kavalaSotiris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εχω την εξης απορια: ενας γνωστος μου βρισκεται στην Τουρκια, εχει κινητο με συνδεση με ελληνικο αριθμο wind και με παιρνει τηλεφωνο στο σταθερο του σπιτιου. ποιος χρεωνεται οταν με παιρνει τηλεφωνο???? μονο το κινητο, μονο το σταθερο η και τα δυο????
damastes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και τα δύο είναι όταν τον πάρεις εσυ. sent from my HTC Magic using tapatalk
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν σε παίρνει αυτός τηλέφωνο, χρεώνεται αυτός. Αν τον παίρνεις εσύ τηλέφωνο, χρεώνεστε και οι δυο
AlexNet Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω τι συμφωνίες έχει η wind με τα τουρκικά δίκτυα, αλλά στη vodafone ισχύει το πρόγραμμα passport εφόσον επιλέξεις την τούρκικη vodafone ως δίκτυο. Αν συνδεθείς με τα άλλα δίκτυα έχει μεγαλύτερες χρεώσεις. Πάντως η cosmote αποδείχθηκε ασύμφορη σε ένα προσφατο ταξίδι που έκανα.
isay Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 τελικα χρεωνομαστε και οι δυο. χρεώνεστε και οι δυο όταν σε παίρνει αυτός στο σταθερό σου απο το καρτοκινητό του;
kavalaSotiris Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 χρεωνομαστε και οι δυο οταν με παιρνει αυτος στο σταθερο απο το κινητο του που ειναι με συνδεση αλλα και οταν τον παιρνω εγω απο το σταθερο.
isay Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 χρεωνομαστε και οι δυο οταν με παιρνει αυτος στο σταθερο απο το κινητο του που ειναι με συνδεση ... Αποκλείεται. ... αλλα και οταν τον παιρνω εγω απο το σταθερο. Σε αυτή την περίπτωση όντως χρεώνεστε και οι δυο.
kavalaSotiris Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 οταν ρωτησα στον οτε ετσι μου ειπαν.
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αν κάποιος έχει Ελληνικό νούμερο, για παράδειγμα Wind και είναι στο εξωτερικό: Όταν καλείς εσύ, είτε από σταθερό, είναι από το κινητό σου, τότε: Χρεώνεσαι κανονικά σαν να παίρνεις ένα ελληνικό κινητό Wind. Χρεώνεται όμως και αυτός ανάλογα με το πόσο χρεώνει ο παροχέας που συνεργάζεται η Wind, για παράδειγμα Turkcell. Όταν σε καλεί αυτός, είτε σε σταθερό, είτε σε κινητό, τότε εσύ δεν χρεώνεσαι τίποτα. Χρεώνεται αυτός ανάλογα με το πόσο χρεώνει ο παροχέας που συνεργάζεται η Wind, για παράδειγμα Turckcell. Αν πάρω εγώ ένα ελληνικό κινητό που βρίσκεται στην άλλη άκρη του ατλαντικού, φυσικά και δεν θα χρεωθώ τίποτα παραπάνω από ότι χρεώνομαι αν ήταν στην Ελλάδα. Που ξέρω εγώ που βρίσκεται ο καθένας? Είναι λογικό εξ' άλλου.
cosmos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 χρεωνομαστε και οι δυο οταν με παιρνει αυτος στο σταθερο απο το κινητο του που ειναι με συνδεση αλλα και οταν τον παιρνω εγω απο το σταθερο. Αν ήταν έτσι αδερφέ...θα χαμε σταματήσει να σηκώνουμε τα τηλέφωνα!!! Προφανώς κάτι δεν κατάλαβες εσύ ή αυτός του ΟΤΕ που ρώτησες. Είναι το κινητό του σε περιαγωγή (είτε παίρνει είτε τον παίρνουν χρεώνεται).Εσένα το σταθερό σου σπίτι σου είναι....δεν είναι σε καμιά περιαγωγή άρα σήκωνε το...δεν χρεώνεσαι
kavalaSotiris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 τελικα εχετε δικιο. μου ηρθε ο λογαριασμος και οι χρεωσεις ειναι κανονικες (δεν χρεωθηκα τιποτα παραπανω). ευχαριστω για τις απαντησεις.
cosmos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Έτσι....το παράξενο θα ήταν να σου χρέωναν τίποτα κουφό!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.