Προς το περιεχόμενο

Apple TV

Timonkaipumpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια!

Έπεσε το μάτι μου (ευτυχώς είμαι καλά τώρα) πάνω στο Apple TV. Το έχει κανείς; Αυτό που θα ήθελα να μάθω, είναι εάν μπορεί να αναπαράγει και κανονική τηλεόραση ή είναι μόνο media server.

Επίσης, εάν το έχει κανείς, αξίζει; Τι παραπάνω του πρόσφερε; Τι λύσεις δίνει στην καθημερινότητα;

Δημοσ.

Το καινουριο Apple TV πλεον δεν εχει σκληρο δισκο και το μονο που μπορει να κανει ειναι να νοικιαζει ταινιες και σειρες μεσω streaming (προσοχη! στην ελλαδα δεν γινεται!(ακομα)) και το αλλο ειναι να αναπαραγει υλικο (μουσικες,ταινιες,φωτο κλπ.) απο i-συσκευες και απο mac.... τηλεοραση ΔΕΝ παιζει...

Δημοσ.

Δεν αξίζει μία αν δεν έχεις αμερικάνικο λογαριασμό στο iTunes. Επιπλέον, αν έχεις μεγάλη συλλογή ταινιών/σειρών στο σκληρό σου, αυτές αν δεν είναι σε συμβατό φορμά τότε δε μπορεί να τις κάνεις stream από τον υπολογιστή σου στο aTV.

Εγώ έχω aTV εδώ και 2 χρόνια, αλλά 1ον έχω αμερικάνικο λογαριασμό στο iTunes store και έτσι μπορώ να αγοράζω/νοικιάζω ταινείες/σειρές από το store και 2ον όταν ξεκίνησα να ριπάρω τα DVD μου φρόντισα να είναι σε συμβατό φορμά.

Αν δεν πληρείς τις παραπάνω προϋποθέσεις μην το πάρεις, είναι πεταμένα λεφτά και υπάρχουν καλύτερες λύσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...