Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση web browsers 27/9/10-27/1/11 και γενική συζήτηση

parsifal

Ποιον web browser προτιμάτε;  

173 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον web browser προτιμάτε;

• Chrome
    • Chromium ή rebranded παραλλαγές (SRWare Iron, Comodo Dragon κλπ., διευκρινίστε)
    • Epiphany
      0
    • Firefox ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε ΚΑΙ έκδοση)
    • Internet Explorer (διευκρινίστε έκδοση)
    • Konqueror
    • Maxthon
    • Opera
    • Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον Firefox από τότε που έβαλα internet. Δοκίμασα το καλοκαίρι για ένα μήνα τον Chrome και παρότι γρηγορότερος (σαν πρόγραμμα οπωσδήποτε/στο άνοιγμα σελίδων δεν θυμάμαι τρελές διαφορές), δεν με βόλεψε καθόλου. Οπότε συνεχίζω να υποστηρίζω την αλεπού.

(Πιστεύω ό,τι ο ταχύς Chrome έχει γίνει αρκετά δημοφιλής, επειδή μπορούν οι χρήστες του να λένε ό,τι έχω τον πιο γρήγορο περιηγητή..).

Δημοσ.

Εδώ και λίγες ημέρες χρησιμοποιώ την beta 6 του Firefox 4 σαν κύριο browser...

Έχω απεγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση (3.6) μιας και η beta δεν μου έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα και με καλύπτει πλήρως.

Γενικότερα, ο Firefox είναι η πρώτη μου επιλογή εδώ και 4 περίπου χρόνια...

Δημοσ.
(Πιστεύω ό,τι ο ταχύς Chrome έχει γίνει αρκετά δημοφιλής, επειδή μπορούν οι χρήστες του να λένε ό,τι έχω τον πιο γρήγορο περιηγητή..).

Ναι γιατί όλοι στο ινσόμνια είμαστε δεκάχρονα.

Δημοσ.

Παρέμεινα στον Explorer εδώ και πολλά χρόνια και αν δεν έβγαινε ο 8.0 που έχω τώρα ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχα πάει σε κάπιον άλλο...αν και ήδη το σκέφτομαι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Seamonkey γιατι μου αρεσουν τα εργαλεια του,οπως π.χ. το translate this web page,το ενσωματωμενο του email program,το IRC Chat κ.τ.λ.

Δημοσ.

Opera πολλά χρόνια τώρα.Ποιότητα και ευκολία χρήσης.Ακόμα θυμάμαι την πρώτη επαφή μαζί της.Ήταν έρωτας με το πρώτο κλικ.Αμέσως ένιωσα ότι αυτή θα είναι ο μοναδικός browser που θα χρησιμοποιώ.Δεν έχω μάτια για άλλη.Δημιουργεί μόδα με ότι καινούργιο προσφέρει σε κάθε της νέα έκδοση.Επίσης είναι πολύ γρήγορη και διαθέτει πολύ ωραία widgets.Κάτι ανάλογο προσφέρουν και οι υπόλοιποι browsers,αλλά όχι όπως την Opera. Όπως μάθει βέβαια ο καθένας.Όλοι οι browser κάνουν μια χαρά την δουλειά τους απλά η Opera διαθέτει και φινέτσα.Δεν την αλλάζω με τίποτα.

Δημοσ.

δεν ξέρω τι λέει η δημοσκόπηση αλλά εγώ σας παραθέτω κάποια αποτελέσματα από το δικό μου site.

Δεν είναι δημοσκόπηση αλλά πραγματικά στατιστικά από τους επισκέπτες.

post-39531-129063139814_thumb.jpg

Δημοσ.

για κύρια χρήση main browsing, yahooing/googling κτλ ο opera by far και μετά ο firefox πάλι by far λόγω addon κι ειδικότερα για web design κτλ

από εκεί και πέρα χρησιμοποιώ τα πάντα καθημερινά γιατί συνήθως opera και ff είναι πιτταρισμένοι στα tab και τα windows (έχω το κόλλημα να ανοίγω τα πάντα σε νέα tab και να μην τα κλείνω μετά...χάος..)

τελευταία για τπτ email, skroutz και τα συναφή πετάω ειδικά τον chrome γιατί βολεύει για απλά πράγματα αλλά κατά τα άλλα αν ανοίξω chrome, safari ή κάτι άλλα ταπεινά lunascape κτλ που κατέβασα για δοκιμή θα είναι για τπτ ξέμπαρκο μονίμως ανοιχτό (wiki κτλ) ή για κανά download ή να δω κανά video και μετά κλείσιμο

ο ie μετά το τελευταίο update έβγαλε τρελά προβλήματα (once more) παρότι η προηγούμενη που είχα ήταν σχετικά ok για ie (αλλά και χωρίς κάποια features) οπότε έχω μειώσει (για άλλη μια φορά - να δούμε πότε θα το φτιάξουν) αρκετά τη χρήση του (μιλάμε σαν δευτερεύοντα browser μετά του opera και ff πάντα)

Δημοσ.
Opera πολλά χρόνια τώρα.Ποιότητα και ευκολία χρήσης.Ακόμα θυμάμαι την πρώτη επαφή μαζί της.Ήταν έρωτας με το πρώτο κλικ.Αμέσως ένιωσα ότι αυτή θα είναι ο μοναδικός browser που θα χρησιμοποιώ.Δεν έχω μάτια για άλλη.Δημιουργεί μόδα με ότι καινούργιο προσφέρει σε κάθε της νέα έκδοση.Επίσης είναι πολύ γρήγορη και διαθέτει πολύ ωραία widgets.Κάτι ανάλογο προσφέρουν και οι υπόλοιποι browsers,αλλά όχι όπως την Opera. Όπως μάθει βέβαια ο καθένας.Όλοι οι browser κάνουν μια χαρά την δουλειά τους απλά η Opera διαθέτει και φινέτσα.Δεν την αλλάζω με τίποτα.

Για browser μιλάμε πάντα έτσι? :-)

Δημοσ.

Εχει κανεις χρησιμοποιησει τις beta εκδοσεις των internet explorer 9 και firefox 4 να μας πει εντυπωσεις??..Υπαρχει καποια αισθητη διαφορα απο τις τωρινες εκδοσεις των δυο αυτων browsers?..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...