snik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα παδια ενας πελατης και φιλος μου θελει να κατασκευασει e-shop για το καταστημα του. Μιλησαμε μαζι για το τι χρειαζεται και μου ειπε οτι εχει ακουσει οτι υπαρχουν καποιες επιδοτησεις απο τον ΕΣΠΑ για την δημιουργια ηλεκτρονικου καταστηματος. Το καταστημα εχει ηδη φυσικη υποσταση και θελει να πουλαει και ηλεκτρονικα. Θα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις κατι για αυτες τις επιδοτησεις να μου πει 2-3 πραγματα για το τι ισχυει η να μου πειτε που μπορω να μαθω περισσοτερα.
Sofokliss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Καλύτερα να επιλέξει εταιρία κατασκευής e-shop που να διαθέτει ειδικό σύμβουλο για χρηματοδότηση ΕΣΠΑ έτσι ώστε όχι μόνο να του πουν τι χρειάζεται αλλά να του βγάλουν τα χρήματα οι ίδιοι. Αν δεν βγει το σχετικό κονδύλι δεν θα πληρωθούν και οι ίδιοι.
StavrosD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω φτιάξει τέτοιο ηλεκτρονικό κατάστημα και ισχύει ότι υπήρχε επιδότηση από το ΕΣΠΑ. Η προθεσμία όμως έχει λήξει, δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει και νέο πρόγραμμα για επιδότηση.
snik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 @Sofokliss Αν δεν βρω ακρη αμεσα μονος μου κατι τετοιο θα του προτεινω γιατι ενταξει e-shop εχω ξανακατασκευασει αλλα με επιδοτησεις και τετοια δεν εχω ψαχτει καθολου. Οι μεγαλες εταιριες να φανταστω εχουν καποιον συμβουλο για αυτα τα θεματα σωστα; @StavrosD Εχεις κανενα link να δω η καποιο τηλεφωνο που μπορω να παρω για να δω τι υπαρχει απο προγραμματα; Ποσο τις % περιπου ηταν τοτε η επιδοτηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.