Προς το περιεχόμενο

Πρωταγωνιστές στο Mega (26-09-2010)

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μην ξεχνατε και τα ατυχηματα που εγιναν λογο λαθους αλλου οδηγου...οπου εκει το μονο που σε σωζει ειναι το αυτοκινητο και ο δρομος.

καλα ενταξει εκτος απο τα πιτσιρικια με τα παπια στα χωρια που ειναι συνηθες φαινομενο...

Να ξερετε οτι σε καθε ατυχημα ζημιωνετε και το κρατος για νοσηλεια+αναπηρικη συνταξη+αποκατασταση παρολα αυτα οι μλκς εχουν ολον τον μηχανοκινητο εξοπλισμο με τον μεγαλο φπα.

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα...ο δρόμος δεν έχει να κάνει..είναι καθαρά τι αμάξι έχεις...

Το 1998 ένας αλβανός με πράσινη κάρτα ως ασφάλεια έπεσε με μετωπική σύγκρουση 130χιλ λώγο του ότι κοιμήθηκε το βράδυ στην εθνική οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης στα Κερδύλια επάνω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου...Απολογισμός ήταν αυτός να βγεί με 2 γρατσουνιές και σε 2 μέρες να φύγει απο το νοσοκομείο και ο πατέρας μου να καταλήξει με μόνιμη αναπηρία 67% κουτσαίνοντας το δεξί πόδι και μην λυγίζοντας το γόνατα πάνω απο 30μοίρες...πλέον του κόψανε και την αναπηρική...

Η ασφάλεια λόγω του ότι είχε την λεγόμενη πράσινη κάρτα έδωσε μόνο την αποζημίσωση του αυτοκινήτου...και 2 εγχειρήσεις και τραβήχτικε απο τη μέση.

Ο αλβανός είχε μια Mersentes του 94' βάρους 1450κιλών...και ο πατέρας μου ένα Golf Manhatan του 91' βάρους 950κιλών ...στην κυριολεξία έσκασε η Mersentes επάνω στο Golfάκι ...ο άλβανος βγήκε μετά τη σύγκρουση μόνος του αφού ντελαπάρισε κιόλας και το πατέρα μου η Πυροσβεστική έκανε 2 ώρες να τον βγάλει...

Όπιος έχει το δυνατότερο ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!!.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...