Nikosgiann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χιλια Μπραβο για την προσπαθεια του,αλλα αν αυτος ειναι τροπος προωθησης... Εξυπνος ειναι και περιθωρια βελτιωσης εχει.Αρκει να ακουει αυτα που ειναι να του πουν και οχι αυτα που θελει να του πουν. (εκανα edit γιατι δεν ημουν ευγενικος ειναι η αληθεια.)
plaths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Nikosgiann* καλα τα λες αλλα αμα ακουγα τους αλλους θα με παρουν κατω γιαυτο δεν ειναι καλη ιδεα.
katsikoula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια δεν ξερω για εσας αλλα αυτο το thread το εχω κανει bookmark στον chrome!!!! πρωτο πρωτο κιολας! ουτε φιλαρακια να εβλεπα!
g_alkis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μάθε πρώτα να διαβάζεις, μετά να γράφεις, μετά κάνε τα υπόλοιπα.
guido Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά προσπαθώ να μπω και μου λέει: I could no locate remotes of server τι ναι αυτο;
plaths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά προσπαθώ να μπω και μου λέει: I could no locate remotes of server τι ναι αυτο; Αλλαζω Host συγνωμη για την καθυστερηση!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 αργείς να αλλάξεις host και μας απογοητεύεις λίγο...
guido Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 δοκίμασα και με ie και λέει Internet of Explorer can no display that webpage
petergi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ενταξει ειδα φως και μπηκα....στο θεμα...με το που ειδα το και ετσι στον τιτλο...μπαμ.Φιλε πρεπει να ειμαι ο μονος που σε καταλαβα τι πας να κανεις.Εβαλες στοιχημα με τον κολητο σου οτι μπορεις να βγαλεις χρηματα απο το ιντερνετ απο οτι μ...α και να κανεις και θες να του τα παρεις χοντρα ετσι?ΝΑΙ???ΣΕ ΠΙΑΣΑ????
katsikoula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 αργείς να αλλάξεις host και μας απογοητεύεις λίγο... ασε ρε φιλε... εφτασα σε σημειο να καλεσω τον ψυχιατρο μου για να κλεισω ραντεβου γιατι δεν με βλεπω να κοιμαμαι το βραδυ...
nicknick Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 plaths χωρις παρεξηγηση σου προτεινω αυτο
plaths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ενταξει ειδα φως και μπηκα....στο θεμα...με το που ειδα το και ετσι στον τιτλο...μπαμ.Φιλε πρεπει να ειμαι ο μονος που σε καταλαβα τι πας να κανεις.Εβαλες στοιχημα με τον κολητο σου οτι μπορεις να βγαλεις χρηματα απο το ιντερνετ απο οτι μ...α και να κανεις και θες να του τα παρεις χοντρα ετσι?ΝΑΙ???ΣΕ ΠΙΑΣΑ???? Οπως και πριν ειπα οτι τα λεφτα δεν τα περνω για παρτη μου ..για vbulletin θα πανε.και οχι δεν με πιασες.
Nikosgiann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εκεινη που τα ξερουν ολα και εκεινει που τα ηξεραν και επειδη δεν τα ηξεραν πως τα εμαθαν???? κανε ενα edit στη υπογραφη σου αν μπορεις.
plaths Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εκεινη που τα ξερουν ολα και εκεινει που τα ηξεραν και επειδη δεν τα ηξεραν πως τα εμαθαν????κανε ενα edit στη υπογραφη σου αν μπορεις. την εβγαλα τελειος... Ξερετε κανενα καλο free hosting?
dermitzos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εκεινη που τα ξερουν ολα και εκεινει που τα ηξεραν και επειδη δεν τα ηξεραν πως τα εμαθαν????κανε ενα edit στη υπογραφη σου αν μπορεις. Θα χρειαστεί donate... Εδιτ: Ξανακάνε άλλο ένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.