Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Θα αλλαξω σπιτι στην Αθηνα σε λιγες ημερες. Μπορω να μεταφερω την υπαρχουσα συνδεση μου; ( Forthnet )
anta_n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς να κάνεις μια αίτηση και να δηλώσεις μετακόμιση πάνω. αν έχεις κανένα forthnet shop κοντά σου πήγαινε ρώτα την διαδικασία. Θα σε εξυπηρετήσουν από εκεί μια χαρά.
fabio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς να κάνεις μια αίτηση και να δηλώσεις μετακόμιση πάνω. αν έχεις κανένα forthnet shop κοντά σου πήγαινε ρώτα την διαδικασία. Θα σε εξυπηρετήσουν από εκεί μια χαρά. δεν ξερω αν ισχυει αυτο ακομα αλλα πριν απο 2-3 χρονια δεν κερδιζες χρονο (αν αυτο ειναι το θεμα) η διαδικασια για να παρεις ιντερνετ στο νεο σπιτι ειναι η ιδια με την νεα συνδεση.
Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Λετε να βαλω OTE; Μου εχει σπασει τα νευρα η forthnet. Και εκτος αυτου, δε θυμαμαι να εχει κανει ποτε stream με μεγαλη ταχυτητα εδω και 2 χρονια!! Αν βαλω OTE ή Conn-x ( Ποιο ειναι το καλυτερο; ) , θελει να περιμενω πολλες ημερες ή οχι; Επισης για σκετο ιντερνετ, ποιο ειναι το πιο οικονομικο πακετο; Για 24αρα μιλαω παντα. Και στο κατω-κατω, προτιμω να δινω 10 ευρω παραπανω το μηνα, αλλα να εχω αυτα που πληρωνω. ---------- Προσθήκη στις 21:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ---------- Και τι ειναι το Conn-x χωρίς δέσμευση; Παιδια δε μπορω να βρω καποιο site με τα παγια του ΟΤΕ. Επισης θα πρεπει να εχω παλι και μοντεμ; ( PSTN,ISDN ) Με το Pstn, αν ειμαι internet, δε θα μπορω να δεχομαι τηλεφωνα; Τελος, μπορω να συνδεθω στο Conn-x με το ρουτερ της forthnet;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Λετε να βαλω OTE; Μου εχει σπασει τα νευρα η forthnet. μου αρέσει που ρωτάς κιόλας, λες και δεν έχεις δει τον τελευταίο καιρό με τι συχνότητα έχει προβλήματα το δίκτυο της Forthnet... Αν βαλω OTE ή Conn-x ( Ποιο ειναι το καλυτερο; ) , θελει να περιμενω πολλες ημερες ή οχι; με το ζόρι 3-4 εργάσιμες... Επισης για σκετο ιντερνετ, ποιο ειναι το πιο οικονομικο πακετο; Για 24αρα μιλαω παντα. http://www.oteshop.gr Με το Pstn, αν ειμαι internet, δε θα μπορω να δεχομαι τηλεφωνα; Τελος, μπορω να συνδεθω στο Conn-x με το ρουτερ της forthnet; προφανώς και θα μπορείς να δέχεσαι, άλλες συχνότητες χρησιμοποιεί το τηλέφωνο και άλλες το internet... ασφαλώς δεν υπάρχει περιορισμός σε router...
Luxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν παταω για το απλο το conn-x λεει στα 24 ευρω το μηνα. Τα παγια ποσο επιπλεον ειναι; Δε το βλεπω πουθενα. Over Isdn ή Over Pstn να το κανω; Εσυ λες να αγορασω το wireless router τους; Αξιζει τα περιπου 50 ευρω; Ή να μεινω με το wireless thomson;
kostastnt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι 35€ το δίμηνο το πάγιο του τηλεφώνου... 18€ το μήνα περίπου για τηλέφωνο + 24€ για dsl οπότε πάς στα 40+... Μερικά ευρώ το μήνα παραπάνω αξίζουν για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με τα προβλήματα που έχει η forthnet...
Luxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικα αφου δε κανω τηλεφωνα, θα βαλω pstn, ετσι; Η συνδεσιμολογια ειναι ευκολη ή θα χρειαστει τεχνικος; Επισης για να διακοψω το ιντερνετ στη forthnet, παω σε καποιο μαγαζι και κανω αιτηση; Τον μηνα που εχω χρησιμοποιησει τον πληρωνω, απο τη στιγμη που δεν θα ερθει λογαριασμος;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί αν έκανες τηλέφωνήματα ποιος ο λόγος να βάλεις isdn? δεν χρειάζεται να διακόψεις, την αναλαμβάνει ο επόμενος ISP την διακοπή...
Luxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια. ΕΙδα βγαλανε και προσφορα τωρα για τους πρωτους 6 μηνες. Οποτε ακομα καλυτερα. Απλα τωρα θα ηθελα να μαθω τι γινεται με τον λογαριασμο. Οταν μου ερθει θα ειναι 50κατι ευρω για τον τωρινο μηνα + τον επομενο. Εγω θα πληρωσω τιποτα ή οχι;
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πηγα σημερα σε ενα καταστημα forthnet και μου ειπαν οτι για να κανω μεταφορα θελει κοντα στον μηνα, ενω για διακοπη και καινουρια συνδεση 15-20 ημερες. Και στις 2 περιπτωσεις θα πληρωσω 50 ευρω!! Για να μη μεινω αρκετες ημερες χωρις ιντερνετ, σκεφτομαι να κανω αυριο δημιουργια νεας συνδεσης και μετα απο 10 ημερες διακοπη της υπαρχουσας, ωστε να συμπιψουν οι ημερες. Τι λετε να κανω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 να επιλέξεις conn-x
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Θα δουμε. Με συμφαιρει forthnet απο οικονιμης αποψης. Μονος μου μενω στο σπιτι και δε παιρνω και πολλα λεφτα! Επισης για οποιους μενουν Βυρωνα, μπορουν να πουν εντυπωσεις απο την forthnet; ( Φλεμινγκ και Ν. Εφεσσου θα μενω ). Εδω στα Ιλισια που ειμαι 2 χρονια, κατεβαζα με μεγιστο 1,9mbs/sec, αν και μερικες φορες ειχα προβληματα. ( Οπως και ολοι μας βεβαια.. ) Τελος, δε μπορω να καταλαβω γιατι στον ΟΤΕ θελει το πολυ 5 ημερες για να γινει ενεργοποιηση, ενω στην forthnet θελει κοντα στο μηνα!! Και αν ισχυουν οσα λενε στο site τους : http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Δλδ να πληρωνω μονο 15 ευρω το μηνα το πρωτο 6μηνο και δωρεαν εξοπλισμος και τελη ενεργοποιησης. Εκτος αν δεν ισχυουν επειδη ειμαι ηδη γραμμενους σε αυτους. Αμα ειναι να το κανω στο ονομα του πατερα μου ή της κοπελας μου! ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 το γιατί γίνεται πιο γρήγορα στον ΟΤΕ είναι προφανές, φροντίζει τον "εαυτό" του πρώτα και ύστερα του υπόλοιπους... τι να σου πουν εντυπώσεις? τα προβλήματα της Forthnet τα ξέρεις ήδη και όπου και να πας θα τα έχεις, όσο για το πόσο θα συγχρονίζεις και τι προβλήματα θα έχει η γραμμή σου συγκεκριμένα δεν μπορείς να το συμπεράνεις από εντυπώσεις άλλων σε διαφορετικές γραμμές... η σελίδα που έδωσες βγάζει error 404
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Το αλλαξα το Link. Ενταξει εγω εδω και τοσα χρονια συγχρονιζω στα 18.000 και κατεβαζω με 1,9 σταθερα. Οποτε δε εχω τοσο σοβαρο προβλημα, εκτος πριν απο λιγες ημερες, που το προβλημα ηταν γενικο! Απλα φοβαμαι στο Βυρωνα μηπως δεν πιανει τοσο καλα η γραμμη. Αν και το DSLAM στον Βυρωνα βρισκεται. Δε ξερω.. Πιο πολυ με ενδιαφερει για το εαν ειναι 15 ευρω το μηνα ή οχι, καθως ο καινουριος λογαριασμος θα ειναι στο καινουριο ονομα.. Εκτος και αν παω στην forthnet και πω οτι θελω και 2η γραμμη σε 2ο μου σπιτι. Και μετα απο 15 ημερες κανω διακοπη τον 1ο λογαριασμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.