marios_geo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια φορητή συσκευή, όταν ταξιδεύω να βλέπω καμιά ταινία, να σερφάρω στο internet κτλ. Τό νέο ipod touch, έχει καταπληκτική ανάλύση και πιστεύω ότι η πλοήγηση στο internet, είναι άνετη. Δεν συγρίνεται βέβαια με τις 10 ίντσες του ipad, αλλά από την άλλη είναι πιο φορητό και φυσικά ποιο φτηνό. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος ταινία άνετα στο ipod, και αν η πλοήγηγση κουράζει μετά από κάποια ώρα. Τέλος, οι εφαρμογές του ipad παίζουν στο ipod? Κανά ημερολόγιο δηλαδή, ή τίποτα email κτλ
casabel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν θες internet το ipod σου παρέχει μόνο απο wifi ενω το ipad εχει έκδοση 3g για να έχεις παντού..
Akatsuki18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια φορητή συσκευή, όταν ταξιδεύω να βλέπω καμιά ταινία, να σερφάρω στο internet κτλ. Τό νέο ipod touch, έχει καταπληκτική ανάλύση και πιστεύω ότι η πλοήγηση στο internet, είναι άνετη. Δεν συγρίνεται βέβαια με τις 10 ίντσες του ipad, αλλά από την άλλη είναι πιο φορητό και φυσικά ποιο φτηνό. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος ταινία άνετα στο ipod, και αν η πλοήγηγση κουράζει μετά από κάποια ώρα. Τέλος, οι εφαρμογές του ipad παίζουν στο ipod? Κανά ημερολόγιο δηλαδή, ή τίποτα email κτλ φιλε μου γεια σου εγω εχω το ipod touch 2g εμενα προσωπικα δεν με κουραζει καθολου ισα ισα που θα σου αρεσει κιολας,εκτος αν εχεις ευεστητα ματια Αλλα το κακο ειναι οπως ειπε και ο φιλος απο επανω οτι θα πρεπει να πιανεις συνεχεια wifi. Δηλαδη το ιντερνετ στο ipod touch δεν θα εινια παντα συγουρο οτι θα το βρεισκεις ασ το πουμε ετσι. Και ταινια βλεπεις αλλα οκ συγουρα δεν συγκρινεται οι 10 ιντες με τις 3,5. Στο φθηνο θα πας στο ipod touch. Επειδη το ipod touch βγεικε ποιο νωρις εχει περισσοτερες εφαρμογες και σιγα σιγα τις φτιαχνουν και για το ipad.(εχει και το ipad δηλαδη οχι οπως το iphone/itouch ιδιες εινια οι εφαρμογες) Ημερολογιο και email εχει ενσοματομενο απο μονο του...μηπως λες κατι αλλο?
Errik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 To ipod Touch είναι πολύ πιο εύκολο να το έχεις συνέχεια μαζί σου, λόγω μεγέθους. Επισης αν το ψάξεις λιγάκι μπορείς να κάνεις tethering από το κινητο σου και να έχεις και στο ipod touch μόνιμα Internet. Κατά την γνώμη μου, το ipad θα άξιζε μόνο αν είχε πιο μεγάλης ανάλυσης οθόνη, και ίσως καμια usb ή sd θύρα (τα δύο τελευταία είναι πολύ τραβηγμένα για την apple...)
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια φορητή συσκευή, όταν ταξιδεύω να βλέπω καμιά ταινία, να σερφάρω στο internet κτλ. Τό νέο ipod touch, έχει καταπληκτική ανάλύση και πιστεύω ότι η πλοήγηση στο internet, είναι άνετη. Δεν συγρίνεται βέβαια με τις 10 ίντσες του ipad, αλλά από την άλλη είναι πιο φορητό και φυσικά ποιο φτηνό. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος ταινία άνετα στο ipod, και αν η πλοήγηγση κουράζει μετά από κάποια ώρα. Τέλος, οι εφαρμογές του ipad παίζουν στο ipod? Κανά ημερολόγιο δηλαδή, ή τίποτα email κτλ Το iPod είναι ένα μηχάνημα για να ακούς μουσική και να παίζεις και κανά παιχνιδάκι - άρα, να βλέπεις καμία ταινιούλα, να βλέπεις φωτογραφίες.. αυτά. Το iPad, είναι ένα μηχάνημα για να μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω + να κάνεις και μερικές δουλειές "γραφείου", χωρίς όμως να έχεις υπολογιστή. Εάν δεν έχεις επαγγελματική ανάγκη για ένα "μηχάνημα" που να μπορεί να σου "κρατάει" συντροφιά αλλά και να μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε τίποτα text editing, excel sheet reading κτλ, τότε πάρε το iPod (αν και θα πρότεινα το iPhone). Εάν η δουλειά σου είναι τέτοια που χρειάζεσαι κάτι από τα παραπάνω (και ταξιδεύεις συχνά) τότε πάρε το iPad. Υ.Γ. αφού μπορείς να αγοράσεις το iPad (οικονομικά μιλώντας) γιατί δεν το σκέφτεσαι για iPhone; Κάνει ό,τι κάνει το iPod και έχει και τηλέφωνο.
