Προς το περιεχόμενο

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1630029/

Τρισδιάστατη επίσκεψη στο πλανήτη Πανδώρα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι φίλοι του κινηματογράφου, καθώς ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον ανακοίνωσε πως ήδη έχουν ξεκινήσει γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Avatar.

Αυτή τη φορά, ο σκηνοθέτης θα μας μεταφέρει στις θαλάσσιες ομορφιές του πλανήτη. Γι' αυτό το λόγο ζήτησε από Αυστραλούς μηχανικούς να φτιάξουν ένα υποβρύχιο που θα μπορεί να φτάνει μέχρι και 10.9 χιλιόμετρα κάτω στο βυθό του δυτικού Ειρηνικού. Το υποβρύχιο θα είναι εφοδιασμένο με 3D κάμερες που έχουν σχεδιαστεί από τον Κάμερον, ώστε να μπορέσει να τραβήξει πρωτοφανείς σκηνές από τέτοια βάθη και στη συνέχεια εάν θελήσει να το εμπλουτίσει με ψηφιακά τέρατα.

Οι λάτρεις της ταινίας όμως θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή, καθώς η συνέχεια του Avatar αναμένεται να βγει στι κινηματογραφικές αίθουσες το 2014.

Newsbeast.gr

Ελπιζω να 'χει και κανα καλο σεναριο εκτος των εφε, που δεν το βλεπω. Μαλλον θα ναι τριλογια λεει και θα γυριστουν μαζι οι 2η και 3η.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παει το Battle Angel δηλαδη... :cry::cry::cry:

Πραγματικά πολύ κρίμα, θα το προτιμούσα από Avatar 2, any day of the week.

Πάντως, υπό αυτές τις συνθήκες, προτιμάω ένα Avatar 2 ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ. :P

(ναι, όπως είδαμε και φέτος με το Inception, ακόμα υπάρχει χώρος για original sci-fi plots).

Δημοσ.

lol, για εμένα πήγαινε?

Αν παίζει καθόλου ρόλο, το Avatar είναι στις τοπ 50 ταινίες μου και είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα όταν το πρωτοείδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φάει κράξιμο. (το ίδιο έκανα για LOTR και Matrix που τα υπερ-αγαπάω)

Δημοσ.

Καλα αυτοι άνθρωποι τελικά δε βάζουμε μυαλό.....

Τωρα δλδ μιας και είναι και τρεντυ οι θαλάσσιες περιβαλλοντικές καταστροφές(βλεπε μπιπι)θα ψαχνουν για πετρέλαιο στις θάλασσες; Καλα αλλος πλανητης δεν υπάρχει; Μονο εκει; Ουτε η πρώην γκόμενα τους να ηταν!!

Δημοσ.
Καλα αλλος πλανητης δεν υπάρχει;

Ναι αλλα σε αυτόν τον πλανήτη θα βρούν ενα πετρελαιοειδές υγρό, μπλέ χρώματος, του οποίου μια σταγόνα ισοδυναμεί με 1L πετρελαίου.

• Moderators
Δημοσ.
Καλά, από τώρα θα συζητάμε για το 2014;;;;;;; !!!!!!

Και για μια τέτοια μέτρια ταινία;;;;;

Agreed.

Κανε και μια βολτα στο thread για το 1 και θα καταλαβεις τι παιζει..

Δημοσ.

Νέος κύκλος με εντελώς pointless, και άκρως επαναλήψιμες συζητήσεις ξεκινάει...

Πάντως για να το συζητάμε 4 χρόνια πριν, πρέπει να αξίζει τρελά...

Agreed.

Κανε και μια βολτα στο thread για το 1 και θα καταλαβεις τι παιζει..

Πολύ κακή σχέση έχεις με το κινητό σου εσύ κύριος... :P

Δημοσ.

I can't φάκην wait! Η ταινία ήταν όλα τα λ7, θέαμα από τα λίγα και θαύμα της τεχνολογίας. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει βάθος και κουλτούρα υπάρχει και ο Γκοντάρ να'ούμε. Κάθε πράγμα στην ώρα του και με την παρέα του.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως για να το συζητάμε 4 χρόνια πριν, πρέπει να αξίζει τρελά...

Oχι,απεδειξε το αντιθετο.Σε προκαλω:-D

Πολύ κακή σχέση έχεις με το κινητό σου εσύ κύριος... :P

Μολις μου ρθε κατι σου στειλα παραπονιαρη!Δεν φταιω εγω αν οι θεοι των δικτυων(..και η μπαταρια μου)κοιμουνται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...