dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 O εκπρόσωπος τύπου της Sony Ericsson, μέσα από την ιστοσελίδα του Business Week, ανακοίνωσε ότι τα επερχόμενα smartphone της εταιρείας δε θα υποστηρίζουν πλέον το Symbian OS. Η Sony Ericsson σκοπεύει να αντικαταστήσει το Symbian OS με το Android της Google. Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, αναφέρει ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να παράγει κινητά που να υποστηρίζουν το Symbian. Αν και μέσα από τη δήλωση δεν γίνεται αναφορά για οριστική διακοπή συνεργασίας, παρά μόνο για τα προσεχή μοντέλα, το πλήγμα για το Symbian OS είναι μεγάλο. Το τελευταία κινητά της Sony Ericsson που υποστήριζαν το Symbian είναι το Vizaz και το Vizaz Pro. Να σημειωθεί, ότι η εταιρεία δεν παύει να είναι μέλος του Symbian Foundation μαζί με τη Nokia, και τη Samsung. Site: techradar.com Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
katsikoula Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 καιρος ηταν. ποιος θα αγορασει κινητο symbian ενω το android καραδοκει στην γωνια???
darklordvader77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ποιος ξερει, ίσως το ξαναδούμε κάποτε στο μέλλον όταν θα χει υλοποιηθεί σωστά και θα ναι ανταγωνιστικό και συνεχομενα ενημερωμενο (γκουχ γκουχ SE P1i)
darthinvader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 πιστευω απο τις καλυτερες κινήσεις που κάνει η εταιρία αν το έκανε απο πιο πριν θα είχε μεγαλύτερη πωληση.
Hetfield Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Το Symbian S60 δεν κανει για κινητα αφης. Θα 'πρεπε να το ειχαν καταλαβει νωριτερα. Το s^3 θα ναι εξαιρετικο, αλλα γνωμη μου ειναι οτι εκει στην SE πρεπει να επικεντρωθουν σε ενα λειτουργικο.
darthinvader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 η sony erricson φτιαχνει καλα κινητα αλλά ποτέ δεν βάζουν κάλά λογισμικά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για βρειτε μου ενα android με αναλυση οθονης αφης 360x640, υποστηριξη flash lite, wifi με κατω απο 200 ευρω, και το πηρα αμεσως. Το Symbian S60 οντως δεν ειχε σχεδιαστει για οθονες αφης, αλλα still, τη δουλεια του την κανει και σε πολυ "χειροτερο" hardware απο αυτο που απαιτει το android...
elven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί τόση μανία να σκοτώσουν το symbian; δεν λογικό αυτό,καθόλου
euklidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για βρειτε μου ενα android με αναλυση οθονης αφης 360x640, υποστηριξη flash lite, wifi με κατω απο 200 ευρω, και το πηρα αμεσως. Το Symbian S60 οντως δεν ειχε σχεδιαστει για οθονες αφης, αλλα still, τη δουλεια του την κανει και σε πολυ "χειροτερο" hardware απο αυτο που απαιτει το android... Γιατι εσυ ξερεις πολλα smartphone κατω τον 200 ευρω;
euklidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Οσο ειναι και το K800i με την διαφορα οτι εχει και gps το nokia... Κινητα με τοσο μικρη αναλυση και οθονη δεν θεωρουνται πλεον smartphones καθως δεν ειναι για surfing. Ουτε εχουν επαγγελματικες εφαρμογες...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι εσυ ξερεις πολλα smartphone κατω τον 200 ευρω; Εγω ξερω οτι με αυτο εχω ενα smartphone με wifi και υποστηριξη flash, δυνατοτητα να εγκαθιστω ο,τι εφαρμογες θελω (smartphone γαρ), οθονη αφης με αναλυση 360x640 για να μη κανω scrolling καθε 2 δευτερολεπτα στις ιστοσελιδες, και δυνατοτητα για microSD καρτουλα εως 16GB. Οκ, ειναι παρωχημενο το symbian, Οκ δεν σχεδιαστηκε για οθονες αφης, Οκ δεν εχει 1Ghz cpu και 512MB ram, αλλα: -Η οθονη αφης υποστηριζεται πληρως, με δυνατοτητα kinetic scrolling ακομα και στο φακελο των εικονων. -Καποιες λειτουργιες που λειπουν (π.χ. copy paste ή πολλαπλη επιλογη) συμπληρωνονται πανευκολα με εγκατασταση εφαρμογων. -Εχω ο,τι χρειαζομαι (msn/adobe reader/word/πεντε διαφορετικους media players/μπλαμπλαααα... μεχρι και bit torrent client). Συμπερασμα: Γιατι να σκασω τα διπλα (στη καλυτερη) για να παρω android; Για να ψαχνομαι γιατι το καθε sms χωραει μολις 70 χαρακτηρες; Γιατι; Δεν αντιλεγω οτι το android ειναι το μελλον, αλλα τωρα γιατι;
21century Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως το γραιφκό της περιβαλλον εξακολουθει να κατα την γνωμη μου να ειναι ακομα παρχωχημενο...
bad_freddy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Το Symbian S60 δεν κανει για κινητα αφης. Θα 'πρεπε να το ειχαν καταλαβει νωριτερα.Το s^3 θα ναι εξαιρετικο, αλλα γνωμη μου ειναι οτι εκει στην SE πρεπει να επικεντρωθουν σε ενα λειτουργικο. Συμφωνώ οτι δεν κάνει το S60 αλλά γι' αυτό φρόντισε η SE και δεν χρησιμοποίησε ποτέ Symbian S60 αλλά Symbian UIQ σε όλα της τα μοντέλα πλήν ελαχίστων τελευταίων (Satio, Vivaz) και το οποίο είχε φτιαχτεί για χρήση με οθόνες αφής και το οποίο ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του σαν λειτουργικό (βλ. P800, P900)...
damastes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Συμπερασμα: Γιατι να σκασω τα διπλα (στη καλυτερη) για να παρω android;Για να ψαχνομαι γιατι το καθε sms χωραει μολις 70 χαρακτηρες; Γιατι; Δεν αντιλεγω οτι το android ειναι το μελλον, αλλα τωρα γιατι; δηλαδή αυτά τα θεωρείς πολύ χειρότερα απο το δικό σου; και σίγουρα δεν έχουν τις διπλές τιμές.Κάτω απο 200€ LG GT-540 ή αυτό στα 230€ ; Samsung Galaxy 3 Black (i5800)(βάζω το λινκ του πλαισίου γιατί έχει καλύτερη περιγραφή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα