Προς το περιεχόμενο

Windows Network device driver

InDiO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηι παίδες!!

Θέλω την βοήθειά σας για αυτό το αρκετά εξηζητημένο ζήτημα. Χρειάζομαι info για το development ενός virtual network device driver, οποίος θα κάθεται κάτω από το χρήστη και πάνω από τον κανονικό device driver του λειτουργικού (2000, XP). Θα έχει μια συγκεκριμένη λογική για το manipulation των πακέτων που δέχεται.

Έχω ακούσει για NDIS και DDK, και αλλα διάφορα πακέτα της M$, αλλά θέλω και την εμπειρία κάποιου που έχει δουλέψει με κάτι τέτοιο...Βασικά papers, tutorials kαι σκελετους απο έτοιμους ενδεικτικούς drivers τέτοιου τύπου.

Δημοσ.

Den exw asxolithei pote me dimiourgia device driver, alla apo oti kserw uparxei to legomeno " Microsoft win32 ddk(Device Driver Kit)" pou einai ena eidos API gia tetoia pragmata. Psakse isws bas kai breis kati panw se auto kai se boithisei

Δημοσ.

Δεν καταλαβα αν θα ειναι driver η layer πανω απο τον driver , και πως θα φιαξεις αυτο το layer μιας και o driver μπορει να παιξει σε kernel mode ενω το layer?

Δημοσ.

Layer υποτίθεται ότι θα είναι. Ανάμεσα στο ΜΑC και το protocol driver αν δεν κανω λάθος. Δεν θα το φτιάξω εγώ βέβαια, απλά ΄θέλω να βοηθήσω το development. Το DDk το γνωρίζω, αυτές τις μέρες θα το πάρω κιόλλας, απλά ψάχνω για info.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...