Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 @Gi0 η συμπεριφορά του θυμίζει λίγο Δελλαπόρτα...έτσι;
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 @Gi0η συμπεριφορά του θυμίζει λίγο Δελλαπόρτα...έτσι; Σε πρωιμα σταδια ομως.Εχει ψωμι ακομα
katsikoula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 συγνωμη παιδια αλλα αφου διαβασα ολα τα post αυτου του θεματος δεν προκειται να κανω καν τον κοπο να ανοιξω το site. απλα απορω πως δεν εχει φαει ban ο τυπος ετσι που εκφραζεται μεσα στο forum ντροπη...
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 70ε τον χρονο....Ακομα και το Rapidshare πλεον ειναι καπου 15ε τον χρονο Παντως η ντροπη δεν ειναι τα αγγλικα του αλλα τα Ελληνικα του.......Σας Εγκυουμαι ? Απορω πως υπαρχει ακομα αυτο το θεμα.
katsikoula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 70ε τον χρονο....Ακομα και το Rapidshare πλεον ειναι καπου 15ε τον χρονο Παντως η ντροπη δεν ειναι τα αγγλικα του αλλα τα Ελληνικα του.......Σας Εγκυουμαι ? Απορω πως υπαρχει ακομα αυτο το θεμα. η ντροπη σε ολο το μεγαλειο (και με σειρα προτεραιοτητας): 1) κακη χρηση της γλωσσας (προσβολες,...) 2) κακη χρηση της ελληνικης γλωσσας 3) κακη χρηση της αγγλικης γλωσσας (αφου δεν ξερεις μην την χρησιμοποιεις ή ζητα βοηθεια) 4) ζηταει για donation 70 ευρω τον χρονο ενω το rapidshare το βολευεις και με 25 ευρω 5) ανοιγωντας κανεις το site το μονο που βλεπει ειναι το πινακακι του donation 6) για να εχεις προσβαση στις κατηγοριες του forum πρεπει να κανεις 5-10 posts 7) ''With 1000 posts you will be available to move to the download Section'' (1000 posts δεν εχω κανει ουτε εγω στο insomnia) 8) περιμενει να τον παρουμε και στα σοβαρα
antonl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 [...]4) ζηταει για donation 70 ευρω τον χρονο ενω το rapidshare το βολευεις και με 25 ευρω [...] offtopic αλλά που τα δατε αυτά; (μπορεί κάτι να χασα εγώ) Εμένα μου φαίνεται πως θες 5.99x12~=70€
katsikoula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 offtopic αλλά που τα δατε αυτά; (μπορεί κάτι να χασα εγώ)Εμένα μου φαίνεται πως θες 5.99x12~=70€ αναλυτικα το μενου: You can help us by this way if u donate like the format you can get VIP RANK+Good person for us Look at the list below: 2,5euros = 1 week 5 = 2 weeks 10 = 1 month 15 = 1 month+2 weeks 20 = 2 months 25 = 2 months + 2 weeks 30 = 3 months 35 = 3 months + 2 weeks 40 = 4 months 45 = 4 months + 2 weeks 50 = 5 months 70 = 1 year
xrdim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν θελω να το παιξω ειδήμονας στα αγγλικα αλλα αυτα (τα κοκκινα) βγαζουν ματι... Also By donating one of this you will be available to see hidden contents + Download of Free Software and Programs,games and some kind of alboums of songs . And a lot more staff VBULLETIN COSTS ABOUT 285 EUROS its expensive but is something cool-/ And Also by joining you will be available to look all the threads Κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον συντακτικα σωστο θα ηταν αυτο το κειμενο : By donating you will be able to see hidden contents + Download Free Software, Programs, Games, several music albums and a lot more. VBULLETIN COSTS ABOUT 285 EUROS its expensive but something exciting. Additionally, by joining you will be able to view all the threads.
kinq1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά εμένα το site δεν μπαίνει! Μου βγάζει κάτι "Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS" στον τίτλο και απόκάτω κάτι περίεργα???
katsikoula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έπεσε ο σέρβερ από ντροπή... κορυφη καιρος ηταν. ή μαλλον βαρεθηκε που κανεις δεν εκανε donate και ειπε να παει για υπνο offtopic αλλά που τα δατε αυτά; (μπορεί κάτι να χασα εγώ)Εμένα μου φαίνεται πως θες 5.99x12~=70€ οχι δεν το ειδα καπου απλα τυχαιους αριθμους βαζω απλα για να τονισω την ειρωνια της καταστασης
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν θελω να το παιξω ειδήμονας στα αγγλικα αλλα αυτα (τα κοκκινα) βγαζουν ματι... Also By donating one of this you will be available to see hidden contents + Download of Free Software and Programs,games and some kind of alboums of songs . And a lot more staff VBULLETIN COSTS ABOUT 285 EUROS its expensive but is something cool-/ And Also by joining you will be available to look all the threads Κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον συντακτικα σωστο θα ηταν αυτο το κειμενο : By donating you will be able to see hidden contents + Download Free Software, Programs, Games, several music albums and a lot more. VBULLETIN COSTS ABOUT 285 EUROS its expensive but something exciting. Additionally, by joining you will be able to view all the threads. Καλα μην ορκιζεσαι πως συντακτικα το δικο σου κειμενο ειναι αλανθαστο.....
katsikoula Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα μην ορκιζεσαι πως συντακτικα το δικο σου κειμενο ειναι αλανθαστο..... παντως απο το προηγουμενο πολυ καλυτερο
xrdim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα copy-paste το εκανα διορθωνοντας τα χοντρα λαθη. (ακυρο αλλα τι λαθη εχω ? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.