Προς το περιεχόμενο

αγορα πρωτεινης

AntonisG21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως νομίζεις πάντως όταν αναφέρετε η πρωτεΐνη σίγουρα δεν είναι η ποσότητα η οποία παίρνεις από τα φαγητά π ανέφερες.. αλλιώς θα έτρωγες κοτοπουλάκι και θα πήγαινες να χτυπηθείς στην γυμναστική δεν θα κατέβαζες σκόνη κλπ...

Μα τρωω κοτοπουλακι.Απλα το κοτοπουλακι δεν ειναι να το φας μετα την προπονηση,γιατι θες κατι γρηγορης αποροφησης που θα στο δωσει η whey.Οταν θες να φτιαξεις σωμα,θελεις προτεινη.Αν εισαι 90 κιλα,πως θα παρεις μεσα στην μερα σου τοσα γραμμαρια προτεινης που τα εχει αναγκη ο οργανισμος σου?Μονο με κοτοπουλακι δεν γινεται[μονο αν τρως 3 φορες την μερα κοτοπουλο,αυγα κτλ].Συμπληρωμα διατροφης ειναι.Μονο αν εχεις καποιο προβλημα στον οργανισμο σου δεν πρεπει να τα παιρνεις[πχ διαβητης,ανεμια κτλ]....ΑΑΑ και ειναι ακριβως ιδια ποσοτητα.Αν φας κοτοπουλο παιρνεις περιπου 20-25 γραμμαρια,και με την πριτεινη τοσα παιρνεις

Σκευασματα τύπου whey αποφευγετε τα.. Καλές συμβουλές ήταν αυτές για τη φυσική διατροφή του mitsika, γενικά συμβουλευτείτε ενα γιατρό, το κάθε σώμα θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Άιντε μάθαν όλοι τώρα και λένε στο ξεκάρφωτο πάρε κείνο πάρε τ άλλο..

Πρωτον ,δεν ειπαμε σε κανεναν να παρει.Μακαρι να φτιαξει διατροφη ο καθενας και να παιρνει ολα τα γραμμαρια προτεινης που θελει μεσα απο το φαγητο.Ειναι παρα πολυ δυσκολο ομως.

Και επιπλεον μερικοι εχετε κουρασει..Λετε μια whey κυνδινο θανατομ,οταν κατεβαζετε 2 πακετα τσιγαρα,τρωτε πιτογυρα,αναψυχτκια ,γλυκα,ζαχαρες κτλ.Ελεος δηλαδη.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκευασματα τύπου whey αποφευγετε τα.. Καλές συμβουλές ήταν αυτές για τη φυσική διατροφή του mitsika, γενικά συμβουλευτείτε ενα γιατρό, το κάθε σώμα θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Άιντε μάθαν όλοι τώρα και λένε στο ξεκάρφωτο πάρε κείνο πάρε τ άλλο..

Νομίζω υπερβαλείς κάπως φίλε μου. Η πρωτεϊνη από ορό γάλακτος, καλής ποιότητας πάντα, μόνο να ωφελήσει το σώμα μπορεί και είναι απόλυτα ασφαλής. Το ίδιο και για την κρεατίνη, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για ιατρικούς σκοπούς. Σωστή χρήση και όχι υπερβολές (εννοείται), και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δημοσ.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι κακά απλά κάνουν τον οργανισμό να δουλεύει πιο πολύ ή τον ωφελούν σπάνια.

πχ αν κάποιος θέλει να πάρει μυικό βάρος και δεν μπορεί να το κάνει κατεβάζοντας τόνους,κοτόπουλα,αυγά,γάλατα κτλπ και πρέπει να πάει στην εκάστοτε whey πρωτείνη τότε περιορίζεται...γτ οκ φίλε πήρες 5 κιλά μυική μάζα...εφόσον όμως το συμπλήρωμα σε περιορίζει περίπου στο 2μηνο, μετά πως θα συντηρηθείς? Ξαφνικά θα πεις στην μανα σου να αγοράζει 2 κοτόπουλα για την οικογένεια ένα για εσένα και ένα για τους υπόλοιπους? Γιαυτό εγώ δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνει κάποιος εκτός

α) αν συμμετάσχει σε κάποιο διαγωνισμό

β) αν θέλει κάποιο καλοκαίρι να βγάλει κορμί θανατηφόρο και έκανε μια 2μηνη προετοιμασία από εκεί που ήταν ήδη καλός εννοείται

τσάμπα λεφτά έτσι το βλέπω...χώρια που οι κίνδυνοι είναι σαφής...ποιος θα μείνει στην σωστή δοσολογία? λίγοι....οι περισσότεροι θα πάρουν παραπάνω για να έχουν παραπάνω αποτελέσματα κτλπ κτλπ...

οπότε εγώ ποιο πολύ άγχος, χάσιμο χρόνου και λεφτών το βλέπω παρά το αποτέλεσμα που δεν σε ωφελεί κιόλας. (όταν λέω άγχος εννοώ...εξετάσεις αίματος, γιατρούς να ρωτάς και τέτοια) για ποιον λόγο να μπει κάποιος σε όλο αυτό το λούκι? ή θα ασχολείται επαγγελματικά μαζί του ή είναι η πώρωση που περνάει τώρα και θα του φύγει σε κανα χρόνο...

Δημοσ.

