paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 τα tp-link και εμενα μου φαινόταν γελοία μεχρι και 1 χρόνο πριν αλλα πλέον ειμαι μανιώδης αγοραστής των προιόντων της συγκεκριμένης εταιρείας. Ειναι φθηνα και καλα... Αυτό που κάνει ο φίλος το έχω κάνει και εγω πριν ενα 6μηνο στο εργαστηριο. είχα σχεδόντο ιδιο πρόβλημα (μας ειχαν μια μπριζα για 5 χρηστες σε ενα χωρο 50 τ.μ.) και εντελως τυχαία ήταν κατελειμένη απο το λαπτοπ ενός "παλιού" που κατεβαζε 25 ώρες το 24ωρο torrents (ENA Pentium 3 με 3 εξωτερικους του 1ΤΒ που ζητημα ήταν να κλεισει μια φορά το χρόνο) αλλα δεν πήγα καν να μπλεξω modem router, Πήρα κατευθειαν access point tp-link
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 πιστευω οτι πουλανε πολλοι τα Tp link οχιτοσο λογω ονοματος αλλα λογω τιμης.το λαθος δηλαδη που κανει η crypto.που ειναι που ειναι χαλια τα δινει και σε τιμη Linksys.
giorgoslouk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 πιστευω οτι πουλανε πολλοι τα Tp link οχιτοσο λογω ονοματος αλλα λογω τιμης.το λαθος δηλαδη που κανει η crypto.που ειναι που ειναι χαλια τα δινει και σε τιμη Linksys. Δεν έχεις δίκιο. Μπορεί παλαιότερα να είχαν προβλήματα αλλά σήμερα είναι άψογα.Κι εγώ έχω ένα TP-Link TL-WR1043ND σε συνδυασμό με ένα LEVEL ONE FBR-1161A σεταρισμένο ως bridge.Ο συνδυασμός λειτουργεί άψογα και streamάρω HD Video σε τρεις υπολογιστές ταυτόχρονα χωρίς σπασίματα.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 απλα πιστευω οτι αμα η τιμη δεν ηταν τοσο δελεαστικη ισως ο κοσμος να πηγαινε σε μια αλλη εταιρεια.οι τιμες τους πραγματι ειναι λιγο ασυναγωνιστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.