Deponakias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 θα Μπορουμε να εχουμε το IT και στο τελος καταληξη gr
jakegate7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 θα Μπορουμε να εχουμε το IT και στο τελος καταληξη gr εμένα το nickname μου το έχει ήδη. αλλά πολυ καλή ιδέα,θα ξεχωρίζουμε και από τους Ιταλούς. επειδή είναι και τεχνολογικό foroum το ΙΤ πιστεύω ταιριάζει.
Vasilius Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια.Λοιπον εμενα υπολογιστε με στο 2 σε cod...(ειχα και το 6 αλλα μου εκλεψαν το steam account και ποτε δεν εστειλα mail στην steam ) Eπισης εχω και το bc2... Τράβα κάνε request/report για account take over παιδάκι μου, και όταν στο δώσουν πίσω ενεργοποίησε ένα option που για κάθε αλλαγή που κάνεις στο steam , αλλαγή contact mail/password etc. ζητά verification απτο email σου
Deponakias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τράβα κάνε request/report για account take over παιδάκι μου, και όταν στο δώσουν πίσω ενεργοποίησε ένα option που για κάθε αλλαγή που κάνεις στο steam , αλλαγή contact mail/password etc. ζητά verification απτο email σου Εκανα φιλε και το πηρα πισω σημερα
Luciddream Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 οκ στείλτε σε πμ τα skype σας να αρχίσουμε να το οργανώνουμε... έστω και στο BC2 προς το παρόν.. αν θέλει κάποιος άλλος να "αναλάβει" ευχαρίστως.. απλά ας το πεί
Vasilius Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 παιδιά αν ενδιαφέρεστε κάνει το ESL ενα 4vs4 squad rush cup , ρίχτε μια ματιά και πάρτε μέρος , εγώ π.χ με τους δικούς μου παρόλο που μαστε cod παίκτες πήραμε μέρος , ελάτε κ σεις. Αν π.χ είστε 12 άτομα άνετα φτιάχνετε 3 squad των τεσσάρων παικτών .
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ενδιαφερομαι και εγω, αυτη την εποχη παιζω μονο BC2 το nick μου ειναι στην υπογραφη μου. Luciddream αν φτιαξατε τελικα ομαδα στειλε μου ενα πμ αν μπορεις να ερθω και εγω.
dfk_7677 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω πόσοι είστε αθηναίοι ή μπορείτε να κατεβείτε Αθήνα, αλλά στις 19-21 Νοεμβρίου έχει LAN για το BFBC2 και είναι καλή ευκαιρία να γνωριστούμε κιόλας. Άντε ψηθείτε να κατεβάσετε μια ομαδούλα, 1400€ σε δωροεπιταγές είναι αυτα http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/137952/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.