Προς το περιεχόμενο

αγορα μηχανης rs50 μεταχειρισμενο ή αγορα τηλεορασης και επιπλων?

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω 600 ευρω στην ακρη και σκεφτομαι να ανακαινησω ενα μερος του σπιτιου μου βαζοντας μεσα τηλεοραση, home cinema, σαλονι (το οποιο το χω αλλα θελει καθαρισμα) να βαλω και καμια παιχνιδομηχανη να χω κατι να ξεκουραζομαι οταν επιστρεφω απο τον τοπο που σπουδαζω....αλλα απο την αλλη ειδα ενα πολυ ωραιο μηχανακι (γτ μηχανη δεν την λες) με 600 ευρω και μου κινησε πολυ την περιεργια γτ παντα ηθελα μια μηχανη πιστας για βολτες και για μεσω μετακινησης...(μονο για αυτα και οχι για μοστρα, σουζες, μπαντιλικια και τετοια)

απλα πειτε μου τις γνωμες σας!!!! περιμενω!!!

Δημοσ.

πιστας?ffs που λεμε και στο χωριο...

παρε κανα αλλο μηχανακι ανω των 50κυβικων και μετα βαλε ατοκες δοσεις που χαριζουν ολοι τωρα πια για τα υπολοιπα για το δωματιο

Δημοσ.

ο τυπος λεει λογω οικονομικης αναγκης το πουλαει.....ειναι 5 χρονων (το μηχανακι) και εχει 20.000 χιλιομετρα...

α φιλε cage και εγω απο χωριο ειμαι..... :)

Δημοσ.
ο τυπος λεει λογω οικονομικης αναγκης το πουλαει.....ειναι 5 χρονων (το μηχανακι) και εχει 20.000 χιλιομετρα...

α φιλε cage και εγω απο χωριο ειμαι..... :)

ρε φίλε θα μας τρελλανεις???

Το μηχανάκι ειναι Β Η Μ Α !! Να το ξέρεις! Θα ξενερώσεις απίστευτα! Καλύτερα να πάρεις το ίδιο σε 125! Ειναι πιο γρήγορο...Να ξέρεις αμα χαλάσει το aprillia ( που χαλάνε ανα 1 χρονο περίπου ) Θέλει πολλά λεφτα να γίνει..Πιστονια καθε μέρα θα αλλάζεις..(που λεει ο λογος...)

Δημοσ.

Παρε επιπλα και tv που ειναι πιο ξεκουραστα και δεν χρειαζεται να πληρωνεις παραπανω λεφτα σε ασφαλειες και τελη.

Δημοσ.
ρε φίλε θα μας τρελλανεις???

Το μηχανάκι ειναι Β Η Μ Α !! Να το ξέρεις! Θα ξενερώσεις απίστευτα! Καλύτερα να πάρεις το ίδιο σε 125! Ειναι πιο γρήγορο...Να ξέρεις αμα χαλάσει το aprillia ( που χαλάνε ανα 1 χρονο περίπου ) Θέλει πολλά λεφτα να γίνει..Πιστονια καθε μέρα θα αλλάζεις..(που λεει ο λογος...)

το ξερω φιλε μου δεν αξιζει σαν μηχανη το 50....εμενα το cbr125 μου αρεσει απλα ετυχε αυτη η προσφορα (ο θεος να την κανει) και ειπα μηπως ηταν καλυτερο να παρω μια μηχανη με λιγα χρηματα ισα ισα για μετακινησεις....δεν θελω γκαζια και τετοια....ξερω οτι η συντηρηση του aprilia ειναι ακριβη και ενταξει δεν ξερω αν θα μπορω να δινω καθε χρονο οσα χρηματα χρειαστει για να το συντηρησω....

---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:36 ----------

Παρε επιπλα και tv που ειναι πιο ξεκουραστα και δεν χρειαζεται να πληρωνεις παραπανω λεφτα σε ασφαλειες και τελη.

μαλλον αυτο θα κανω γτ οντως τα επιπλα και η τηλεοραση δεν εχουν ασφαλειες και λαδια και βενζινες.... ;)

Δημοσ.

πρώην κάτοχος RS-125 (2007).

ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ... Θα το μαζευεις με τις σακούλες... το τι μου έβγαλε δεν λέγεται... το πούλησα στο χρόνο 3100 (απο 4600 που το είχα παρει). Ακόμα τα κλαίω τα 1500€. Αμα στο δώσει 300 ευρω πάρτο και όταν μεινει καψτο και γελα πάνω στα αποκαιδια...

Δημοσ.
πρώην κάτοχος RS-150 (2007).

ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ... Θα το μαζευεις με τις σακούλες... το τι μου έβγαλε δεν λέγεται... το πούλησα στο χρόνο 3100 (απο 4600 που το είχα παρει). Ακόμα τα κλαίω τα 1500€. Αμα στο δώσει 300 ευρω πάρτο και όταν μεινει καψτο και γελα πάνω στα αποκαιδια...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....λες να το παρω 300 και να το καψω??? θα βαλω τα πλαστικα του στο δωματιο μου για τραπεζακια και ραφια...230 ευρω το καθενα στοιχιζει...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ

Δημοσ.

ενταξει ενα κιτακι κυλινδροπιστονα κανα 300ε θα ναι...

αν θες ετσι μικρογραφιες μηχανων .ενα ειναι το μηχανακι που ελαχιστοι το γνωριζουν στα 125 το mito

Δημοσ.

εγώ είπα την ιδεα μου πάντως... 300 για το μηχανακι προσφερε του και με τα αλλα 300 πάρε μια 32" lcd... Μια χαρα θα κάνεις τη δουλειά σου...

Δημοσ.

Πάρε ένα παπάκι (τετράχρονο ετσι?) να κάνεις τη δουλειά σου αν όντως χρειάζεσαι..

μη ρίξεις λεφτά στη μπακατέλα.

Δημοσ.

παντως καποια που γραφτηκαν για το Rs-125 ειναι απλα για γελια..ειδικα τα πιο παλια μοντελα που ηταν πιο ελευθερα σε σχεση με τα μεταγενεστερα λογω προδιαγραφων πετουσαν και απο αξιοπιστια ηταν μια χαρα..

Δημοσ.
παντως καποια που γραφτηκαν για το Rs-125 ειναι απλα για γελια..ειδικα τα πιο παλια μοντελα που ηταν πιο ελευθερα σε σχεση με τα μεταγενεστερα λογω προδιαγραφων πετουσαν και απο αξιοπιστια ηταν μια χαρα..

Aprilio & αξιοπιστία :lol::lol::lol::lol:

Το ότι το πειράζεις και βάζεις 5 κόντρες χωρίς να μείνεις δεν μου λεει κάτι. Και εγω είχα και άλλοι γνωστοί επίσης και έβγαλε σε όλους προβλήματα... Εμένα απο την 3η μέρα είχε σκάσει φλάντζα στο σασμαν και γέμιζα βαλβολίνες καθε 10-15 μερες γιατι ο αντιπρόσωπος μου έκανε μαλακίες με την εγγύηση... Τώρα αν εισαι σαν κάτι άλλους που συχνάζουν σε συνεργεια οποτε οτι και να βγάλει φτιάχνεται άμεσα οκ...

Προς το παρόν πήρα μια Τετραχρονη πάπια (crypton-X) και ησυχασα...

Δημοσ.
Aprilio & αξιοπιστία :lol::lol::lol::lol:

Το ότι το πειράζεις και βάζεις 5 κόντρες χωρίς να μείνεις δεν μου λεει κάτι. Και εγω είχα και άλλοι γνωστοί επίσης και έβγαλε σε όλους προβλήματα... Εμένα απο την 3η μέρα είχε σκάσει φλάντζα στο σασμαν και γέμιζα βαλβολίνες καθε 10-15 μερες γιατι ο αντιπρόσωπος μου έκανε μαλακίες με την εγγύηση... Τώρα αν εισαι σαν κάτι άλλους που συχνάζουν σε συνεργεια οποτε οτι και να βγάλει φτιάχνεται άμεσα οκ...

Προς το παρόν πήρα μια Τετραχρονη πάπια (crypton-X) και ησυχασα...

Δεν φταιει παντα το μηχανακι..3 χρονια rs και το μονο που εκαψε ηταν ενα πισω φως και με πολλες φορες το χρονο αθηνα-πατρα και αλλα 8 χρονια το rsv, αυτο ουτε φως δεν εχει καψει ακομα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...