Κοίτα γεγονός είναι όμως από άποψη υγειας τουλάχιστον ότι αυτός που γυμνάζεται να κάνει σώμα (όχι ο bodybuilder με τα αλογίσια), είναι σε πολύ καλύτερα φάση από τον ελληνάρα καπνιστή που κατεβάζει ψωμια,κοκακόλες κ πιτόγυρα όπως προείπαν. Απλά ο ένας την λέει στον άλλο για να το παίξει έξυπνος και να αισθανθεί καλύτερα. Ανάμεσα στα μπράτσα και την σαπιοκοιλιά προτιμώ μπράτσα. Ένα πράγμα που δε λαμβάνουν κάποιοι υπόψιν ποτέ και είναι λάθος, είναι ο διαφορετικός οργανισμός του καθενός. Πχ ένας που δεν κάνει μπράτσα εύκολα από τη φύση του (έχει τον λεπτό σωματότυπο) καλό θα ήταν να μην προσπαθεί ιδιαίτερα γιατί θα έχει μυοσκελετικό πρόβλημα αργότερα αν χρειαστεί να αφήσει την γυμναστική κ τις διατροφές. Άλλος μπορεί να έχει πρόβλημα με τα νεφρά. Αυτός πχ δεν κάνει να παίρνει κρεατίνη. Γι αυτό χρειάζεται γιατρός κ διατροφολόγος όταν κάνουμε μπράτσα.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι σε καλύτερη φάση αλλά για ποιο λόγο να πωρωθεί και να μπλέκει με πρωτεΐνες? Μια χαρά σώμα και σωματική υγεία μπορεί να έχει και χωρίς αυτή. Για το θέμα υγείας του καθενός βέβαια συνεπάγεται ξεχωριστή περίπτωση... Αλλά δεν πιέστηκε κανείς να πάρει από επιλογή το κάνει οπότε έχει σαν ευθύνη δικιά του τις πιθανές συνέπειες. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να έχουμε απόλυτες απόψεις ή να βάλουμε κάποιον στον ίσιο δρόμο απλά αν δω ερώτηση τύπου "είμαι 1,83 βάρος 70 κιλά δεν έχω κάνει ποτέ γυμναστική, αν πάρω whey θα γίνω vin diesel?" θα απαντήσω λέγοντας την γνώμη μου...γενικά γνώμες εκφράζουμε αρκεί να έχουν κάποια λογική

Δημοσ.
Πρωτον ,δεν ειπαμε σε κανεναν να παρει

Δε μίλησα για σένα προσωπικά.. αλλά υπάρχουν posts που το επικροτούν και του λένε πάρε..

Αυτό που λέω είναι οτι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και μόνο γιατρός και κάποιος διατροφολόγος μετά απο συγκεκριμένες εξετάσεις μπορούν να του προτείνουν ανάλογα πράγματα.. Όχι κάποιος τυχαίος σε ενα forum κάπου στο internet..

Δημοσ.

σωστός @orotoi από την άλλη εδώ πολλοί μπορεί να μιλάνε για πλάκα ή να μην ξέρουν και να λένε ότι θέλουν, δεν έχει κάποιο νόημα σε κάθε θέμα να λέμε τα ίδια δεν είμαστε κηδεμόνες τους ούτε υπεύθυνοι για αυτούς. είναι επιλογή τους να ακούσουν τον εκάστοτε user να τους δίνει την "ψαγμένη" του συμβουλή...

Δημοσ.

ναι.. αλλά και υποχρέωση κάποιου να μη δίνει συμβουλές τέτοιου είδους (που χρήζουν ιατρικής γνώμης εννοώ) έτσι απλά.. τέσπα δίκιο έχεις και συ βέβαια.. όλα επιλογές είναι..

Δημοσ.

Και ξαναλεω.Αν δεν εχεις προβλημα [στο αιμα,κτλ]μια απλη whey δεν θα σου κανει τιποτα κακο,απλα θελει μερικα break[οσο νανε το να τρως καθε μερα σκονη,2-3 φορες την μερα ,δεν ειναι και τοσο καλο]

Δημοσ.

Και ξαναλέω, που ξέρεις αν έχει κάποιο θέμα ο άλλος που του προτείνεις να τη φάει.. και που ξέρεις οτι το ξέρει οτι πρέπει να ξέρει αν έχει κάτι στο αίμα για να φάει ή οχι?

Είναι χαζό και τουλάχιστον ανήθικο να δίνονται συμβουλές που χρήζουν ιατρικής γνώμης μέσα απο τυχαία φόρουμ σε τυχαίους ανθρώπους απο τυχαίους στο ιντερνετ. Τι στο καλό.. τόσο περίεργο είναι αυτό που λέω?

Μου θυμίζει ενα σκηνικό με ενα γειτονά μου.. έιχα ένα δερματικό θέμα και μου λέει:

"Θα πάρεις ενα κουτάκι γράσσο (ή πίσα) κ κάτι άλλο δε θυμάμαι, αλλά το κύριο ήταν το γράσσο, και θα το αλλείψεις πάνω.."

Είχε και καλά και ο ίδιος το ίδιο θέμα και έγινε οκ με αυτό.. δεν αντιλέω μπορεί..

Ψάχνω λίγο να δω τι παίζει με αυτό, γιατί μου φάνηκε περίεργο και βρίσκω είδηση, όπου μια κοπέλα στη θεσσαλονίκη είχε κάνει το ίδιο (για το ίδιο δερματικό θέμα) το οποίο της το χε πει μια γιαγια. Η κοπέλα πέθανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...