Προς το περιεχόμενο

Μπαίνω με αλλουνού ασύρματη σύνδεση

IOSTEFO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι δικιο εχεις απλα συνηθως ειναι ασχετοι..λιγοι το αφηνουν επειδη ξερουν η καποιοι αλλοι το αφηνουν οταν φευγουν διακοπες.ωραιο ειναι να ξερεις να στηνεις κανα radius και να βλεπεις τι γινεται

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτό που είχα κάνει σε παρόμοια περίπτωση ήταν να μπώ στο ρουτερ του αφού είχε τους default κωδικούς πρόσβασης και αφού είδα οτι 5-6 άσχετοι ήταν μέσα, του άλλαξα το SSID σε "kleidose to wireless se kleboun" :-D. Μετά απο μια βδομάδα το πήρε χαμπάρι και το κλείσωσε.

θεϊκό !!!!! :-)

Δημοσ.
δυσκολο.συνηθως απλα δεν ξερουν.εφοσον μπαινετε απο τον ιδιο ρουτερ θεωρητικα αναλογως ρυθμισεις θα μπορουσε να δει καποια κοινοχρηστα αρχεια σου κτλ.to wireshard πως θα τρεξει στον αλλον δεν ξερω?απο εκαι και περα αμα μπορει να διαβασει τα πακετα που στελνει και λαμβανει το ρουτερ του τοτε θα μπορουσε να δει καποια πραγματα (στοιχεια για το Email σου γιατι στελνονται unecrypted).

υπηρχε μια εντολη net send Κτλ αλλα δεν ξερω αν πιανει ακομα

Όταν λες εφόσον μπαίνετε από τον ίδιο ρουτερτι εννοείς;

Δημοσ.

Προσοπηκά το έχω ανοικτο να μπαίνει κόσμος να Serfarei η να παίξει κανα WoW τώρα άμα δω καάν κάφρο να κατεβάζει τα αντερά του και μου πατώνει την σύνδεση τον περνάω σε makaddress filter

Δημοσ.
μπορεί και να επικοινωνήσει μαζί του ,να του στείλει μυνημα μεσω τοπικου δικτύου σε αυτον που εχει το ρούτερ? αν ναι πως?

θα μπορούσες να βρεις το προφίλ του στο facebook ή το msn του.. αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες.. :Ρ

πριν μερικά χρόνια με windows xp π.s.p. (προ service pack) θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και το net send..

Δημοσ.

Εν τέλι μπήκα και στο ρουτερ του σαν αρουραίος και αυτό το έχει δίχως πασβορτν έχει ένα λινκσισ το περιεργάστηκα είδα ότι δεν έχει κάνει καμιά ρύθμιση δεν του άλλαξα τίποτα θα μπορούσα να του κάνω πλάκα να του βάλω ένα δικό μου πασβορτν όμως τον λυπηθηκα ίσως είναι νέος πρωτάρης ίσως και ηλικιωμένος.

Δημοσ.
Όταν λες εφόσον μπαίνετε από τον ίδιο ρουτερτι εννοείς;

οτι και εσυ που κλεβεις και αυτο που του κλεβεις στην ουσια παιρνεται ιντερνετ απο τον ιδιο ρουτερ.απο αυτον που τον εχει.αυτος εχει τον ρουτερ και δινει ιντερνετ και σε σενα και σε αυτον.αρα συνδεεσται στον ιδιο ρουτερ και κατα καποιο τροπο στο ιδιο δικτυο.βεβαια αυτος μπορει να ειναι Homegroup και εσυ κατι αλλο

αυτό που είχα κάνει σε παρόμοια περίπτωση ήταν να μπώ στο ρουτερ του αφού είχε τους default κωδικούς πρόσβασης και αφού είδα οτι 5-6 άσχετοι ήταν μέσα, του άλλαξα το SSID σε "kleidose to wireless se kleboun" :-D. Μετά απο μια βδομάδα το πήρε χαμπάρι και το κλείσωσε.

το εχω κανει μια δυο φορες να εχω βρει ανοιχτα δικτυα και να τα εχω κλειδωσει αφου τα χρησιμοποιησα :P

Πόσο μακριά μπορεί να είναι από μένα για να μπορώ να έχω τόσο καλή σύνδεση;

εξαρτατε τι εμποδια υπαρχουν μεσα τι κεραια εχει ο αλλος.συνηθως οχι παραπανω απο 100 μετρα.

