Προς το περιεχόμενο

Ματ/χωρίς βαφή αυτοκίνητο

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Z4 άσπρη;

...................

μαλλον την εχω δει και εγω την ζ4 ασπρη. τρελος καγκουρας αυτος που θα την εχει αποτιφενεται εχει κολλησει και το σηματακι τις μ3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ αν ειναι μονο 1000ρικο να φτιαχτει το renault megane που ειναι ξεσκισμενο το χρωμα του(λιγο οι βουρτσες) λιγο οι γδαρσιες στο καπό απο γατες,λιγο η θολούρα,λιγο τα πλυσιματα του πατερα μου... που ειχε κανει ισως λεει

• 2 μήνες μετά...

Παιδια ειναι πικρα η ολη φαση του wrapping με μεμβρανες στην Ελλαδα.

Οι τιμες παιζουν περιπου στο 1000αρικο για Smartακι,1200+€ για mini τυπου C1,Aygo κτλ

και ανεβαινουν πολυ αν πατε να ντυσετε με μεμβρανες ενα μεσαιο ή μεγαλο sedan.

Για μενα εχουν μεγαλο θρασος ολοι οσοι ζητανε τετοια ποσα γελοια γιατι καποιος ευκολα

μπορει να καταλαβει οτι μιλαμε για μεροκαματα της ταξεως των 600€ ανετα με τετοιες τιμες.

Και ολα αυτα μετα απο συζητηση που ειχα σχετικα με το κοστος κτλ με επαγγελματια του χωρου.

Τελικα κατεληξα να μαζευτω με φιλους και να το κανω με μεμβρανες 3Μ ματ μαυρο που

μου κοστισαν σαν υλικο 7€ το τετραγωνικο μετρο.Απο κει και περα,οχι.Δεν ειναι ευκολο για

καποιον που ασχολειται πρωτη φορα.Εχει διαδικασια και παιδεμα.Ειχα γραψει και σχετικο οδηγο στο www.dirt-30.com.

Οσοι θα θελαν να ντυσουν πχ μια ηλιοροφη ή ενα καπώ μπορει παντως να γινει...

Ν.

• 1 μήνα μετά...

Παιδια ειναι πικρα η ολη φαση του wrapping με μεμβρανες στην Ελλαδα.

Οι τιμες παιζουν περιπου στο 1000αρικο για Smartακι,1200+€ για mini τυπου C1,Aygo κτλ

και ανεβαινουν πολυ αν πατε να ντυσετε με μεμβρανες ενα μεσαιο ή μεγαλο sedan.

Για μενα εχουν μεγαλο θρασος ολοι οσοι ζητανε τετοια ποσα γελοια γιατι καποιος ευκολα

μπορει να καταλαβει οτι μιλαμε για μεροκαματα της ταξεως των 600€ ανετα με τετοιες τιμες.

Και ολα αυτα μετα απο συζητηση που ειχα σχετικα με το κοστος κτλ με επαγγελματια του χωρου.

Τελικα κατεληξα να μαζευτω με φιλους και να το κανω με μεμβρανες 3Μ ματ μαυρο που

μου κοστισαν σαν υλικο 7€ το τετραγωνικο μετρο.Απο κει και περα,οχι.Δεν ειναι ευκολο για

καποιον που ασχολειται πρωτη φορα.Εχει διαδικασια και παιδεμα.Ειχα γραψει και σχετικο οδηγο στο www.dirt-30.com.

Οσοι θα θελαν να ντυσουν πχ μια ηλιοροφη ή ενα καπώ μπορει παντως να γινει...

Ν.

φιλε μου μηπως μπορεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες σχετικα με το αυτοκολητο που πηρες? (καταστημα-ειδος-και διαστασεις που διατιθεται)

ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων

και βάλε και καμιά πιο καθαρή φώτο ρε άνθρωπε!!να θαυμάσουμε τη μπέμπα!

γνώμη μου πάντως,το μαύρο ματ λέει μόνο σε αμάξια άνω του 30χίλιαρου και σπόρ.

τώρα να το βάλω στον δικό μου τον πέζουλα206,ε δεν λέει,θα ναι καγκουριά!

φιλε μου μηπως μπορεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες σχετικα με το αυτοκολητο που πηρες? (καταστημα-ειδος-και διαστασεις που διατιθεται)

ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων

Χμ,δεν τα χω εύκαιρα μιας που την ολη διαδικασια την εκανα κανα χρονο πριν,αλλα προκειται για ενα καταστημα στου Ζωγραφου

το οποιο εισαγει και πουλαει κυριως χοντρικη αυτοκολλητα 3Μ.Εχουν site και τηλεφωνο.Θα προσπαθησω να το βρω να το ποσταρω.

Εδω ειναι ο οδηγος που ειχα γραψει για το φορουμ...

http://www.dirt-e30.com/dirte30/e30_forum/viewtopic.php?f=28&t=627

Λογικα θα βοηθησει!

Να κι αλλη μια φωτο.Γενικα τ αμαξι δεν το πολυπλενω και το παρκαρω σε ανοιχτο χωρο.

Κανενα απολυτως θεμα δεν εχουν οι μεμβρανες μεχρι τωρα.Heavy Duty.

DSC06398_399_400.jpg

Ν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...