Tant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορυμ καλως σας βρηκα Την τριτη εχω γενεθλια και λογο συνθηκων θα τα κανω αθηνα...επειδη θελω να ανοιξω μπουκαλι να το γιορτασω με τους φιλους μου, ποιο club θα προτεινατε που να ειναι ανοιχτο καθημερινες να εχει κοσμο(να μην ειμαστε μονο εμεις) λογικες τιμες και να μην ειναι τρυπα?Καλο θα ηταν αν εχει κοντα προσβαση με συγκοινωνιες ηλεκτρικο/μετρο κλπ..
kage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 αθηνα και κλαμπ και λογικες τιμες δεν παιζουν. κανε αναζητηση και θα βρεις παρομοια ποστ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348226&highlight=club
Tant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν με βοηθησε ιδιαιτερα το τοπικ που μου δωσες... Κοιτα ξερω οτι μια 100αρα θα φυγει με το μπουκαλι οποτε οκ. Απο εκει και περα θελω να παιζει mainstream μουσικη ξενα-ελληνικα αναμεικτα
strat92man Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορυμ καλως σας βρηκα Την τριτη εχω γενεθλια και λογο συνθηκων θα τα κανω αθηνα...επειδη θελω να ανοιξω μπουκαλι να το γιορτασω με τους φιλους μου, ποιο club θα προτεινατε που να ειναι ανοιχτο καθημερινες να εχει κοσμο(να μην ειμαστε μονο εμεις) λογικες τιμες και να μην ειναι τρυπα?Καλο θα ηταν αν εχει κοντα προσβαση με συγκοινωνιες ηλεκτρικο/μετρο κλπ.. καλο μερος για μενα ειναι το circus στην Ναυαρινου 5 λεπτα με τα ποδια απο το μετρο στην Πανεπιστημιου, ή το 7 jokers 5 λεπτα απο το μετρο στο Συνταγμα ειναι στην οδο Βουλη.. Μπαρακια ειναι ΤΕΛΕΙΑ θα περάσεις
Xaralambos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Η καλύτερη λύση τουλάχιστων κατά τη γνώμη μου, είναι το να μαζευτείτε σε κάποιο σπίτι, και με τα χρήματα που θα χάλαγες για να ανοίξεις 1-2 μπουκάλια στο μαγαζί,να ψωνίσεις τα ξύδια σου από κάποιο σ/μ (θα μπορούσες ακόμα και να κάνεις κάποιο κοκτέιλ π.χ. μοχίτο ανάλογα τη παρέα και πόσο πίνετε βέβαια)..φτιάχνετε και κάνα μεζέ και είστε κομπλέ .. Οπότε πιωμένοι και φαγωμένοι βγαίνετε μετά έξω να πιείτε και ένα ποτάκι..! όλα καλά και όλα ωραία ..! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο καλή παρέα και ξύδια ..:-D
athlios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνω με τον χαραλαμπο εφοσον υπαρχει ο χωρος...
Tant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 @strat92man θα προτιμουσα κατι σε club γιατι θα εχουμε και κοπελες στην παρεα και βλεπω να πεφτει χορος μεχρι πρωιας.. Για τις αλλες απαντησεις δεν διαφωνω απλα δεν ειμαι απο Αθηνα και χωρος δεν παιζει και απλα απο timing θα βρεθουμε ολοι εκει την ιδια μερα και ετσι για αλλαγη επειδη δεν εχει τυχει να το κανω ξανα και θελω κατι διαφορετικο για φετος λεω για club... Kατι ασχετο οταν πχ βλεπω σε διαφορα club πχ μπουκαλι ουισκυ 110 ευρω να υποθεσω το μπουκαλι βοτκας καπου ~ -10 'η -20 ευρω?
imr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 @strat92man θα προτιμουσα κατι σε club γιατι θα εχουμε και κοπελες στην παρεα και βλεπω να πεφτει χορος μεχρι πρωιας.. Μια χαρα βολευει και σε σπιτι εφοσον υπαρχει χωρος/μουσικη/ποτα
Tant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα βολευει και σε σπιτι εφοσον υπαρχει χωρος/μουσικη/ποτα Ειπα καλυτερα σε club σε σχεση με baraki για τον λογο που ανεφερα, για να γινει σε σπιτι κλπ εξηγησα
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ποσα ατομα θα ειστε? παντως και σε σπιτι γινεται ανετα παιχνιδι με κοπελες ισα ισα που και πιο πολυ θα πιουνε,και θα μπορειτε να παιξετε κανα παιχνιδι strip poker ξερεις?
antonl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού είπε ότι δεν έχει χώρο ο άνθρωπος...
weathor Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Να τα εκατοστησεις!!! (απο club δεν ξερω)
Tant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Να τα εκατοστησεις!!! (απο club δεν ξερω) Eυχαριστω φιλος να εισαι καλα Παντως λεγαμε για candybar αλλα ειναι κλειστο τριτες Το villa mercedes εχει ελληνικη βραδια με Ναταλια Γερμανου οποτε για την ωρα το αφηνουμε αφου θελουμε mainstream μουσικη ξενων και ελληνικων...
yayawoot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και το Dekko θα έχει κόσμο λογικά..Πριν 3-4 ημέρες έκανε το opening.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.