kyriakos2121 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά δεν μπορώ να κατεβάσω το παλιό update για να κάνω το jailbreak ?
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 αυτην ακριβως την απορια εχω και εγω που εχω βαλει 3.50 Αν ξερει καποιος ας πει
Speed Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν μπορείς να κάνεις downgrade ... Κάνε λίγο υπομονή όμως γιατί όπως ακούγετε ετοιμάζεται custom firmware !!!
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 αυτην ακριβως την απορια εχω και εγω που εχω βαλει 3.50 Αν ξερει καποιος ας πει Τελικά τα χακερόνια έχουν μεγάλα Αρ@@@χιδια
gherudos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και πως θα το περάσετε το custom firmware χωρίς Jailbreak; Όσοι αναβαθμίσατε σε 3.50 καλά θα κάνετε να περιμένετε και να μην αναβαθμίσετε σε κάποια νεότερη που ίσως βγεί.
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ερωτηση.Εαν θελουμε να κανουμε install πχ ενα game patch. που βγαλει η εταιρια που εφτιαξε το game καποιους μηνες μετα την κυκλοφορια του,δεν θα ειναι απαραιτητο για να μπορεσουμε να κανουμε το game update , να κανουμε και firmware update?
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Η Sony με το 3.42 εκλεισε την λειτουργια του power-eject αρα ειναι μαλλον απιθανο να σπασει απο εκει και περα. Τουλαχιστον με αυτο το exploit που ονομαστηκε jailbreak αλλα στην ουσια το μονο που κανει ειναι να βαζει την κονσολα σε debug mode δεν θα γινει. Μπορει να βρεθει στο μελλον καποιο αλλο exploit αλλα θα περασει πολυς καιρος μιας και ολοι οι devs δουλευουν πανω στο 3.41 Μια ερωτηση.Εαν θελουμε να κανουμε install πχ ενα game patch. που βγαλει η εταιρια που εφτιαξε το game καποιους μηνες μετα την κυκλοφορια του,δεν θα ειναι απαραιτητο για να μπορεσουμε να κανουμε το game update , να κανουμε και firmware update? Καποια updates για παιχνιδια κυκλοφορουν ηδη σπασμενα αλλα για να μπορεις να κανεις αυτο που λες τοτε μονο με firmware update που σημαινει και χασιμο του Jailbreak
tsakonas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 PSGroove Payload for PS3 Service Mode As shown in this first image, we can see the red box on the XMB showing that the console actually went into service mode. In this mode, it is possible to run specific software, including one allowing the downgrade (the opposite of update, ie back to a previous firmware). Χμμμ,μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Δε λέει σε πιο firmware γίνεται αλλα είμαστε σε καλο δρόμο.
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μου ωραιο αυτο που εγραψες αλλα κατσε και διαβασε σε τι αναφερεται λιγο και θα καταλαβεις τι εννοει οταν λεει downgrade. Πιστευω ημουν ξεκαθαρος προηγουμενως και δεν χρειαζεται να σου εξηγησω. Εdit: αντε καλα θα σου πω γιατι εχω ορεξη για γραψιμο, οταν λεει downgrade εννοει απο 3.41 γινεται μια προσπαθεια να δουλεψει και σε 3.15, αποτυχημενη προς το παρον. Ο σκοπος φυσικα ειναι το Other OS που κοπηκε μετα το 3.15. Οσο για τα προηγουμενα σου λεω δεν μπορει να μπει σε service mode κονσολα μετα το 3.41 γιατι απλα αφαιρεθηκε το power και μετα eject.
tsakonas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι διάβασα... δε λέει firmware ,προφανώς εννοεί το 3.41... είπα κάτι διαφορετικό?
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο οταν με το καλο βγει custom firmware να μπορει να διαβαστει η nand και οι πληροφοριες της. Τοτε και με πολυ κοπο καποιος dev μπορει να περασει ότι firmware θελει. Αλλα παλι με 3.41 πρεπει να περαστει το custom firmware. Που θα οφελησει αυτο? Μα φυσικα στο να ειναι Playable τα παιχνιδια που θα απαιτουν για να τρεξουν firmware μεγαλυτερο του 3.41 οπως πρωτο και καλυτερο το F1 2010 που ηδη απαιτει 3.42 και με jailbreak δεν δουλευει το χειρηστηριο και τα saves.
tsakonas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Το F1 δουλεύει με τιμονιέρα μονο και στο update με cancel το προσπερνάει.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ερωτηση.Εαν θελουμε να κανουμε install πχ ενα game patch. που βγαλει η εταιρια που εφτιαξε το game καποιους μηνες μετα την κυκλοφορια του,δεν θα ειναι απαραιτητο για να μπορεσουμε να κανουμε το game update , να κανουμε και firmware update? φιλε μου,εχω την 3.41 ,αγορασα το προ 2008 πριν κατι μερες και μου εκανε κανονικα ανβαθμιση το παιχνιδι ΜΟΝΟ!!!!δεν πειραχτηκε το firmware μου.
BANTAS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ερωτηση.Εαν θελουμε να κανουμε install πχ ενα game patch. που βγαλει η εταιρια που εφτιαξε το game καποιους μηνες μετα την κυκλοφορια του,δεν θα ειναι απαραιτητο για να μπορεσουμε να κανουμε το game update , να κανουμε και firmware update? Τα patch των παιχνιδιων μπορεις να τα κατεβασεις κανονικα χωρις firmware update. Αρκει η κονσολα σου να ειναι συνδεδεμενη στο δικτυο σου οταν πας να ξεκινησεις το παιχνιδι που θες. Χτες εκανα κανονικα το Patch για το Heavy Rain ωστε να λειτουργει το move και το ps3 μου ειναι στην 3.41
teofross Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τα patch των παιχνιδιων μπορεις να τα κατεβασεις κανονικα χωρις firmware update. Αρκει η κονσολα σου να ειναι συνδεδεμενη στο δικτυο σου οταν πας να ξεκινησεις το παιχνιδι που θες. Χτες εκανα κανονικα το Patch για το Heavy Rain ωστε να λειτουργει το move και το ps3 μου ειναι στην 3.41 Ευχαριστω παιδια.Τσαμπα εκανα την βλακεια και εβαλα 3.50E.Εχε χαρη που ηθελα να βαλω ντεμο 2κ11 & pes11.Τωρα απλα ελπιζω να βγει κατι σε jailbreak (εαν βγει) οπου να παιζει με την 3.50...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.