billstamaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα ξερεις κανεις για το παρακατω θελω να φτιαξω ενα απλο προγραμμα .exe που να ελεγχει ενα if κ αν ισχυει να προβαλει μια εικονα
MitsakosGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα ξερεις κανεις για το παρακατωθελω να φτιαξω ενα απλο προγραμμα .exe που να ελεγχει ενα if κ αν ισχυει να προβαλει μια εικονα Δηλαδή να έχει μία έτοιμη συνθήκη και μετά να σου ανοίγει πχ το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για να σου δείξει την εικόνα ή να στην δείχνει μέσα στο πρόγραμμά σου;
billstamaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή να έχει μία έτοιμη συνθήκη και μετά να σου ανοίγει πχ το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για να σου δείξει την εικόνα ή να στην δείχνει μέσα στο πρόγραμμά σου; να την ανοιγει μεσα στο προγραμμα να ειναι ενσωματωμενη μεσ δηλ
MitsakosGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 να την ανοιγει μεσα στο προγραμμα να ειναι ενσωματωμενη μεσ δηλ Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις VC++ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DirectShow για να εμφανίσεις την εικόνα (σε linux δεν ξέρω να σου πω).
billstamaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις VC++ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DirectShow για να εμφανίσεις την εικόνα (σε linux δεν ξέρω να σου πω). πως γινεται αυτο ??
MitsakosGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 πως γινεται αυτο ?? Σε VC++ του βάζεις Image, με το DS δεν ξέρω να σου πώ. Edit: Είναι PictureBox, όχι Image.
geocool Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να το κάνεις με διάφορους τρόπους αυτό. Μπορείς πχ να χρησιμοποιήσεις SDL αν θες να φτιάξεις κάτι απλό. Δες εδώ: http://lazyfoo.net/SDL_tutorials/index.php Το Lesson 1 σου δείχνει πως να τη χρησιμοποιήσεις στον IDE που έχεις. Το Lesson 2 σου εξηγεί κάποια πολύ απλά πράγματα και σου δείχνεις πως να εμφανίσεις μια εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.