Προς το περιεχόμενο

επαναφορά facebook Προφιλ

vaggelhs tak86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σε όλους!παιδιά θέλω την βοήθεια σας.μου έχουν μπλοκάρει το προφίλ στο φεισμπουκ και ειλικρινά δεν ξέρω το λόγο.να φανταστείτε μπαίνω και από φίλο και δεν υπάρχω πουθενά.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει με τι τρόπο να το επαναφέρω;

Δημοσ.

Θα σε μπλοκάρουν κ εδώ γιατί ο τίτλος σου είναι πολύ γενικός.......άλλαξε τον σε πιο περιγραφικό.

Όσο για το θέμα σου δεν ασχολούμαι με το φατσοβιβλίο...δεν μποορώ να βοηθήσω...

Δημοσ.

απλά είμαι καινούριο μέλος και γιαυτό χαιρέτησα..οκ φιλε.ευχαριστώ για την συμβουλή.και κάτι άλλο φίλε.μπήκα στο σωστό φορουμ για να θέσς το πρόβλημά μου;

Δημοσ.

1. Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι περιγραφικοί και αντιπροσωπευτικοί του ερωτήματος, όπως ορίζουν οι κανόνες του φόρουμ. Για τώρα, έκανε το καλό κάποιος συνάδελφος moderator και στον άλλαξε, αλλά δεν είμαστε όλοι οι moderators τόσο «καλοί» και κλειδώνουμε μερικές φορές τέτοια θέματα

2. Ναι, είσαι στη σωστή ενότητα

3. Καλώς ήρθες!

Δημοσ.

Έχει link επικοινωνίας, στείλε τους mail και θα σου πουν τι παίζει.μάλλον έκανες add πολλούς, η έστειλες πολλά μηνύματα, η έβρισες κανένα κλπ

Δημοσ.

οχι τώρα τελευταία δεν έμπαινα φίλε.απλα μια μερα τσακηθηκα με ενα φιλο και μου ειπε θα δεισ τι θα σου κανω και λεω μην εκανε αυτος καμια μαλακια..σε πιο λινκ θα στειλω φιλε μηπως μπορεις να μου πεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...