chris_psycho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, μόλις τράκαρα!! :X:X:X Πόσο κοστίζει ένας προφυλακτήρας opel μοντέλο 2004 (τι ρωτάω!); Γενικά πόσο λέτε να πάει; Είμαι και σαλονικιός...αμα ξέρει κάποιος πόσο πάει στο περίπου. Έσπασε, οπότε μάλλον θέλει άλλαγμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Opel τι; Σε τέτοιες περιπτώσεις καθαρίζεις με αρκετά κάτω από 200€ συνήθως. Με τα εργατικά μαζί. Ιδίως άμα βολεύεσαι με ιμιτασιόν. Πήγαινε στον φαναρτζή σου και ρώτα τι μπορεί να κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_psycho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Λες ε; opel corsa... δεν ξέρω κανέναν εδώ στα βόρεια φτηνό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαρταται απο πολλα. Αν εχεις γριλιες/σημα και βολευεσαι με ιμιτασιον, τοτε θα σου παει αρκετα φτηνα. Εχε υποψην οτι το βαψιμο (αν το θες) και η εργασια κοστιζουν αρκετα παραπανω απο τον προφυλακτηρα αυτο καθεαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_psycho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Που θα βρω imitation ρε παιδιά; Θα πάω σε έναν λαμαρινά και θα του πω θέλω imitation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον σαλονικιε, πας μια βολτα απο Αγ.Δημητριου-Λαγκαδα-Γιαννιτσων εκει εχει καποια καταστήματα που πουλανε ανταλακτικα(για οπελ) και ρωτάς τι μπορουν να σου κανουν. Στην γιαννιτσων εχει και κατι μαντρες με τρακαρισμενα, μπορει να βρεις κανεναν ιδιο χρωμα με το δικο σου και να γλυτωσεις πολλα.Με λιγο ψαξιμο θα βρεις αυτο που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω σε αυτον που ειχα παει μου κανει: 150 ο αυθεντικος, 70 ο ιμιτασιον. Υπολογισε 20 το σημα, 5 η καθε ταπα που λειπει, 15 η πανω γριλια, 100 το βαψιμο και 50 τα εργατικα. Ετσι ακριβως. Τελικα ιμιτασιον επελεξα, η μονη διαφορα που ειχε απο τον αυθεντικο που ειχα πριν ειναι οτι εξειχε περιπου 1-2 χιλιοστα παραπανω λογω οχι τελειας εφαρμογης, κατι που φαινοταν απο τα απειροελαχιστα κενα που ειχαν δημιουργηθει μεταξυ φωτων-προφυλαχτηρα. Απο το μισο μετρο και πανω δεν φαινοταν οσο και να παρατηρουσες, ενω και κοντα να ηταν καποιος επρεπε να του το ελεγες για να το παρατηρουσε. Οχι οτι εχει καμια σημασια βεβαια εκει που κατεληξε το αυτοκινητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λες ε; opel corsa... δεν ξέρω κανέναν εδώ στα βόρεια φτηνό! στο καινούριο opel corsa αυθεντικος έχει ένα 500ρικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί θέλεις να τον αλλάξεις? Έσπασε? Λείπει κομμάτι? Αν όχι, κολλιέται σε φανοποιό, με μικρό κόστος. Αν έβαζες μια φωτό με τη ζημιά θα βοηθούσε περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 http://www.parts-online.gr/ εδώ είσαι... εγώ για το megane μου πιο φθηνά δεν βρήκα και εδώ επίσης: http://www.ketselidis.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.