marios_geo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων. Για iphone δε το σκέφτομαι, καθώς πρέπει να κάνω συμβόλαιο 2 χρόνια με την AT&T (ζω ΗΠΑ), και δεν θέλω να πληρώνω περίπου 80 δολάρια κάθε μήνα σε πάγια. Θα βόλευε αν ήταν για 1 χρόνο η σύνδεση, αλλά... Επίσης αυτό με το 3g είναι κάπως περίεργο, με την έννοια ότι αν αλλάζεις χώρα δεν μπορείς να αλλάζεις και sim. Άρα μένεις πάλι με wifi. Δουλείες γραφείου δεν θα κάνω. Αν χρειαστεί έχω laptop.
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης αυτό με το 3g είναι κάπως περίεργο, με την έννοια ότι αν αλλάζεις χώρα δεν μπορείς να αλλάζεις και sim. !που τοδες?? δεν ισχυει...
marios_geo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 !που τοδες?? δεν ισχυει... Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη κάρτα sim σε άλλη χωρά, εκτός και αν θες να πληρώνεις roaming.
georgeadams Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 !που τοδες?? δεν ισχυει... Κι όμως. Τα iPhone που πωλούνται στην Αμερική είναι κλειδωμενα. Δουλεύουν μόνο με sim της AT&T. Θα πρέπει να κάνει jailbreak και unlock κι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό (πχ στο iOS 4.1 δεν γίνεται ακόμα). Sent from my iPhone using Insomnia
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν θες internet το ipod σου παρέχει μόνο απο wifi ενω το ipad εχει έκδοση 3g για να έχεις παντού.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων.Για iphone δε το σκέφτομαι, καθώς πρέπει να κάνω συμβόλαιο 2 χρόνια με την AT&T (ζω ΗΠΑ), και δεν θέλω να πληρώνω περίπου 80 δολάρια κάθε μήνα σε πάγια. Θα βόλευε αν ήταν για 1 χρόνο η σύνδεση, αλλά... Επίσης αυτό με το 3g είναι κάπως περίεργο, με την έννοια ότι αν αλλάζεις χώρα δεν μπορείς να αλλάζεις και sim. Άρα μένεις πάλι με wifi. Δουλείες γραφείου δεν θα κάνω. Αν χρειαστεί έχω laptop. για το iPad λεω
mdr21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το σερφαρισμα στο ιντερνετ παντως με το iPad δεν συγκρινεται με καμια αλλη συσκευη! Το διλημμα σου ειναι ανετο σερφαρισμα/games/movies θυσιαζοντας φορητοτητα (με την εννοια οτι δεν θα μπορεις να πεταγεσαι για μια δουλιτσα ή για καφε και να εχεις παντα το ipad μαζι σου ή απολυτη φορητοτητα θυσιαζοντας ανεση χρησης λογω μικρης οθονης στο ipod?? Τα ζυγιζεις βασει των αναγκων/γουστων σου και επιλεγεις. ΥΓ: Προσωπικα πριν το iPad , στο iPhone 3G μου ευχαριστα εβλεπα και ταινιες και σερφαρα και επαιζα games , μετα το iPad μου ειναι αδιανοητο να τα κανω αυτα στο iphone μου , το οποιο εχει υποβαθμιστει σε απλη τηλεφωνικη συσκευη.
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Συμπτωματικα σημερα ειδα επισοδειο του himym στο desire (3.7 in.) (δεν το κανω σχεδον ποτε) και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα βολικο....! βεβαια δεν εχω δοκιμασει με iPad για να μπορω να συγκρινω....
vfragos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Συμπτωματικα σημερα ειδα επισοδειο του himym στο desire (3.7 in.) (δεν το κανω σχεδον ποτε) και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα βολικο....! βεβαια δεν εχω δοκιμασει με iPad για να μπορω να συγκρινω.... Πιστεύεις ότι μπορεί να χωρέσει σύγκριση;;;!!! Απλά καμιά σύγκριση, άλλο επίπεδο εμπειρίας για ταινίες, σερφάρισμα,παιχνίδια και γενικότερα για όλα. Ένα touch στο μόνο που υπερέχει είναι στην απόλυτη φορητότητα.
marios_geo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι άσχετο. Έπαιζα με ένα ipod classic, και από ότι κατάλαβα δεν μπορείς να κάνεις copy-paste αρχεία mp3. Πρέπει πρώτα να τα μετατρέψεις μέσω itunes?
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πιστεύεις ότι μπορεί να χωρέσει σύγκριση;;;!!! Απλά καμιά σύγκριση, άλλο επίπεδο εμπειρίας για ταινίες, σερφάρισμα,παιχνίδια και γενικότερα για όλα. Ένα touch στο μόνο που υπερέχει είναι στην απόλυτη φορητότητα. Ναι ρε εννοειται...! Αλλα εδω συγκρινουμε και σε συναρτηση με την φορητοτητα και το κοστος.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.