θα μπορούσες να βρεις το προφίλ του στο facebook ή το msn του.. αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες.. :Ρ

πριν μερικά χρόνια με windows xp π.s.p. (προ service pack) θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και το net send..

νομιζα οτι επαιζε ακομα η Net send.

Εν τέλι μπήκα και στο ρουτερ του σαν αρουραίος και αυτό το έχει δίχως πασβορτν έχει ένα λινκσισ το περιεργάστηκα είδα ότι δεν έχει κάνει καμιά ρύθμιση δεν του άλλαξα τίποτα θα μπορούσα να του κάνω πλάκα να του βάλω ένα δικό μου πασβορτν όμως τον λυπηθηκα ίσως είναι νέος πρωτάρης ίσως και ηλικιωμένος.

ε ναι η κλειδωσε του το αφησε το ετσι.θα μπορουσες να δεις αν χρησιμοποιει καθολου το wireless και αν οχι να του το κλεισεις.

Δημοσ.

ε ναι η κλειδωσε του το αφησε το ετσι.θα μπορουσες να δεις αν χρησιμοποιει καθολου το wireless και αν οχι να του το κλεισεις.

Το έκανα όπως είπες, τώρα κανένας δεν μπορεί να μπει, για να λες 100 μέτρα μάλλον θα είναι κάποιος γείτονας μου καλό του έκανα.:-D

Μάλλον ο άνθρωπος είναι τελείως άσχετος,δοκίμασα να κάνω σύνδεση δεν έγινε,μου ζήτησε τον κωδικό από 1 έως 32 γράμματα και εγώ είπα μια να δοκιμάσω με το όνομα του ρουτερ του και άνοιξε και έκανα σύνδεση τώρα από αυτουνού την σύνδεση γράφω.

Δημοσ.
Το έκανα όπως είπες, τώρα κανένας δεν μπορεί να μπει, για να λες 100 μέτρα μάλλον θα είναι κάποιος γείτονας μου καλό του έκανα.:-D

Μάλλον ο άνθρωπος είναι τελείως άσχετος,δοκίμασα να κάνω σύνδεση δεν έγινε,μου ζήτησε τον κωδικό από 1 έως 32 γράμματα και εγώ είπα μια να δοκιμάσω με το όνομα του ρουτερ του και άνοιξε και έκανα σύνδεση τώρα από αυτουνού την σύνδεση γράφω.

μπερδευτηκα και εγω τι εκανες/του κλεισες το wireless η του αλλαξες κωδικο?max 100 μετρα.αμα ειναι και τοιχοι μπορει να ειναι και στα 20

Δημοσ.
μπερδευτηκα και εγω τι εκανες/του κλεισες το wireless η του αλλαξες κωδικο?max 100 μετρα.αμα ειναι και τοιχοι μπορει να ειναι και στα 20

Του έκλεισα το wireless.:lol:

Δημοσ.

αμα δεν το χρησιμοποιει καλα εκανες απο το να του μαμανε την συνδεση .αλλιως οπως ειπαν την κλειδωνεις με wpa και ασχετο κωδικο και ssid kleidone me.

Δημοσ.

Επανέρχομαι με νεότερα ενώ εχθές το βράδυ του την έχω κλήση την σύνδεση βάζοντας κωδικό VPA και ως πριν λίγο κανείς δεν μπορούσε να συνδεθεί τώρα με έκπληξη βλέπω πως την ξανάνοιξε,το ερώτημα μου είναι μήπως έχει πακέτο όλα σε ένα ίντερνετ τηλέφωνο και τηλεόραση και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να τον έχει ανοιχτό,με για του με χαρά.:-D

Δημοσ.

ενταξει αφου το θελει ανοιχτο αφησε του το ετσι.το πολυ να αλλαξει username ,password στο web interface του ρουτερ για να μην του το πειραζουν.εκτος αν δεν ηξερε και πηρε τον Isp και του ειπαν πως να βγαλει το κλειδωμα.

Δημοσ.

πολυ κακως πειραζετε το wireless καποιου. Σκεφτηκατε την πιθανοτητα να χρειαστει επειγοντως το internet για τη δουλεια του και να μην μπορει να μπει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...