Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

693 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials
    • PC Tools AntiVirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε το Coranti που έχει 4, ζωή να χουν!

Εγώ πάντως έβγαλα κι αυτό που είχα (Avira 9), και τώρα έχω μόνο Hitman Pro και Μalwarebytes για να σκανάρω τα downloads με δεξί κλικ

Δεν ειχα ξανακουσει το Coranti, αλλα θελω να μπορω να χρησιμοποιω τον υπολογιστη οχι μονο να μενει καθαρος απο ιους... Και το G DATA το επελεξα επειδη πηρα δωρεαν licence, μου αρεσε, ειδα τα στατιστικα του και το αφησα. Πλεον το προτεινω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μπορείς να πληρώσεις και έχεις και σχετικά καινούριο μηχάνημα, τότε το GDATA είναι καλό.

Μπορείς να δοκιμάσεις και τα 3, αφού τα 2 που είναι paid Προσφέρουν trial.

Δημοσ.

nod32 g-data avast

Ποιο να βαλω?

Εχω απογοητευτει λιγο απο το avira

γιατι σε απογοητευσε το avira??το avast ειναι πολυ καλο αλλα κ το g-data εξισου καλο ειναι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω οτι το Microsoft Security Essential ψιλοκοιμάται, δηλαδή άν δέν κάνεις βαθιά σάρωση (που κάνει κάμποσες ώρες άν έχεις μπόλικα αρχεία, όπως εγώ) του ξεφέυγουν κάποια ύποπτα αρχεία και ο υπολογιστής σέρνεται (δέν έχει τόσο γρήγορη απόκριση).

Θα ήθελα να ρωτήσω το δωρεάν avast σε σύγκριση με το MSE είναι καλύτερο ;

(θέλω μία ελαφριά και δωρεάν προστασία, για το comodo internet security που είναι δωρεάν, ποία η γνώμη σας ;; )

Επεξ/σία από dhmak
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο την αρχή που είχε βγει είχε δείξει οτι μπορεί να ανταγωνιστεί τα free antivirus.

Βέβαια στις πρώτες εκδόσεις είχε προβλήματα, χάλια self defence επίσης και άλλα. Έχω όμως πολύ καιρό να το βάλω και ξέρω οτι ανεβαίνει όσο πάει.

Τα δωρεάν antivirus έχουν όλα ένα μειονέκτημα. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια μόλυνση απο patching virus. Τα κάνουν μαντάρα.

Επίσης ξέρω και απο το av-test και απο δικά μου τεστ κανα χρόνο πριν, οτι το avg απο τότε που έβαλε στη free έκδοση του το Identity protection (δεν έχει σχέση με privacy protection) έχει γίνει πολύ καλό. Είναι σαν behaviour protection, και αν και του φεύγουν πολλά απο το on access/on demand scanning, αυτό κάνει καλή δουλειά και στο μπλοκάρισμα και στον καθαρισμό. Εκεί τα paid antivirus (τα 3-4 κορυφαία, όχι όλα) δείχνουν οτι είναι σε λίγο υψηλότερη κατηγορία.

Γενικά τα free όλα μαζί έχουν ανέβει και έχουν φτάσει σε ένα πολύ πολύ καλό επίπεδο. Το mse έχει μείνει λίγο πίσω νομίζω.

Δημοσ.

To microsoft security essentials μετά κι απ'αυτό δεν έχει μείνει απλά πίσω... αλλά έχει χάσει εντελώς τη μπάλα!

Να σβήνει τον Chrome επειδή τον περνάει για ιό?!? Δε πιστεύω πως κάτι τέτοιο έχει καταφέρει να κατορθώσει κανένα άλλο antivirus ως σήμερα!

Διαβάστε αυτό και θα καταλάβετε.

http://e-pcmag.gr/news/microsoft-antivirus-o-chrome-einai-malware-kai-ton-sbino

http://www.tgdaily.com/security-features/58814-microsoft-antivirus-software-deletes-chrome-browser

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...