kospoz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες μπορει καποιος να βαλει ενα χερακι για να λυσω το προβλημα? εχω βαλει εναν πυκνωτη ο οποιος εχει λαμπακι δηλαδη ενα μπλε φως το οποιο αναβει οταν ενεργοποιειται ο πυκνωτης.Κοιταξτε τωρα το προβλημα.ενω εχω σβηστο το αμαξι μερικες φορες αναβει το φως του πυκνωτη.εκτος αυτου και οταν οδηγω χωρις να εχω βαλει το ηχοσυστημα νεκρο δηλαδη και πατησω φρενο μπαμ αναβει ο πυκνωτης.τι γινεται ξερει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις σβηστά τα φώτα και τα ανάψεις ή κάνεις παρατεταμένα σινιάλο, ανάβει πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospoz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις σβηστά τα φώτα και τα ανάψεις ή κάνεις παρατεταμένα σινιάλο, ανάβει πάλι; ναι φιλε μου αναβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ναι φιλε μου αναβει Δεν είναι τίποτα, φυσιολογικό είναι. Γι αυτό το λόγω βάζεις τον πυκνωτή στα ηχοσυστήματα για να αναπληρώνει τις βυθίσεις της τάσης (κορυφώσεις ρεύματος) όταν βαράνε τέρμα τα μπάσα (κάτι το οποίο σιχαίνομαι στα αυτοκίνητα, το θεωρώ υπερβολικό αλλά δεν είναι το θέμα μας) ,αλλά συνάμα και οποιασδήποτε άλλες μεταβολές στο κύκλωμα του αυτοκινήτου. Έχεις και δεύτερη μπαταρία πάνω; Ο πυκνωτής αυτός έχει το ρόλο του πυκνωτή εξομάλυνσης ώστε να μη ζορίζεται ο ενισχυτής. Το λαμπάκι λογικά σου δείχνει πότε φορτίζει κ εκφορτίζει. Άχρηστο κατα τη γνώμη μου να το βλέπεις, γιατί παίζει ρόλο μόνο για τσέκ ότι λειτουργεί σωστά η εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospoz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι τίποτα, φυσιολογικό είναι. Γι αυτό το λόγω βάζεις τον πυκνωτή στα ηχοσυστήματα για να αναπληρώνει τις βυθίσεις της τάσης (κορυφώσεις ρεύματος) όταν βαράνε τέρμα τα μπάσα (κάτι το οποίο σιχαίνομαι στα αυτοκίνητα, το θεωρώ υπερβολικό αλλά δεν είναι το θέμα μας) ,αλλά συνάμα και οποιασδήποτε άλλες μεταβολές στο κύκλωμα του αυτοκινήτου. Έχεις και δεύτερη μπαταρία πάνω; Ο πυκνωτής αυτός έχει το ρόλο του πυκνωτή εξομάλυνσης ώστε να μη ζορίζεται ο ενισχυτής. Το λαμπάκι λογικά σου δείχνει πότε φορτίζει κ εκφορτίζει. Άχρηστο κατα τη γνώμη μου να το βλέπεις, γιατί παίζει ρόλο μόνο για τσέκ ότι λειτουργεί σωστά η εγκατάσταση μονο μια μπαταρια εχω απλα μου εκανε εντυπωση πως αναβε ενω το αμαξι το ειχα παρκαρισμενο.εκτος αν επηρεαζεται απο τον συναγερμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να ανάβει-σβήνει από την αλλαγή της τάσης του κυκλώματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.