Προς το περιεχόμενο

FPS / Call of duty / Battlefield Squad

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια.

Λοιπον εμενα υπολογιστε με στο 2 σε cod...(ειχα και το 6 αλλα μου εκλεψαν το steam account και ποτε δεν εστειλα mail στην steam :-()

Eπισης εχω και το bc2...

Δημοσ.
:-) άντε να φτιάξουμε το δικό μας team.. postάρετε όσοι είστε in.. !

χαχαχα ωραίος! αν έχει και ρωσίδες χορεύτριες είμαι μέσα. το θέμα είναι, ντάξει γίνεται η ομάδα, κανένα αγώνα να παίξουμε με άλλους ή μεταξύ μας αλλιώς δε έχει νοήμα η δημιουργία της ομάδας.

τελικά δε κάναμε κανένα insomnia party στο mw2 :cry:

Δημοσ.

ε ναι γιαυτό την κάνουμε την ομάδα για να παίζουμε :lol::lol:

δεν ξέρω για εσάς αλλα για μένα έχει σημασία εκτώς απτο να έχω καλούς παίχτες στην ομάδα μου να μπορώ να μιλάω και να συνενοούμαι μαζί τους.. να παίζουμε για να περνάμε καλά και όχι απλά για να βγούμε πρώτοι.. (αλλα και σε αυτό το κομμάτι τα βρίσκουμε αμα πρέπει :devil: :devil:)

Δημοσ.
ε ναι γιαυτό την κάνουμε την ομάδα για να παίζουμε :lol::lol:

δεν ξέρω για εσάς αλλα για μένα έχει σημασία εκτώς απτο να έχω καλούς παίχτες στην ομάδα μου να μπορώ να μιλάω και να συνενοούμαι μαζί τους.. να παίζουμε για να περνάμε καλά και όχι απλά για να βγούμε πρώτοι.. (αλλα και σε αυτό το κομμάτι τα βρίσκουμε αμα πρέπει :devil: :devil:)

στο steam υπάρχει insomnia group αλλά δε είναι δραστήριο. είναι σαν τα groupakia στο facebook που απλά είσαι μέσα για να είσαι. :P

Δημοσ.
Ωραια.

Λοιπον εμενα υπολογιστε με στο 2 σε cod...(ειχα και το 6 αλλα μου εκλεψαν το steam account και ποτε δεν εστειλα mail στην steam :-()

Eπισης εχω και το bc2...

στείλε ένα mail πάντως στο steam.. εμένα μου δώσαν το pass απο ένα account που είχα να το χρησιμοποιήσω απο εποχές half life.. βέβαια ήθελαν μερικά πραγματάκια μέχρι να αποδείξω οτι ήταν δικό μου..

Δημοσ.
στείλε ένα mail πάντως στο steam.. εμένα μου δώσαν το pass απο ένα account που είχα να το χρησιμοποιήσω απο εποχές half life.. βέβαια ήθελαν μερικά πραγματάκια μέχρι να αποδείξω οτι ήταν δικό μου..

Μολις εστειλα email...

Ευτυχως εχω κρατησει το attachement(φωτο) με το cd-key...

Τωρα περιμενω :-(

Ξερετε ποσο παιρνει να απαντησουν???

Δημοσ.

good.. άντε να μαζευτούν μερικά άτομα ακόμα και να δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε και πώς.. μέχρι τότε ένα μικρό δείγμα απο GOL ... !! :-)

snipershow.jpg

Δημοσ.

πφφ μετριότητες! δε μπαίνω σε ομάδα με τέτοιους συμπαίχτες.

ρε xixa μπες και εσύ στην ομάδα,αφού τα διαβάζεις τα μηνύματα,μην ντρέπεσαι.

Δημοσ.

Θα ενδιαφερόμουνα για team στο Bad Company 2. Μπορεί το Gol να μήν το "κατέχω" τόσο πολύ μιάς και ο Recon είναι πιό "lone wolf" player, αλλά μου αρέσει το καλό "squad-play" και με την απαραίτητη "ενδοεπικοινωνία" Medic,assault,engineer, οτι λείπει απο το squad το αναλαμβάνω με τέχνη και μεράκι :P

• Moderators
Δημοσ.
αλλά μου αρέσει το καλό "squad-play" και με την απαραίτητη "ενδοεπικοινωνία" Medic,assault,engineer, οτι λείπει απο το squad το αναλαμβάνω με τέχνη και μεράκι :P

Για κάποιο λόγο μου έφερε στο μυαλό, "έτσι είναι η squad, χωριό". :P

Άντε να σας δούμε και στον server μας. ;)

(γιατί βλέπουμε μόνο τον συνήθη ύποπτο Basstarlet. :P )

Δημοσ.
Παιδια τελικα ολα καλα...

Μου εστειλε email η steam και το ξαναπηρα πισω το account :-)

άντε ευκαιρία να ξεκινήσουμε το team...:-) τι όνομα θα έχει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...