Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

693 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials
    • PC Tools AntiVirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Xρησιμοποιώ το kaspersky antivirus αρκετό καιρό και θέλω να συνεχίσω με αυτό. Όμως μου λείπει το firewall. Ποιά είναι η γνώμη για το kaspersky internet security, έχω ακούσει ότι είναι βαρύ. Είναι πράγματι βαρύ σε σχέση με το σκέτο antivirus? Με το antivirus δεν έχω προβλήματα ταχύτητας.

Δημοσ.

Αν με το KAV δεν έχεις πρόβλημα, τότε ούτε με το internet security θα έχεις.

Αρκετά χρόνια πριν είχαν διαφορά αρκετή, και ήταν βαριά.

Τώρα σε έναν υπολογιστή των τελευταίων χρόνων δεν θα δεις διαφορά ανάμεσα σε kav και kis.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η ESET λαμβάνει το 70ο της Βραβείο VB100 από το Virus Bulletin

Δημοσίευση: πριν 29'

Η ΕSET βραβεύτηκε με το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο "VB100" από το Virus Bulletin. Το VB100 αποτελεί το 70ο βραβείο που λαμβάνει η ESET, το οποίο προστίθεται στο μακρύ ιστορικό επιτυχημένων ανιχνεύσεων της εταιρείας στις δοκιμές του Virus Bulletin.

Το Virus Bulletin επαινώντας το ESET NOD32 Antivirus 4, σχολίασε: «Το ESET NOD32 Antivirus 4 διατηρεί ακόμα έναν επικό αριθμό επιτυχημένων ανιχνεύσεων. Το περιβάλλον χρήστη παραμένει ελκυστικό και ευχάριστο, με καλή ευκρίνεια στις κύριες περιοχές και ένα υψηλό επίπεδο fine-tuning. Η λειτουργία ήταν ομαλή και σταθερή καθ' όλη τη δοκιμή, χωρίς εκπλήξεις ή προβλήματα άξια αναφοράς».

Υπενθυμίζεται ότι η ESET λάνσαρε την 5η γενιά της ναυαρχίδας των προϊόντων της, το Smart Security 5 και το ESET NOD32 Antivirus 5 το Σεπτέμβριο 2011.

Πηγή: Pc Magazine

http://e-pcmag.gr/news/i-eset-lambanei-70o-tis-brabeio-vb100-apo-virus-bulletin

Δημοσ.

Σκέφτομαι να καταργήσω το antivirus και να έχω μόνο το avg plugin στον chrome.... εχω κάτι χρόνια να πιάσω ιο...εκτός και αν το avira που χρησιμοποιω εδω και περι τον 1 χρόνο είναι τοσο ελαφρυ και δεν επιβαρύνει την ταχύτητα browsarismatos...?

Δημοσ.

Την ταχύτητα browsing δεν την επιβαρύνει το free avira γιατί δεν φιλτράρει web traffic.

Αν καθυστερεί θα είναι επειδή καταναλώνει πόρους cpu και χρησιμοποιεί και τον δίσκο, αλλά για παλιούς υπολογιστές αυτό.

Εγώ προτείνω να μη βάζουν av σε πολύ λίγες περιπτώσεις. Αν ένα free antivirus όπως το avast και το avira που δεν καταναλώνουν πολλούς πόρους δεν προκαλεί αισθητή επιβράδυνση του συστήματος, τότε άστο να υπάρχει.

Δημοσ.

Για BitDefender antivirus έχω πέντε κωδικούς τους οποίους μου τους έστειλε το BitDefender και είναι για 365 ήμερες και πρέπει να ενεργοποιηθούν σε 15 ήμερες.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει.

Δημοσ.

Για BitDefender antivirus έχω πέντε κωδικούς τους οποίους μου τους έστειλε το BitDefender και είναι για 365 ήμερες και πρέπει να ενεργοποιηθούν σε 15 ήμερες.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει.

μπορείς αν θέλεις να τα βάλεις και εδώ: Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ!

Δημοσ.

μεχρι πριν μια εβδοαμάδα είχα το panda clobal το οποιο εληξε, δε λεω οτι εβρισκε το εσφαζε κ πολυ λιγα εδω κ 2 χρονια που το χρησιμοποίησα ειχε βαλει σε καραντινα.Αλλα να πω την αληθεια ορισμένες φορες το ιντερνετ σερνοταν στο υπολογιστη μου, ενταξη εχω μικρή ταχύτητα 2mbbs, αλλα το ιντερνετ ετρεχε σαν 500kbbs που ειχαμε πριν 8 χρονια ( κ δεν ξερω αν ειχε περασει τιποτα χωρις να το δει το panda κ μου γονατιζε τα παντα).Τωρα θελω μια ποιο φθηνη λυση γιατι το panta clobal μου ερχετε ακριβο στο 50αρικο, θα προτιμουσα κατι φθηνοτερο κ καλο... τι λετε?

Δημοσ.

κανενα antivirus συνηθως.

κανένα.. δλδ χωρις antivurus, ή κάνα antivirus το οποιο οπως το λες καταλαβενω το εξεεις... μπαίνω στο μαγαζι κ παω μπροστα στο ραφι με τα antivirus, κλείνω τα μάτια και οποιο πιασω το κανω δικο μου... ετσι θα εχω antivirus ;)

Δημοσ.

κανένα.. δλδ χωρις antivurus, ή κάνα antivirus το οποιο οπως το λες καταλαβενω το εξεεις... μπαίνω στο μαγαζι κ παω μπροστα στο ραφι με τα antivirus, κλείνω τα μάτια και οποιο πιασω το κανω δικο μου... ετσι θα εχω antivirus ;)

κανενα.δεν χρησιμοποιω.σπανια βαζω πανω.τωρα πχ ειχα βαλει για λιγο το microsoft security essentials.βεβαια καμια φορα εχω κολλησει ιο αλλα οκ δεν με πειραζει.το καθαρισα με antivirus και μετα το εβγαλα.αλλιως και ενα formataki καλο θα κανει.τα precious αρχεια ετσι και αλλιως δεν ειναι στο λαπτοπ.δεν βαζω antiviurs γιατι δεν θελω να εχω εξτρα προγραμματα να επιβαρυνουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...