Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδια...ψαχνω να βρω τρόπο που να μου παρουσιαζονται σε στατιστικό γράφημα δεδομένα που θα επιλέγω απο συγκεκριμένα fields του excel(όπως η εμφάνηση σε ιστογραμμα του ποσοστου ίδιου ονόματος συνόλου ατόμων..) καμια ιδέα...???!!!!!!!
bablyk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και δεν καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που θέλεις να κάνεις, δε φαίνεται να χρειάζεται στατιστική ανάλυση αλλά κατάλληλη προετοιμασία των δεδομένων (με τη συνάρτηση countif) και δημιουργία γραφήματος της προτίμησής σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και δεν καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που θέλεις να κάνεις, δε φαίνεται να χρειάζεται στατιστική ανάλυση αλλά κατάλληλη προετοιμασία των δεδομένων (με τη συνάρτηση countif) και δημιουργία γραφήματος της προτίμησής σου. Νομίζω πως με βολευει η συνάρτηση (countif)σ'ευχαριστώ...τα δεδομένα που υπολογίζονται όμως σε απεικονιση-γράφημα(π.χ ιστόγραμμα) πως θα δημιουργήσω????????
Praetorianos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εξήγησε πιο αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις, γιατί φαίνεται αρκετά εύκολο το ερώτημα σου, αλλά δεν κατάλαβα Χριστό.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εξήγησε πιο αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις, γιατί φαίνεται αρκετά εύκολο το ερώτημα σου, αλλά δεν κατάλαβα Χριστό. χαχα...όντως η πράξη είναι πιο εύκολη από την θεωρία όσο αφορά το office.. λοιπόν οσο πιο αναλυτικα μπορω...εχω λιστες στο excel με πολλα δεδομένα-καταχωρήσεις,θέλω από τις λίστες αυτές να βρίσκω καποια συγκεκριμένα ίδια στοιχεία και μετα να τα προβαλω σε γραφήματα...τα στοιχεία που με διαφέρουν τα βρισκω με την συνάρτηση countif..H συνάρτηση μου βγάζει σαν αποτέλεσμα ενα νουμερο,αυτό λοιπον το νουμερο σε σχεση με αυτο που το δηλώνει τι διαδικασια κάνω για να παρω το γράφημα σε ποσοστό σε συγκριση με το υπολοιπο σύνολο...?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.