mitsikas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα η μανα μου με βλεπει να τρωω αυγα,και ολο για την χολιστερινη μου λεει.Παιζει τετοιο προβλημα?Τρωω 2 ολοκληρα οταν δεν παω gym και 2 ολοκληρα,4 ασπραδια ,οταν παω. Ναι παίζει. Να τρως 1 ολόκληρο και κάνε 6 τ'ασπράδια. Το κακό είναι ότι το πρόβλημα δεν το βλέπεις τώρα, αλλά μετά από 10-15 χρόνια όταν οι αρτηρίες σου θα γίνουν σαλάμι και θα είναι αργά.
Hamurabi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 To μονο κακο οταν παιρνεις τετοιες ποσοτητες πρωτεινης, απο ασπραδια/γαλα κλπ ειναι οτι πρεπει να βρισκεσαι σε ανοιχτο χωρο τη μερα και να κοιμασαι με ανοιχτο παραθυρο τη νυχτα, σε καθε αλλη περιπτωση ειτε βασανιζεσαι εσυ, ειτε αυτοι που ειναι στον ιδιο χωρο με σενα Αυτο ισχυε τις πρωτες βδομαδες... μετα το συνηθιζει ο οργανισμος και παυει να ισχυει.
matthew21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ναι παίζει. Να τρως 1 ολόκληρο και κάνε 6 τ'ασπράδια. Το κακό είναι ότι το πρόβλημα δεν το βλέπεις τώρα, αλλά μετά από 10-15 χρόνια όταν οι αρτηρίες σου θα γίνουν σαλάμι και θα είναι αργά. Κι εγώ αυτό πίστευα μέχρι που πήγα για τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος/ούρων και ρώτησα την παθολόγο μου (και εγώ τρώω 1-2 ολόκληρα την ημέρα). Μου είπε λοιπόν πως στα πλαίσια μίας διατροφής που έχει έξω τα "κακά" λιπαρά (trans κλπ), περιορισμένο το κόκκινο κρέας (προσωπικά θα φάω 1 φορά, άντε 2 max την εβδομάδα άπαχο μοσχάρι) δεν έχεις να φοβηθείς κάτι από τα αυγά για χοληστερίνες κλπ (προφανώς τα αυγά να μην είναι τηγανιτά σε 1 λίτρο λάδι ). Ίδια απάντηση έχουν πάρει κι άλλοι γνωστοί μου. Τώρα τι ισχύει..
nicoc89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 περιορισμένο το κόκκινο κρέας (προσωπικά θα φάω 1 φορά, άντε 2 max την εβδομάδα άπαχο μοσχάρι)Τώρα τι ισχύει.. Δεν υπάρχει άπαχο μοσχάρι. Το μοσχάρι έχει ενδομυϊκό λίπος οποτε όλο αυτό που τρως έχει λίπος.
RedPanda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ναι παίζει. Να τρως 1 ολόκληρο και κάνε 6 τ'ασπράδια. Το κακό είναι ότι το πρόβλημα δεν το βλέπεις τώρα, αλλά μετά από 10-15 χρόνια όταν οι αρτηρίες σου θα γίνουν σαλάμι και θα είναι αργά. το πρόβλημα με την χοληστερίνη είναι από τους κρόκους ή και τα ασπράδια ?
matthew21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει άπαχο μοσχάρι. Το μοσχάρι έχει ενδομυϊκό λίπος οποτε όλο αυτό που τρως έχει λίπος. Μea culpa. Εννοούσα το κομμάτι του μοσχαριού που έχει το λιγότερο λίπος (ποντίκι). @RedPanda-> Το πρόβλημα είναι με τον κρόκο. Το ασπράδι είναι καθαρή πηγή πρωτεϊνης και μόνο
leonidas_fs Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κάνω κολύμβηση 3-4 φορές την βδομάδα απο 50 λεπτά περίπου.. Γενικά κάνω καλή διατροφή. Σκέφτομαι να αγοράσω πρωτείνη whey. Είναι καλή επιλογή το κολύμπι σε συνδιασμό με πρωτείνη? Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Λίγη γράμμωση θέλω και ελάχιστο "πρήξιμο"..
loukanikas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Κάνω κολύμβηση 3-4 φορές την βδομάδα απο 50 λεπτά περίπου.. Γενικά κάνω καλή διατροφή. Σκέφτομαι να αγοράσω πρωτείνη whey. Είναι καλή επιλογή το κολύμπι σε συνδιασμό με πρωτείνη? Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Λίγη γράμμωση θέλω και ελάχιστο "πρήξιμο".. ρώτα έναν γιατρό!
doutsos13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 πρωτεΐνη πρωτεΐνη και σε καμιά 10αρια χρόνια τρέχουνε με κύρωση του ύπατος ...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 πρωτεΐνη πρωτεΐνη και σε καμιά 10αρια χρόνια τρέχουνε με κύρωση του ύπατος ... Κρεας γαλακτομικα τρως?Και αυτα προτεινη εχουν,θα εχεις προβλημα επειδη τα τρως στο μελλον?Μια απλη προτεινη ειναι συμπληρωμα διατροφης.Προτεινη εχει μεσα,οπως εχει το κοτοπουλο κτλ.Ψαξου λιγο πρωτα γιατι διαβαζουν παιδια τα οποια δεν ξερουν και δεν ειναι καλο να διαβαζουν αυτα που λες.
orotoi Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Σκευασματα τύπου whey αποφευγετε τα.. Καλές συμβουλές ήταν αυτές για τη φυσική διατροφή του mitsika, γενικά συμβουλευτείτε ενα γιατρό, το κάθε σώμα θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Άιντε μάθαν όλοι τώρα και λένε στο ξεκάρφωτο πάρε κείνο πάρε τ άλλο..
doutsos13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κρεας γαλακτομικα τρως?Και αυτα προτεινη εχουν,θα εχεις προβλημα επειδη τα τρως στο μελλον?Μια απλη προτεινη ειναι συμπληρωμα διατροφης.Προτεινη εχει μεσα,οπως εχει το κοτοπουλο κτλ.Ψαξου λιγο πρωτα γιατι διαβαζουν παιδια τα οποια δεν ξερουν και δεν ειναι καλο να διαβαζουν αυτα που λες. όπως νομίζεις πάντως όταν αναφέρετε η πρωτεΐνη σίγουρα δεν είναι η ποσότητα η οποία παίρνεις από τα φαγητά π ανέφερες.. αλλιώς θα έτρωγες κοτοπουλάκι και θα πήγαινες να χτυπηθείς στην γυμναστική δεν θα κατέβαζες σκόνη κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.