kage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 http://www.hellenicprotein.gr/greek/index.htm αυτες οι ελληνικες λενε τιποτα?
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Για το πρωτο λινκ, πρωτη φορα τις ακουω, αν και δε νομιζω να κανουν για bodybuilding. Κυριως για ζαχαροπλαστικη. Τωρα για την πρωτεϊνη "ΗΡΑΚΛΗΣ", χωρις να την εχω δοκιμασει, απο σχολια παιδιων, ειναι καλη, εκτος απο τη καπως παραξενη γευση που εχει. Επισης προερχεται απο κατσικισιο γαλα.
fentaginbodyguard Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εμενα ενα παιδι μου ειπε για ροφημα με μπανανα,χυμο πορτοκαλι,ασπραδι αυγου και γαλα.παιζομε μπασκετ και οι 2 και ειπε οτι το ειχε χρησιμοποιησει.το μονο "κακο" ειπε ειναι οτι μενεις με το ματι καγκελο...ακου αποψεις και γνωμες για να δω αν τελικα το αρχισω και εγω(soz αν ειμαι εκτος θεματος..)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δεν καταλαβα ΧΡΙΣΤΟ. Αν ενοεις ομως οτι φτιανει ροφημα με μπανανα ,ασπραδι γαλα ,καλα κανει,δεν εχει τιποτα επιβαλες για τον οργανισμο ,και δεν εισαι στο σωστο θεμα[αγορα προτεινης λεγεται].
CtrlFreak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εμενα ενα παιδι μου ειπε για ροφημα με μπανανα,χυμο πορτοκαλι,ασπραδι αυγου και γαλα.παιζομε μπασκετ και οι 2 και ειπε οτι το ειχε χρησιμοποιησει.το μονο "κακο" ειπε ειναι οτι μενεις με το ματι καγκελο...ακου αποψεις και γνωμες για να δω αν τελικα το αρχισω και εγω(soz αν ειμαι εκτος θεματος..) Να φανταστώ το αυγό είναι ωμό έτσι? Σαΐνια, την σαλμονέλα την έχετε ακουστά? Δηλαδή αν με τα παραπάνω μένει με το μάτι κάγκελο, με καφέ μένει άυπνος κανα μήνα??
Hamurabi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Σωστο μεν, αλλα ενα scoop whey~6 ασπραδια Θελει πολυ mind control για να φας 12 ασπραδια σε μια μερα καθολου, εγω τρωω 10-11 ασπραδια τη μερα τα τελευταια 6 χρονια.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 καθολου, εγω τρωω 10-11 ασπραδια τη μερα τα τελευταια 6 χρονια. Και δεν τα εχεις συχαθει?
skipperas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 να σας πω,είχα τσιμπήσει μια whey το καλοκαίρι,από τότε μου έχει μείνει ψιλοαρκετή.. τώρα ελπίζω να μην έχει πάθει τίποτα έ ? σε ντουλάπι την είχα,σχετικά δροσερό μέρος! χαλάνε αυτές με το καιρό ή όχι ?
Νηπενθες Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα, Θα ηθελα να μαθω πληροφοριες σχετικα με τις πρωτεινες,οπως αν βοηθουν αρκετα στην αναπτυξη της μυικης μαζας και για τυχον συμπτωματα. Επισης θα ηθελα να μου πειτε τι θα πρεπει να περιεχει ενα καλο γευμα,διοτι θεωρω οτι δεν κανω καλη διατροφη. Ο λογος που θελω να παρω καποια πρωτεινη ειναι για να δυναμωσω και να παχυνω διοτι αθλουμε(μπασκετ). Ειμαι 16 χρονων,2μετρα και 80 κιλα. Επισης εχω ακουσει οτι μια καλη πρωτεινη ειναι η whey. Οποιος εχει αποψη για το θεμα παρακαλω να βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων, Αντώνης Ασε τις πρωτεινες. . .το ενα φερνει το αλλο και μπορει να μην μπορεις να διαχειριστης το φουσκωμα που θα αποκτησεις και να θελεις και αλλο. . .μετα τις πρωτεινες θα πας καπου αλλου και θα καταληξεις πολυ ασχημα(γνωμη δικη μου παντα) αθλησου. ..φουσκωσε οσο μπορεις αλλα σε λογικα και ανθρωπινα ορια!
Hamurabi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Και δεν τα εχεις συχαθει? Οχι, καθολου. οταν βλεπεις το σωμα σου να μεταμορφωνεται μηνα με το μηνα μονο σιχαμαρα δε νοιωθεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Οχι, καθολου. οταν βλεπεις το σωμα σου να μεταμορφωνεται μηνα με το μηνα μονο σιχαμαρα δε νοιωθεις. To μονο κακο οταν παιρνεις τετοιες ποσοτητες πρωτεινης, απο ασπραδια/γαλα κλπ ειναι οτι πρεπει να βρισκεσαι σε ανοιχτο χωρο τη μερα και να κοιμασαι με ανοιχτο παραθυρο τη νυχτα, σε καθε αλλη περιπτωση ειτε βασανιζεσαι εσυ, ειτε αυτοι που ειναι στον ιδιο χωρο με σενα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 To μονο κακο οταν παιρνεις τετοιες ποσοτητες πρωτεινης, απο ασπραδια/γαλα κλπ ειναι οτι πρεπει να βρισκεσαι σε ανοιχτο χωρο τη μερα και να κοιμασαι με ανοιχτο παραθυρο τη νυχτα, σε καθε αλλη περιπτωση ειτε βασανιζεσαι εσυ, ειτε αυτοι που ειναι στον ιδιο χωρο με σενα Ναι,σε αυτο εχεις δικιο.Τα αβγα βγαζουν γαμωτο μια μυρουδιαααα Εμενα η μανα μου με βλεπει να τρωω αυγα,και ολο για την χολιστερινη μου λεει.Παιζει τετοιο προβλημα?Τρωω 2 ολοκληρα οταν δεν παω gym και 2 ολοκληρα,4 ασπραδια ,οταν παω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 καλό είναι πριν αρχίσετε αυγά να κάνετε ένα τεστ αλλεργίας, ένας φίλος μου πλακώθηκε στα αυγά και έπαθε αλλεργικό σοκ, και απο τότε δεν μπορεί να ξαναφάει αυγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.