Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

693 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Antivirus
    • Microsoft Security Essentials
    • PC Tools AntiVirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • G Data AntiVirus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee AntiVirus Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Trend Micro Titanium AntiVirus Plus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ουσιαστικά σε προστασία βγήκε μαζί με το Norton το F-secure.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το av-c όπως πάντα. Αλλά ποτέ δεν χώνεψα την κατάταξή τους στο performance test. Έχουν βγάλει πολύ γρήγορα το panda και το f-secure. Πώς γένεν αυτό, απορούν όλοι σε όλα τα security forums....

Δημοσ.

παιδια θα ειθελα να ρωτησω κατι.Εχουμε μια γειτονισα που μου λεει οτι εχει το antivarus που χρησιμοποιει ο πρωθυπουργος και τα νοσοομεια και μου παει στοιχειμα τον υπολογιστη της για τον δικο μου οτι δεν περναει τιποτα ουτε μια μικρη κακοβουλη εντολη τι να κανω να δεχτω την προκληση

Δημοσ.

παιδια θα ειθελα να ρωτησω κατι.Εχουμε μια γειτονισα που μου λεει οτι εχει το antivarus που χρησιμοποιει ο πρωθυπουργος και τα νοσοομεια και μου παει στοιχειμα τον υπολογιστη της για τον δικο μου οτι δεν περναει τιποτα ουτε μια μικρη κακοβουλη εντολη τι να κανω να δεχτω την προκληση

0χα0χα0χ0α οτι νάναι.. Τα πάντα ξεκλειδώνουν.. Αν κάποιος ξέρει τι να κάνει και το καλυτερο antivirus δεν μπορεί να τον σταματήσει....

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απόλυτα ασφαλές antivirus (και οχι antivarus). Αν είχες τις γνώσεις, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα μικρό ιο που κάνει οτιδήποτε και να την κάνεις να κόψει τις κατινίστικες ατάκες «το έχει ο πρωθυπουργός και όλα τα νοσοκομεία». Όταν ακους τέτοιες φανφάρες να ξέρεις οτι αυτός/αυτή που τις ξεστόμισε ειναι άσχετος και ανασφαλής. Απλά μην ασχολείσαι μαζί της.

Δημοσ.

Κανενα

Arch Linux

Βαλε ενα linux και μπειτε και οι 2 με τα pc σας σε... περιεργα sites και δες τι εχουν ψαρεψει τα windows και τι το Linux και τσιμπα το pc... αν αξιζει καλως, αν οχι... κρατα το για backup ανταλλακτικα...

Δημοσ.

Μυρίζει ασχετίλα απο μακριά. "Οι βλάκες είναι ανίκητοι"

Δημοσ.

Oh god.............!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...