hipis12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Σκεφτομαι να αγορασω τον DESTINATOR 4800A EUROPE + ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΜΗ.Οι λογοι ειναι ειναι εχω ακουσει καλα λογια .Θελω να ρωτησω εαν, δεχεται ξεκλειδωμα και αν ναι τι αλλο μπορεις να εγκαταστησεις.Εχει λειτουργια πεζου?(με ενδιαφερει για Αθηνα)Ειναι γρηγορος?Η αναβαθμισεις σε χαρτες ειναι δωρεαν?Εχει καλη οθονη για μηχανη? η χτυπαει ο ηλιος και δεν βλεπεις τιποτα?Οσοι τον εχουν αγορασει ας που αντυπωσεις και γνωμες
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα ειναι το μηχανακι και εχει destinator αρα και λειτιυργια πεζου και δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι αλλο. Ολα ξεκελειδωνουν αλλα θελον τον ...Γερμανο τους. Εχει δωρεαν αναβαθμισεις για δυο χρονια απο http://www.mlsdestinator.gr Στον ηλιο ολα αυτα εχουν προβληματακια...
IMAndreas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό έχω και εγώ φίλε μου και είμαι ευχαριστημένος..... όσο αναφορά την γρηγοράδα του έχει κάποια λογική καθυστέρηση ενημέρωσης δηλαδή αν τρέχεις με 50+ την ώρα μπορεί να μην καταλάβεις σε ποιο στενό έπρεπε να στρίψεις σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολλά στενάκια. εγώ στο αμάξι δεν έχω πρόβλημα με τον ήλιο τώρα στην μηχανή δεν ξέρω... Όσο αναφορά για τις αναβαθμίσεις θέλω να ρωτήσω πως γίνονται? Μπήκα στο σαιτ Γιάννη πατάω εκεί που λέει upgrades όμως μετά δεν έχω κάποια επιλογή....πως το βρίσκω? ---------- Προσθήκη στις 15:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:51 ---------- άκυρο βρήκα που πάω τελικά... έχω την δυνατότητα αφού έγινα μέλος να κατεβάσω ενημερωμένους χάρτες όμως για να κατεβάσω ενημέρωση λογισμικού μου λέει Για να κατεβάσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις του λογισμικού θα πρέπει να είστε νόμιμος κάτοχος του προϊόντος, έχοντας δηλώσει κατά την εγγραφή σας την άδεια χρήσης του MLS Destinator. παρόλο που έχω κάνει καταχώρηση κλειδιού... για ποιον λόγο γίνεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.