Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση web browsers 27/9/10-27/1/11 και γενική συζήτηση

parsifal

Ποιον web browser προτιμάτε;  

173 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον web browser προτιμάτε;

• Chrome
    • Chromium ή rebranded παραλλαγές (SRWare Iron, Comodo Dragon κλπ., διευκρινίστε)
    • Epiphany
      0
    • Firefox ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε ΚΑΙ έκδοση)
    • Internet Explorer (διευκρινίστε έκδοση)
    • Konqueror
    • Maxthon
    • Opera
    • Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Firefox και Opera.Πιο σπάνια σε κάποιες σελίδες IE8.Ψήφισα Opera γιατί τον θεωρώ τον πιο ολοκληρωμένο.Με είχε βολέψει παλιότερα πολύ το πίσω-μπροστά με τις κινήσεις του ποντικιού.Επίσης το smooth scrolling, χωρίς να χρειάζομαι add-on όπως στον Firefox.Γενικά μου αρέσει που είναι ολοκληρωμένος και δεν χρειάζεται πρόσθετα.

Ο Google Chrome, θα έλεγα εντυπωσιακά γρήγορος, αλλά προσπαθώ να μην στηρίζω πουθενά την google.Εντυπωσιακά γρήγορος είναι και ο Safari, αλλά δεν τον χρησιμοποιώ για παρόμοιο λόγο με τον Chrome :-p

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ τον Chrome και με τη javascript απενεργοποιημένη. Πάει σφαίρα! Σήμερα βγήκε και η καινούρια έκδοση, η 7 stable

Δημοσ.

Τον «καθαρό» Chrome. O Chromium με έκανε να «αλλαξοπιστήσω» και να αφήσω τον Opera ως 2ο.

Δεν είναι μόνο η -μικρή- διαφορά στην ταχύτητα, αλλά συνολικά στην αίσθηση και σε κάποιες λειτουργίες που διευκολύνουν την περιήγηση.

Μου λείπουν πολύ όμως οι «ποντικονομίες» (gestures) :D

Δημοσ.

Τον «καθαρό» Chrome. O Chromium με έκανε να «αλλαξοπιστήσω» και να αφήσω τον Opera ως 2ο.

Δεν είναι μόνο η -μικρή- διαφορά στην ταχύτητα, αλλά συνολικά στην αίσθηση και σε κάποιες λειτουργίες που διευκολύνουν την περιήγηση.

Μου λείπουν πολύ όμως οι «ποντικονομίες» (gestures) :D

Δημοσ.

Σήμερα είδα το changelog του Maxthon 3 όπου πρόσεξα ότι αναφέρει αλλαγές στις μηχανές web -την WebKit (του Safari) και Trident (του ΙΕ)- που χρησιμοποιεί.

Βρίσκω πολύ θετικό που ενημερώνουν από έκδοση σε έκδοση τις μηχανές τους και εξίσου θετικό ότι περιλαμβάνουν τις αλλαγές στο changelog.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...