localy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ξερει κανεις για ποσο καιρο ειναι δωρεαν το avira to freeware,για ποσο καιρο θα ειμαι οκ?
disqualified Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ξερει κανεις για ποσο καιρο ειναι δωρεαν το avira to freeware,για ποσο καιρο θα ειμαι οκ? ειναι freeware, δλδ για παντα μεχρι να αλλαξει κατι.
localy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 και θα ειναι activated μεχρι ποτε?
firewalker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέχρι να σου πει ότι πρέπει να βάλεις νέα έκδοση. Δεν είναι σαν το Avast π.χ. που κάθε χρόνο θέλει εγγραφή.
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για ένα χρόνο νομίζω διαρκεί το license. Αλλά στην Personal έκδοση που διατίθεται ως freeware, αυτό είναι παντελώς τυπικό. Απλά όταν λήξει, απεγκαθιστάς και εγκαθιστάς την τότε τρέχουσα έκδοση. Εντελώς νόμιμα...
elven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για ένα χρόνο νομίζω διαρκεί το license. Αλλά στην Personal έκδοση που διατίθεται ως freeware, αυτό είναι παντελώς τυπικό. Απλά όταν λήξει, απεγκαθιστάς και εγκαθιστάς την τότε τρέχουσα έκδοση. Εντελώς νόμιμα... δε θυμάμαι να το κανα αυτό,μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για την ακρίβεια, υπάρχουν 2 τρόποι: Uninstall-reinstall που ανέφερα ήδη και... http://www.free-av.de/en/pages/22/faq.html My Avira AntiVir Personal software has expired. Is the product no longer free? Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus software remains free. In order to extend the license without reinstalling the product, please download the current license file. If you save it directly in the directory C:\Program Files\Avira AntiVir Personal\, Updates are available again.
elven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 δεν αντιλέγω,απλά τώρα δε μου ρχεται ότι έκανα κάτι μετά το χρόνο,θυμάμαι δλδ ότι απλά το βαλα και αυτό. όπως είπα μπορεί να μη θυμάμαι καλα
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τσέκαρες αν συνέχισε να κατεβάζει κανονικά updates;
elven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ναι βρε,3 χρόνια σχεδόν είναι αφορμάριστο το καμάρι μου,κανονικά όλα τα updates μάλλον με γελλάει η μνήμη μου,τρις
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν έγιναν τα major updates (από 8->9 και από 9->10) τα οποία δε μπαίνουν αυτόματα, αλλά θέλουν uninstall-install, τί έκανες; Έμεινες με την παλιά έκδοση; Τώρα δηλαδή δεν τρέχεις τη 10;
elven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 επειδή τώρα δε μπορώ να το δω,νομίζω έχω την 9 όμως,τι γίνεται ρε φούστη ή άννοια έχω ή το γεγονός το κανα shift-delete και δε μπορώ να το ανασύρω αύριο το πρωί/μεσημέρι θα γράψω ακριβώς την έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.