τ με 95 watt TDP είναι καλό τεμάχιο...:-)

Δημοσ.

Ο 965 δεν βγήκε ποτέ με 95W. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...