Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα ηχου;

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χεχ, έλεος..

Γι' αυτό δε βάζουμε τέτοιες ανοησίες που συνοδεύουν τις μητρικές (πλην κάποιων εξαιρέσεων).

Με βοηθουσε στο να αλλαζω της στροφες του ανεμιστηρα του cpu.Αλλα απο το να μην ακουω μουσικη........

Δημοσ.
Δοκίμασες με το SpeedFan και δεν κατάφερες κάτι;

Εκτος αν εκανα κατι λαθος με το speedfan οτι και να αλλαζα οι στροφες του ανεμιστηρα της cpu δεν πρεπει να αλλαζανε γιατι οταν ανεβαζει κανει καποιο θορυβο σε σχεση με οταν ειναι χαμηλα.

Δημοσ.
Μιλάμε για stock ψύκτρα του Athlon64 3000+;

Ε οχι λαθος.Μιλαμε για μια xigmatek dark knight ενος 965 και μια gigabyte 890fx ud5(αν παιζει καποιο ρολο).:-)

Δημοσ.
Μπορεις να το ρυθμισεις απο τα bios ρε συ να παιζει παντα τερμα to fan του επεξεργαστη εγω ετσι το εχω

Τωρα ετσι το εχω...αλλα το βραδυ????:P

Δημοσ.
Τωρα ετσι το εχω...αλλα το βραδυ????:P

Απο την υπογραφη σου βλεπω haf 932 που σημαινει 4 fans αν δεν εχεις προσθεσει και αλλους :P αρα τον θορυβο δεν το γλυτωνεις οτι και να κανεις, περισσοτερο ακουγονται του κουτιου και της καρτας παρα του επεξεργαστη εκτος αν εχεις βαλει κανα φαν στις 3000 χιλιαδες στροφες :lol:

Δημοσ.
Απο την υπογραφη σου βλεπω haf 932 που σημαινει 4 fans αν δεν εχεις προσθεσει και αλλους :P αρα τον θορυβο δεν το γλυτωνεις οτι και να κανεις, περισσοτερο ακουγονται του κουτιου και της καρτας παρα του επεξεργαστη εκτος αν εχεις βαλει κανα φαν στις 3000 χιλιαδες στροφες :lol:

Κοιτα πριν που ρυθμιζα της στροφες της cpu οταν τα εβαζα ολα στα low(cpu,gpu) δεν με ενοχλουσε ο θορυβος.Οταν το ειχα σε κατασταση οπως τωρα που το χρησημοποιω(full cpu,30% gpu) το βραδυ δεν αντεχα και τα εβαζα ολα το low.Παντως το haf(μιας και βλεπω οτι το εχεις και εσυ) δεν νομιζω να κανει τοσο θορυβο πια(εκτος αν σε επηρεαζει το παραμικρο).Tωρα το μονο που μενει ειναι να βρω τροπο να ξαναριξω της στροφες του ανεμιστηρα της cpu.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...