Alex1098 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα..Πριν μια εβδομάδα έκανα την πρώτη παραγγελία απο amazon.co.uk...Πήρα 2 βιβλία των οποίων το συνολικό κόστος είναι περίπου στα 33 ευρώ...Έχω prepaid card της Κύπρου και μέσα από το i-cardonline βλέπω ότι στις συναλλαγές σε εκκρεμότητα υπάρχει αυτό το ποσό(ενώ υπάρχει και στις νεες συναλλαγές)..Δηλαδή μου έχουν κρατηθεί δύο φορές τα λεφτά..Έστειλα εμαιλ στο amazon και μου είπαν ότι στην πρώτη παραγγελία για λόγους ασφαλείας δεσμεύουν όλο το ποσό της παραγγελίας(χωρίς τελικά να το χρεώνουν)..Οπότε απλά να περιμένω να μου αποδεσμευτούν τα χρήματα?Ή παίζει κάτι άλλο?Εχει κάποιος εμπειρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
enas_bibikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Οντως ισχυει.Να σημειωσω οτι ψωνιζω απο το amazon εδω και περιπου 10 χρονια και ειναι με διαφορα το κορυφαιο στο ειδος του συνολικα (τιμες,χρονοι παραδοσης,εξυπηρετηση).Οποτε δεν εχεις να φοβασαι κατι.
Alex1098 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει περάσει μια βδομάδα τώρα όμως...Πόσο πρέπει να περιμένω ακόμα?
enas_bibikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Επικοινωνησε κατ'αρχην με το customer service της Amazon και ζητησε τους λεπτομερειες.Κατ'οπν μπορεις να μιλησεις και με την τραπεζα οπου μπορουν να σου πουν συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις(εχουν εμπειρια) ποτε αποδεσμευονται τα χρηματα
Alex1098 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω επικοινωνήσει ήδη με το customer service του Amazon και μου είπαν ότι όντως αυτό έχει γινεί λογικά..Γιατί μου επιβεβαίωσαν ότι αυτή χρέωσαν το κανονικό ποσό,πράγμα που όντως συμβαίνει αφου μόνο το πόσο που κανονικά έπρεπε να πληρώσω πήγε στις νέες συναλλαγές..Θα επικοινωνήσω και αύριο με την τράπεζα να δω τι γίνεται Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.