Προς το περιεχόμενο

αγορα πρωτεινης

AntonisG21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρίς καν να αναφέρουμε και που θα φτάσει η χοληστερήνη έτσι....

12 ή και 6 ασπράδια τη μέρα για κανένα λόγο δε το κάνεις..σκέψου και την κακόμοιρη την τσεπούλα σου!

τα ασπραδια δεν εχουν χολιστερινη!

Ο κροκος εχει!

Ασπραδια μπορεις να φας και 50 αν θες!

Συμφωνω μαζι σου αλλα επειδη ειμαι φοιτητης στη πατρα(ειμαι απο αθηνα) δεν εχω την μανα μου να μου μαγειρευει ουτε μπορω να τρωω σωστα και οπως πρεπει.Γι αυτο σκεφτομαι το συμπληρωμα διατροφης

Οκ τοτε αλλα να ξερεις οτι

Τα συμπληρωματα δεν αποκαθιστουν τα γευματα!

Μη στηριζεσαι μονο σε αυτα!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχει κανεις να πρτοεινει καμια συγκεκριμενη μαρκα??γευση φραουλα οπωσδηποτε

δες την optimum nutrition (ON),whey εννοείται!Βγαίνει και σε φράουλα και έχει τέλεια γεύση!!

Δημοσ.

Καλησπερα παω γυναστηριο για 2 μηνες περιπου και σκεφτομαι να αγορασω πρωτεινη για αυξηση μυικης μαζας(|θελω να παρω ογκο στα χερια ).Επειδη ειμαι ασχετος απο μαρκες κλπ,μπορει κανεις να μου προτεινει μια καλη(γυρω στο 50αρικο) .Το μονο μου θεμα ειναι να εχει γευση φραουλα!!!!

20091117112941_total-0.jpg

Και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Total 0%

Θρεπτικά συστατικά ανά 100g

Ενέργεια 52kcal

Πρωτεϊνες 9g

Υδατάνθρακες 4g

Λιπαρά 0g

Δυο κεσεδάκια των 170γρ να φας, παίρνεις 30.6γρ πρωτεΐνης. Ο οργανισμός απορροφάει 10γρ/ώρα και μέχρι 30γρ τη φορά.

Άρα και παραπάνω να φας χαμένη πάει (aka θα γίνει λίπος).

Μην ξοδεύεις τα λεφτά σου άδικα σε συμπληρώματα που δεν χρειάζεσαι.

Φράουλες από το μανάβη που έχουν και βιταμίνη C και όχι μόνο τη γεύση.

Αυγά ξέρεις να βράζεις; 3 ασπράδια αυγού είναι 12γρ 100% πρωτεΐνης.

Γάλα πίνεις; 1 ποτήρι 240ml έχει 8γρ πρωτεΐνης

και 24-25 αμύγδαλα έχουν 6γρ πρωτεΐνης μαζί με χρήσιμα φυτικά λιπαρά.

Αγόραζε και ψητό κοτόπουλο. Τα 100γρ έχουν 26-29γρ πρωτεΐνης.

Το πρώτο και καλύτερο συμπλήρωμα στη γυμναστική, είναι να μάθεις να κάνεις σωστή διατροφή και όπως βλέπεις δεν είναι καν ανάγκη να ξέρεις να μαγειρεύεις.

Δημοσ.

Κοιτα επειδη δεν ξερω απο δοσολογιες αμα παρω πρωτεινη.Λογικα θα παιρνω μετα το γυμναστηριο.Εσυ φιλε mitsika πιστευεις οτι αμα μετα το γυμναστηριο πινω ας πουμε ενα ποτηρι γαλα και 1-2 γιαουρτια θα ειναι το ιδιο πραγμα?Επισης ηθελα να ρωτησω ποσα γραμμαρια πρωτεινης θα πρεπει να παιρνω καθημερινα?

Δημοσ.

20091117112941_total-0.jpg

Και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Total 0%

Θρεπτικά συστατικά ανά 100g

Ενέργεια 52kcal

Πρωτεϊνες 9g

Υδατάνθρακες 4g

Λιπαρά 0g

Δυο κεσεδάκια των 170γρ να φας, παίρνεις 30.6γρ πρωτεΐνης. Ο οργανισμός απορροφάει 10γρ/ώρα και μέχρι 30γρ τη φορά.

Άρα και παραπάνω να φας χαμένη πάει (aka θα γίνει λίπος).

Μην ξοδεύεις τα λεφτά σου άδικα σε συμπληρώματα που δεν χρειάζεσαι.

Φράουλες από το μανάβη που έχουν και βιταμίνη C και όχι μόνο τη γεύση.

Αυγά ξέρεις να βράζεις; 3 ασπράδια αυγού είναι 12γρ 100% πρωτεΐνης.

Γάλα πίνεις; 1 ποτήρι 240ml έχει 8γρ πρωτεΐνης

και 24-25 αμύγδαλα έχουν 6γρ πρωτεΐνης μαζί με χρήσιμα φυτικά λιπαρά.

Αγόραζε και ψητό κοτόπουλο. Τα 100γρ έχουν 26-29γρ πρωτεΐνης.

