Προς το περιεχόμενο

avira και διαρκεια προστασιας

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ένα χρόνο νομίζω διαρκεί το license. Αλλά στην Personal έκδοση που διατίθεται ως freeware, αυτό είναι παντελώς τυπικό. Απλά όταν λήξει, απεγκαθιστάς και εγκαθιστάς την τότε τρέχουσα έκδοση. Εντελώς νόμιμα...

Δημοσ.
Για ένα χρόνο νομίζω διαρκεί το license. Αλλά στην Personal έκδοση που διατίθεται ως freeware, αυτό είναι παντελώς τυπικό. Απλά όταν λήξει, απεγκαθιστάς και εγκαθιστάς την τότε τρέχουσα έκδοση. Εντελώς νόμιμα...

δε θυμάμαι να το κανα αυτό,μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, υπάρχουν 2 τρόποι: Uninstall-reinstall που ανέφερα ήδη και...

http://www.free-av.de/en/pages/22/faq.html

My Avira AntiVir Personal software has expired. Is the product no longer free?

Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus software remains free. In order to extend the license without reinstalling the product, please download the current license file.

If you save it directly in the directory C:\Program Files\Avira AntiVir Personal\, Updates are available again.

Δημοσ.

δεν αντιλέγω,απλά τώρα δε μου ρχεται ότι έκανα κάτι μετά το χρόνο,θυμάμαι δλδ ότι απλά το βαλα και αυτό.

όπως είπα μπορεί να μη θυμάμαι καλα

Δημοσ.

ναι βρε,3 χρόνια σχεδόν είναι αφορμάριστο το καμάρι μου,κανονικά όλα τα updates

μάλλον με γελλάει η μνήμη μου,τρις

Δημοσ.

Όταν έγιναν τα major updates (από 8->9 και από 9->10) τα οποία δε μπαίνουν αυτόματα, αλλά θέλουν uninstall-install, τί έκανες; Έμεινες με την παλιά έκδοση; Τώρα δηλαδή δεν τρέχεις τη 10;

Δημοσ.

επειδή τώρα δε μπορώ να το δω,νομίζω έχω την 9 όμως,τι γίνεται ρε φούστη ή άννοια έχω ή το γεγονός το κανα shift-delete και δε μπορώ να το ανασύρω

αύριο το πρωί/μεσημέρι θα γράψω ακριβώς την έκδοση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...