Thanofski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα, Πηρα επιδοτηση 450 ευρα και σκεφτομαι τι κινητο να παρω.Πρωτη σκεψη ειναι το Αινο της sony ericsson.Αυτη τη στιγμη ειμαι με το W902 το οποιο αποδειχτηκε μεγαλη πατατα...κολαει συνεχως,χανει την μεμορι,κανει κατι restart μονο του και γενικα μου εβγαλε πολλα... Ακουω αρκετη μουσικη οποτε θελω κατι καλο ακουστικα,δεν εχω προβλημα για touch screen ή μη.φωτογραφικη δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα θα τραβηξω και καμια. Γερνω προς sony ericsson μερια λογω των προηγουμενων κινητων και πιστευω ειναι τα πιο ευχρηστα...ανοιχτος σε ολες τις προτασεις... ευχαριστω
katsouras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Aino?Ε,οχι φιλε μου..πεταμενα λεφτα..Αντε η σε android η σε iphone 3gs η σε windows mobile phone..Εγω προτιμω android.Τρομερα ευχρηστα,προσαρμοσιμα οπως θελεις και με πολλες δυνατοτητες-apps οπως και το iphone φυσικα.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 θα σου προτεινα HTC HD mini.Το τηλεφωνο ειναι απιστευτο(προσωπικη αποψη) Οσο για το w902 καντου καμια αναβαθμιση και θα στρωσει.
deanstreet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για μένα πάρε HTC Desire αν δεν θες να δώσεις παραπάνω λεφτά. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rkwV7FQIa2Q]Hands-on][/ame]
Thanofski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις...μεταξυ desire και legend??διαφορες στα χαρακτηριστικα δεν βλεπω...δεν ξερω απο επεξεργαστη τι παιζει αν δν κανω λαθος το desire εχει 1 gb,το legend ποσο εχει?? πολυ ωραιο το desire παντως.
arxaggelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το desire έχει ήδη πάρει το τελευταίο froyo (2.2) από την htc ενώ το legend δεν ξέρω αν το προσέχουν το ίδιο πολύ. Από εμένα, αν δεν τίθεται θέμα χρηματικής διαφοράς πάρε το desire.
Thanofski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 το μονο που με φοβιζει ειναι η πολυπλοκοτητα αυτων των κινητων διοτι δεν εχω ξανα ασχοληθει με android/smartphone κλπ κ δεν ξερω αν θα χασει τις δυνατοτητες του στα χερια ενος "ασχετου"...
toni50 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 θελει βεβαια ''σκαλισμα'' αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας
Thanofski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 απο σπασιματα/cracked apps που διαβαζω κ κυριως ακουω πιο πολυ για το iphone υπαρχει κανα site να ξεστραβωθουμε???
arxaggelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά από μία και μοναδική αποτυχημένη εμπειρία με winmo6 για 3 μήνες, το android πιστεύω ότι είναι τύπο ίδιο φιλικό σε έναν αρχάριο που απλά θέλει να κάνει τη δουλειά του και σε έναν super user που θα του βάλει το κοκορόζουμο. Ειδικά με το απλό και κατανοητό περιβάλλον HTC Sense που βάζει η HTC στα κινητά της, νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Κι εγώ το desire σκόπευα να πάρω αν δεν είχε κάποιες ελλείψεις που με έκαναν να προτιμήσω τελικά το Galaxy S. Και στην τελική, αν ξενερώσεις πια τόσο πολύ, το desire ή το wildfire θα μπορείς να το πουλήσεις πολύ πιο εύκολα από οποιοδήποτε κινητό με «κλειστό» λειτουργικό, αυτά δηλαδή που θεωρούνται πιο «εύκολα» στη χρήση ;-) Όσο για τα apps, μην ανησυχείς, θα συμβούλευα πρώτα να μάθεις το κινητό όπως είναι και να δεις τι σε βολεύει και τι όχι, και μετά ξαναμιλαμε.
Thanofski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια...Λογικα θα παω για το desire και θα επανελθω με εντυπωσεις κ αποριες!
Vasilisxd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα να ξερεις οτι εδω και λίγο καιρό δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Μάλλον περιμένουν την νέα παρτίδα με τις αλλαγμένες οθόνες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Thanofski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω που ρωτησα σε καταστημα της wind μου ειπαν οτι και καλα επειδη ειναι "επαγγελματικο κινητο" δεν υπαρχει διαθεσιμο στο καταστημα γιατι δεν το παιρνει πολυς κοσμος κ οτι θα μου το φερουν σε 8-10 μερες...
Thanofski Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγα σημερα να παραγγειλω το κινητο σε καταστημα της Wind και μου ειπαν οτι εχει σταματησει η διανομη του κ να κοιταξω για καποιο αλλο κινητο...Ισχυει κατι τετοιο ή ειχε καπνισει τιποτα ο υπαλληλος?? Σε περιπτωση που ισχυει αυτο παω για legend??(το οποιο μου ειπαν οτι υπαρχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.