Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα απο ethernet , σε wireless εσωτερικό wifi

betadine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα tp-link και εμενα μου φαινόταν γελοία μεχρι και 1 χρόνο πριν αλλα πλέον ειμαι μανιώδης αγοραστής των προιόντων της συγκεκριμένης εταιρείας. Ειναι φθηνα και καλα... Αυτό που κάνει ο φίλος το έχω κάνει και εγω πριν ενα 6μηνο στο εργαστηριο. είχα σχεδόντο ιδιο πρόβλημα (μας ειχαν μια μπριζα για 5 χρηστες σε ενα χωρο 50 τ.μ.) και εντελως τυχαία ήταν κατελειμένη απο το λαπτοπ ενός "παλιού" που κατεβαζε 25 ώρες το 24ωρο torrents (ENA Pentium 3 με 3 εξωτερικους του 1ΤΒ που ζητημα ήταν να κλεισει μια φορά το χρόνο) αλλα δεν πήγα καν να μπλεξω modem router, Πήρα κατευθειαν access point tp-link

Δημοσ.

πιστευω οτι πουλανε πολλοι τα Tp link οχιτοσο λογω ονοματος αλλα λογω τιμης.το λαθος δηλαδη που κανει η crypto.που ειναι που ειναι χαλια τα δινει και σε τιμη Linksys.

Δημοσ.
πιστευω οτι πουλανε πολλοι τα Tp link οχιτοσο λογω ονοματος αλλα λογω τιμης.το λαθος δηλαδη που κανει η crypto.που ειναι που ειναι χαλια τα δινει και σε τιμη Linksys.

Δεν έχεις δίκιο.

Μπορεί παλαιότερα να είχαν προβλήματα αλλά σήμερα είναι άψογα.Κι εγώ έχω ένα

TP-Link TL-WR1043ND σε συνδυασμό με ένα LEVEL ONE FBR-1161A σεταρισμένο ως bridge.Ο συνδυασμός λειτουργεί άψογα και streamάρω HD Video σε τρεις υπολογιστές ταυτόχρονα χωρίς σπασίματα.

Δημοσ.

απλα πιστευω οτι αμα η τιμη δεν ηταν τοσο δελεαστικη ισως ο κοσμος να πηγαινε σε μια αλλη εταιρεια.οι τιμες τους πραγματι ειναι λιγο ασυναγωνιστες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...