Προς το περιεχόμενο

Αγορά εισιτηρίων Αγγλικού πρωταθλήματος από Ελλάδα

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να πάω ένα ταξίδι στο Λονδίνο αρχές Δεκέμβρη και με την ευκαιρία να δω και κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου (Αρσεναλ κατά προτίμηση :devil::devil:). Προσπάθησα να αγοράσω εισιτήρια μέσω ίντερνετ αλλά άκρη δεν έβγαλα. Μπορεί κάποιος φίλος που μένει εκεί ή ξέρει τι γίνεται να με βοηθήσει; Πρέπει να γραφτώ μέλος στο σύλλογο για να πάρω ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Υπάρχει κάποια λέσχη φίλων Αρσεναλ στην Αθήνα που να μπορεί να με προμηθεύσει;

Δημοσ.
Σκοπεύω να πάω ένα ταξίδι στο Λονδίνο αρχές Δεκέμβρη και με την ευκαιρία να δω και κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου (Αρσεναλ κατά προτίμηση :devil::devil:). Προσπάθησα να αγοράσω εισιτήρια μέσω ίντερνετ αλλά άκρη δεν έβγαλα. Μπορεί κάποιος φίλος που μένει εκεί ή ξέρει τι γίνεται να με βοηθήσει; Πρέπει να γραφτώ μέλος στο σύλλογο για να πάρω ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Υπάρχει κάποια λέσχη φίλων Αρσεναλ στην Αθήνα που να μπορεί να με προμηθεύσει;

Εγω περιμενα να κλεισω για το Αρσεναλ -Μπεριμινχαμ (16.10.10) αλλα εξαντληθηκαν.Δεν χρειαζεται να σαι μελος αρκει να περιμενεις να βγουν σε general sale και να κανεις την αγορα τηλεφωνικα με πιστωτικη καρτα.Την πατησα και δεν το πηρα χαμπαρι...Τωρα μαλλον θα δω το Φουλαμ-Τοτεναμ.Ψαξε στο site για το τηλεφωνο για τα εισητηρια...

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για αυτό; Θέλω να πω, έχεις ξανααγοράσει με αυτό τον τρόπο;

Σε ρωτάω γιατί στο site της Αρσεναλ έλεγε κάτι για red members, silver members, και κατάλαβα πως για τα μη μέλη η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη (ή ανύπαρκτη).

Δημοσ.

Εάν είναι derby, general sale θα έχει για 1-2 ώρες το πολύ και θα γίνουν όλα καπνός. Σε κάθε mats γραφει αναλυτικά ποτε ανοίγουν για members k ποτε για general sale. Αν γίνεις μέλος θα δόσεις 30-40 euro για ένα χρόνο και θα μπορείς να πάρεις εισιτήριο 1-2 βδομάδες πριν το general sale. Και πάλι όμως εξαρτάται από το παιχνίδι.Αλλιώς βρίσκεις και έξω απτό γήπεδο μαυραγορίτες μερικοί έχουν λογικές τιμές δηλαδή από 45 στο δίνουν 60, άλλοι όμως 120 p.x

Δημοσ.

Αρσεναλ - Φούλαμ έχει το Σαββατοκύριακο που θα πάω. Να περιμένω το general sale ή να γραφτώ μέλος; Επίσης, μαυραγορίτες έχει πάντα απέξω; Καλή φάση, αλλά θα βρω σίγουρα εισιτήριο;

Από ότι βλέπω τώρα εδώ http://www.arsenal.com/membership/buy-tickets για τον αγώνα που θέλω δεν έχει general sale. Υπάρχει περίπτωση να προσθέσουν τις επόμενες μέρες;

Δημοσ.
Tickets will go on sale to Silver Members and Junior Gunners on Monday 4th October 2010 at 10am. (Booking fees apply).

Remaining tickets will go on sale to Red Members on Thursday 4th November 2010 at 10am. (Booking fees apply).

Derby είναι τοπικό, στη θέση σου θα γινόμουν red member. General sale θα βγούν μια βδομάδα πριν το mats αλλα θα γίνει sold out σε 2 ώρες ( δηλαδή σάββατο 27 νοέμβρη στις 10 το πρωί ώρα αγγλίας πρέπει να μπεις στο site και να πάρεις εισιτήριο αν φυσικά δεν έχουν πουληθεί όλα στα members που δε το νομίζω.). Οποτε αν θες το ρισκάρεις και με το που βγούν σε general sale παίρνεις. Μαυραγορίτες έχει πάντα αλλα τους κυνηγάνε και

οι μπάτσοι οποτε κρύβονται. Έχει και άτομα που απλά θέλουν να ξεφορτωθούν το εισιτήριο k στο δίνουν στην ίδια τιμή. Στο arsenal μπέρνλι που πήγα πέρσι έτσι βρήκα ένα εισιτήριο για φίλο μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...