Προς το περιεχόμενο

ΗΟL - Netfaster IAD 2

Conmack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εγινα συνδρομητης της HOL και στις 10 Οκτ. θα εχω την 24αρα συνδεση.Εχω ηδη παραλαβει το ρουτερ της εταιρειας, το Netfaster IAD 2, και η απορια μου ειναι η εξης :

Αν με το ρουτερ αυτο μπορω να χρησιμοποιησω προγραμματα οπως το Jdownloader και το Cryptload η αν θα μου δημιουργησει προβληματα :rolleyes::rolleyes: !!!

Ευχαριστω εκ των προτέρων ,

Κωστας.

Δημοσ.

Ναι μπορεις. Χρησιμοποιω τον Jdownloader συνεχως.Δεν ξερω εαν εννοεις να κανει αυτοματα αλλαγη ip διευθυνσης γιατι δεν το εχω δοκιμασει, αλλα χειροκινητα (οn/off) το router αλλαζει ip σε λιγοτερο απο 45 δευτερολεπτα.

Δημοσ.
Ναι μπορεις. Χρησιμοποιω τον Jdownloader συνεχως.Δεν ξερω εαν εννοεις να κανει αυτοματα αλλαγη ip διευθυνσης γιατι δεν το εχω δοκιμασει, αλλα χειροκινητα (οn/off) το router αλλαζει ip σε λιγοτερο απο 45 δευτερολεπτα.

Μα αμα κανεις χειροκινητα δεν συνεπαγεται πως θα κανει κ αυτοματα ?!?!? :rolleyes:

p.s. χειροκινητα εννοουμε παντα μεσω του προγραμματος ετσι ?! Οχι μεσω της σελιδας του ρουτερ !

Δημοσ.

Με το ιδιο router κι εγω και πηγαινε μια χαρα με jdownloader και στο αυτοματο. Τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι αλλα δεν νομιζω.

Δημοσ.
Με το ιδιο router κι εγω και πηγαινε μια χαρα με jdownloader και στο αυτοματο. Τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι αλλα δεν νομιζω.

Δηλαδη κανεις αρχειο επανασυνδεσης και τρεχει μια χαρα ε ?

Δημοσ.

yeap. Προσοχη ομως. Επειδη μπορει να σε μπερδεψει, πας απο το status και κανεις disconnect κι οχι απο tools γιατι εκει κανεις reboot στο router. ;)

Ξεκινα εσυ κι αν μπερδεψεις εδω ειμαστε.

Δημοσ.

αν ειναι να το κανει χειροκινητα το On off θα μπορουσε απλα να εκανε και disconnect μεσα απο τον ρουτερ η εστω να εβγαζε το καλωδιο τηλεφωνου που παει στον ρουτερ.αλλα και μεσα απο το μενου θα πετυχαινε αρκει να εμενα καποια seconds disconected.

Δημοσ.

αν το script πετυχει δεν νομιζω να μην πετυχει μετα.εκτος αν ειναι σαν κατι ρουτερακια που μετα απο 2-3 disconects τρωνε σκαλωμα.

Δημοσ.
αν το script πετυχει δεν νομιζω να μην πετυχει μετα.εκτος αν ειναι σαν κατι ρουτερακια που μετα απο 2-3 disconects τρωνε σκαλωμα.

Ας ελπισουμε να μην ειναι ;) !!!

Δημοσ.

Ρε παιδια, παιζει μια χαρα το συγκεκριμενο ρουτερ (τουλαχιστον το δικο μου) με τα reconnects του jdownloader. Απλα καποιοι μπερδευονται και κανουν reboot αντι για disconnect και γι'αυτο μπορει να παιρνει παραπανω απο 20'' για να ξανασυνδεθει (yeap το εχω δει :P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...