Το πρώτο και καλύτερο συμπλήρωμα στη γυμναστική, είναι να μάθεις να κάνεις σωστή διατροφή και όπως βλέπεις δεν είναι καν ανάγκη να ξέρεις να μαγειρεύεις.

σωστοτατος!

Να διωρθωσω μονο το γιαουρτη να ειναι 2% χρειαζεται και λιγο λιπος για να αποροφιθει καλυτερα!

Μετα το γυμναστυριο οχι γαλακτοκομηκα!

αργουν να αποροφιθουν!

Μετα το γυμναστυριο καμια μπανανα και ασπραδια που αποροφουντε γρηγορα

Δημοσ.
Κοιτα επειδη δεν ξερω απο δοσολογιες αμα παρω πρωτεινη.Λογικα θα παιρνω μετα το γυμναστηριο.

Αμέσως μετά θα φας υδατάνθρακες για να αναπληρώσεις το γλυκογόνο των μυών.

Φρούτα. Οι μπανάνες καλές είναι. Έχουν και κάλλιο. Ή λίγο κουάκερ με μέλι. Τέτοια πράγματα.

Πρωτεΐνες μετά από 30-40 λεπτά.

Εσυ φιλε mitsika πιστευεις οτι αμα μετα το γυμναστηριο πινω ας πουμε ενα ποτηρι γαλα και 1-2 γιαουρτια θα ειναι το ιδιο πραγμα?
Ναι και με 100% φυσικό τρόπο.

Επισης ηθελα να ρωτησω ποσα γραμμαρια πρωτεινης θα πρεπει να παιρνω καθημερινα?
το βάρος σου σε γραμμάρια επί 1 με 1.8 ανάλογα με το επίπεδο της δραστηριότητάς σου.

πχ είσαι 80 κιλά. 80*1 = 80γρ πρωτεΐνης μέχρι και 80*1.8 = 144γρ πρωτεΐνης. Αυτά τα γραμμάρια άνετα καλύπτονται με διατροφή και μόνο.

Παραπάνω μη φας γιατί επιβαρύνεις τους νεφρούς σου με το άζωτο.

σωστοτατος!Να διωρθωσω μονο το γιαουρτη να ειναι 2% χρειαζεται και λιγο λιπος για να αποροφιθει καλυτερα!Μετα το γυμναστυριο οχι γαλακτοκομηκα!αργουν να αποροφιθουν!Μετα το γυμναστυριο καμια μπανανα και ασπραδια που αποροφουντε γρηγορα

Αντικαθιστώ τα ζωικά λιπαρά στο γιαούρτι 0% με φυτικά, βάζοντας αμύγδαλα που έχουν και ωμέγα λιπαρά.

να ρωτησω κατι σχετικα με τα αβγα.Τα βραζω κανονικα καμια 10 λεπτα και μετα τα καθαριζω και αφαιρω τον κροκο?
Ακριβώς. Αν τρως και έναν κρόκο την ημέρα δεν πειράζει. Χρήσιμος είναι και έχει και 6γρ πρωτεΐνης. Τους υπόλοιπους πέτα τους.

ΥΓ το γιαούρτι σου δίνει και ασβέστιο για τα οστά.

Δημοσ.

Άσε αυτά τα πράγματα στην ηληκία σου.

Ένας φίλος μου στην ηληκία σου έπαιρνε τέτοια πράγματα και τώρα άμα δεις το χέρι του κρέμεται.

Αυτά απαιτούν πολύ γυμναστική και αν την αφήσεις για λίγο και συνεχίζεις να παίρνεις θα κρεμάσεις.

Το καλύτερο πράγμα είναι να κάνεις γυμναστική μόνος σου και καλύτερα ούτε βάρη και τέτοια αλλά ισομετρικές ασκήσεις (δηλαδή αυτές που χρησιμοποιείς το βάρος του σώματος σου π.χ. push ups , μονόζυγο , δίζυγα , βυθίσεις κλπ)

Πάντως η πρωτείνες όντως σου δίνουν όγκο και τέτοια αλλά πρέπει να κάνεις σωστή διατροφή και σωστή γυμναστική.

Γνώμη μου μην πάρεις.

Τωρα αμα απαντησω αναλογως, ποσα χρονια ban θα φαω;

Δημοσ.

Τωρα αμα απαντησω αναλογως, ποσα χρονια ban θα φαω;

Όντως μαλακίες έγραψα...ο φίλος μου εμφάνισε όλα αυτά αλλά έμαθα ότι έπαιρνε κρεατίνη και όχι πρωτείνες.

Δημοσ.

Όντως μαλακίες έγραψα...ο φίλος μου εμφάνισε όλα αυτά αλλά έμαθα ότι έπαιρνε κρεατίνη και όχι πρωτείνες.

Ο οργανισμος σου παραγει κρεατινη. Τα κρεατα εχουν μεσα μικρη ποσοτητα κρεατινης. Χωρις τη κρεατινη δε θα μπορουσες να ζησεις. Οι ποδοσφαιριστες και γενικα οσοι κανουν παρομοια αθληματα παιρνουν κρεατινη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...