cleeverblade Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 λόγο άμεσης μετακόμισης μου στο Ηράκλειο της Κρήτης θα 'θελα να μου προτείνετε, όσοι έχετε δοκιμάσει κάποιο GPS στη συγκεκριμένη πόλη, μια συσκευή που να με καλύψει τουλάχιστον στην αρχή... μέχρι να μάθω κάπως την πόλη. εκτός του 4800Α της MLS κοιτούσα και το nuvi 1300/10 της Garmin ευχαριστώ εκ των προτέρων
heisenberg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 πίστεψέ με, δε χρειάζεται GPS στο Ηράκλειο. Κι ε΄γω όσο ήμουν στην Αθήνα το χρησιμοποιούσα καθημερινά, όταν όμως ήρθα στο ηράκλειο είδα ότι δε χρειάζεται. Οποτε μην σκάς, βάλε όποιο να ναι.
niksakl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για καθημερινές μετακινήσεις όντως δε χρειάζεται... Αν το χρειάζεσαι για επαγγελματικούς λόγους τότε μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον σχετικό (φαντάζομαι κανέναν ταξιτζή της πόλης, Εγώ έχω το navigon στο android κινητό μου και κάποιες φορές που το χρειάστηκα δεν είχα πρόβλημα...
antnatal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 άσε που με τόσες αλλαγές σε μονόδρομους και νέους δρόμους κανένας χάρτης δε σε ικανοποιεί. (το Ηράκλειο είναι μικρό, σε 15 λεπτά φτάνεις από τη μια άκρη στην άλλη)
Satsok73 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 οποια συσκευή παίζει με destinator θα σε καλυψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.