Προς το περιεχόμενο

Windows 7, Σοβαρό πρόβλημα με ήχο

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω τις τελευταίες 2 εβδομάδες το εξής πρόβλημα.

Στα καλά καθούμενα κι ενώ ακούω μουσική ή βλέπω κάποιο video ή ακόμη κι αν δεν κάνω τίποτα, σβήνει ο ήχος των Windows!

Δεν ακούγεται κανένας ήχος τόσο του λειτουργικού, αλλά και οι players δεν είναι σε θέση να αναπαράγουνε κανένα κομμάτι.

Συγκεκριμένα ο WMP μου πετάει και μήνυμα σφάλματος!

Για να επανέλθει ο ήχος, πάω στις ρυθμίσεις ήχου

hdmi.png

απενεργοποιώ τα Ηχεία, ενεργοποιώ τον Ήχο Real HDMI Output και στη συνέχεια κάνω το αντίστροφο. Ύστερα λειτουργούνε όλα καλά!

Επίσης έχω παρατηρήσει πως όταν ανεβάζω τον ήχο πάνω από τη μέση (από τα ηχεία), πως το μεσαίο από τα 5 ηχεία "μουγκρίζει", κάτι που ως τώρα δεν έκανε!

Στο PC έχω συνδεμένα 5.1 ηχεία της Logitech, μια κάμερα και ένα Pick Up USB!

Ενδέχεται μία από τις τελευταίες 2 συσκευές να δημιουργεί προβλήματα στα Windows (λόγω πιθανής ασυμβατότητας)?

Αλλά και αυτό να συμβαίνει, γιατί παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα τώρα κι όχι εξαρχής?

Δημοσ.
Στο PC έχω συνδεμένα 5.1 ηχεία της Logitech, μια κάμερα και ένα Pick Up USB!

Ενδέχεται μία από τις τελευταίες 2 συσκευές να δημιουργεί προβλήματα στα Windows (λόγω πιθανής ασυμβατότητας)?

Αλλά και αυτό να συμβαίνει, γιατί παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα τώρα κι όχι εξαρχής?

Βγάλε τα όλα, εκτός από τα ηχεία :-) Έτσι, για να αποκλίσεις το ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα μάλλον βραχυκυκλώνουν τα ηχεία ή κάποιο πρόγραμμα που έχεις αλλάζει της ρυθμίσεις του ήχου.

Δημοσ.

Παίζει το πρόβλημα να δημιουργήθηκε από ένα Update της κάμερας (επίσης Logitech).

Ήταν μόνιμα ενεργοποιημένο το μικρόφωνο της, μ'αποτέλεσμα να ακούγεται αυτός ο θόρυβος από τα ηχεία!

Το απενεργοποίησα και σταμάτησε ο θόρυβος.

Τώρα περιμένω να δω αν θα μου ξανασβήσει ο ήχος.

Προς το παρόν είναι η πρώτη μέρα μετά από 2 εβδομάδες που δεν ξαναέσβησε!

Θα δείξει...

Thanx πάντως παίδες! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...