hackertom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά ψάχνω δύο παλιές ταινίες... 1) Η πρώτη είναι που έπεσε ένα αεροπλάνο σε ένα βουνό και οι άνθρωποι που ήταν μέσα για να ζήσουν έτρωγαν τους πεθαμένους ανθρώπους... 2) Περιπέτεια σε βουνό με ορειβάτες και εντυπωσιακά σκοινηκά με κατολισθήσεις και τέτοια... πώς λέγονται βρε παιδιά...?
Technology fan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Η πρώτη λέγεται Alive , Για τη δευτερη περιέγραψε την λίγο παραπάνω...
hackertom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ για την πρώτη!!! όχι δεν είναι με τον σταλόνε με το ελικόπτερο ... δεν την θυμάμαι και πολύ καλά την έχει βάλει το mega πολλές φορές.... που πάνε να πέσουν και καλά στον γκρεμό και κρατιούνται τελευταία στιγμή και τέτοια... νομίζω αν θυμάμαι καλά που βρίσκουν ένα παλιό ορειβάτη που και καλά ήξερε μόνο αυτός τον δρόμο καλά για να πάνε να διασώσουν κάποια που ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ εκεί στο βουνό...
hackertom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Vertical Limit? επιτέλους ...........1000 ευχαριστώ σε όλους!!! Για ακόμη μία φορά το αγαπημένο μου φόρουμ δεν με άφησε με το παράπονο...
diecast Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά ψάχνω δύο παλιές ταινίες... 1) Η πρώτη είναι που έπεσε ένα αεροπλάνο σε ένα βουνό και οι άνθρωποι που ήταν μέσα για να ζήσουν έτρωγαν τους πεθαμένους ανθρώπους... 2) Περιπέτεια σε βουνό με ορειβάτες και εντυπωσιακά σκοινηκά με κατολισθήσεις και τέτοια... πώς λέγονται βρε παιδιά...? Πω πω φιλε δεν ξερεις τι μου θυμησες με την πρωτη ταινια!! Ωραιος
christiana78 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πρίν λιγες μέρες είχε ένα ντοκιμαντερ για αυτούς τους τύπους...τί τράβηξαν κι αυτοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.