ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας... Εχω μια καρτα ηχου creative X-FI εξωτερική... Καθως ακουω μουσική καποιες στιγμες ακουγεται ενα ξαφνικό τσακ.. απο τα ηχεια... Απομονωσα τα ηχεια τα εβαλα να παιζουν καπου αλλου και ηταν μια χαρα... Τι μπορει να φταίει παιδες; Ακουγεται τσακ κ σταματαει..
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο το "τσακ" ακουγεται οταν ανοιγοκλεινεις φωτα η καποια αλλη ηλεκτρικη συσκευη στο δωματιο η γενικα στο σπιτι?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι windows 7. Και εγω αυτο σκεφτηκα με συσκευες αλλα ειδα πως δεν συμβαινει κατι τετοιο.... Τωρα εχω τα ηχεια στην καρτα ηχου της μητρικης και δεν εχω ακουσει τιποτα!
nemesiskp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=388638 Τα ιδια και εγω(δευτερο post , 2-3 πρωτες γραμμες-ευτυχως τα υπολοιπα τα ελυσα.)Τωρα εχω αναγκαστει να μεινω με την onboard η οποια ναι μεν το κανει αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο σε σχεση με την creative ωστε δεν ειναι τοσο ενοχλητικο.Αν βρεις καποια λυση please πες την γιατι τσαμπα πηγανε τα 85 ευρω για την creative.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το εκανε παντα.. Εμενα ειναι USB ομως εσενα απο οτι καταλαβα εσωτερική.... Δε ξερω λεω να παμε για εγγυηση..... Εμενα δεν μου εκανε τπτ με τα windows 7 ξαφνικα ξεκινησε... ---------- Προσθήκη στις 01:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:18 ---------- http://techreport.com/discussions/9994 κοιτα τι βρηκα... Εσυ ομως σοβαρος ανθρωπος με ενισχυτη κτλ πηγες και πηρες creative; Asus ειναι πολυ καλυτερες!
nemesiskp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μα εμενα το κανει και με την onboard οποτε και να αλλαξω την creative(εσωτερικη οπως ειπες) τα ιδια θα μου κανει.Αμα πατησεις στο google "distortion sound windows 7" θα σου βγαλει πολυ πραμα.Δεν ξερω τι γινεται.Την creative εγω την ειχα τοσα χρονια στο pc της υπογραφης μου και δουλευε σε xp απροβληματιστα οποτε δεν εχει σιγουρα προβλημα.Δοκιμασε την δικη σου και σε αλλο pc για σιγουρια οτι δεν φταιει αυτη αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα παιζει μια χαρα. ---------- Προσθήκη στις 01:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:23 ---------- Thnx για το link θα το τσεκαρω αυριο. Την creative την πηρα γιατι ειχε μια ιδια ο ξαδελφος μου και επειδη εκεινο τον καιρο ψαχνομουνα για καρτα ηχου την ειχε φερει σπιτι για δοκιμη.Μου αρεσε σαν ηχος και την πηρα.Παντως και asus να εβαζα τα ιδια πιστευω θα εκανε.
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εχετε κατεβασει τους τελευταιους drivers για τις καρτες σας αφου πρωτα εχετε απεγκαταστησει πληρως τους προηγουμενους με driver sweeper, safe mode κτλπ? Επισης δοκιμαστε να την βαλετε την εσωτερικη τουλαχιστον σε αλλο pci slot, και σημαντικοτερο ολων να απενεργοποιησετε την onboard απο τα bios.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Eγω τωρα την απενεργοποιησα. Αλλα τα ιδια
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ποτε ακουγεται ο θορυβος περναει συγκεκριμενη ωρα η ειναι τελειως τυχαιο?
nemesiskp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ΚΟΥΦΟ!!!!!!Σημερα κατι σκαλιζα στο bios και κατα τυχη επεσε το ματι μου στο οτι οι μνημες μου αντι για 1600mhz που και καλα τρεχουν , επεζαν στα 1066mhz......Λεω ενταξει θα τις ανεβασω.Τις ανεβαζω , κανω restart και μπαινω κανονικα στο pc.Βαζω μουσικη και ως δια μαγειας το προβλημα εξαφανιστηκε.Ολα αυτα με την onboard.Αν συνεχισει ετσι θα δοκιμασω και την creative.Φτου φτου μην το ματιασω.........
nemesiskp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον το κανει ακομα.Το κανει αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο που δυσκολα γινεται αντιλυπτο.Εσυ βρηκες καμια λυση?
nemesiskp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον....Επειδη μου την ειχε βαρεσει το προβλημα και ημουνα ετοιμος να το σπασω , συνεχισα το ψαξιμο μπας και βρω καμια λυση.Μετα απο τα πολλες και διαφορες λυσεις απελπισιας στα διαφορα που βρηκα στο internet επεσα σε ενα σχολιο που ελεγε οτι για ολο αυτο ευθυνεται το easy tune της gigabyte(το προγραμμα με το οποιο βλεπεις θερμοκρασιες και ρυθμιζεις στροφες ανεμιστηρων).Λεω δεν παιζει να ειναι αυτο αλλα δεν χανω τιποτα να το δοκιμασω.Το κανω απεγκατασταση,βαζω μουσικη,πουθενα η παραμορφωση.Μετα απο μια ωρα σωστης πλεον μουσικης λεω να δοκιμασω την creative που σκουριαζε στην ντουλαπα.Την βαζω,περναω νεους drivers κτλ και για να μην τα πολυλογω αυτην την στιγμη που γραφω ακουω απο την creative χωρις προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.